Wystawiam teraz calle z poziomem wykonania 2950 pkt. Jesteśmy poniżej 2900 uwzględniając dywidendy Orlena i PKO BP. Zakładam, że nie przejdą 2950 na WIG20 chociaż jak ostatnio udowodnili mogą napompować PEKAO do dowolnego poziomu.
Spokojnie. Zmiana trendu na dolku. To raczej 2800 do testu. Oddadzą mi wszystko z nawiązką - hihihi. Ustawiam zamek na 2790 na FW na przyszły tydzień. Czekamy grzecznie
Panika w poniedziałek na open by siem przydała- hihihi, czy dziś na koniec? Jak to widzita chopy? Czy test od dołka 2900 i jazda gwiazda w otchłań i czeluść :-)
Ustawiłem zamknięcie na 2826. Zobaczymy czy dziś dojdom? - hihihi, napiszta mi tu bo jadę do Amsterdamu i tam ciekawsze rzeczy som do robienia niż oglądanie notowań - hehehe
A zatem ciągle z technicznego punktu widzenia można mówić o względnej stabilizacji tuż nad poziomem 2900 punktów. Przy czym wydaje się po dzisiejszej sesji, że bardziej z ponownym ryzykiem testu 2900 punktów, niż szansą na atak na 3000 punktów.
No brawo brawo. Co dzia napiszą? Lubię te komentarze. I co teraz Panie Iwanie? Hihihihi. Napiszą chyba ze 2800 to kolejny poziom stabilizacji dla byka. Hihihi