Ale numer, dziś zielone nam zawita. Kto by sie spodziewal po wczorajszym? - no i znów wpierdy mniśki dostajom. Buhahaha, już śmiech mnie ogarnia z tym ich shortowaniem. pisalem cienkie to takie, a niby futrzaste - hihihihi
No shorciarzyki czas ewakuacji czy jeszcze nie? A tak przy okazji zerknijcie na epolus. No atrakcyjnie wyglądają te 3 dołki po skosie w dół - hihihi, raczej pod wystrzał niż zwałkę - hihihi, ale to tylko moje takie tam
A moze jednak dzis? Sam już nie wiem - hihihihi. To 77777 siem ucieszy, ze fale.mu dobrze pokazały wzrost - buhahaha, a Daxa widzicie na 24700? Bo ja widzę
Jak widać spokój ducha i "entuzjazm" też nie specjalnie pomaga w racjonalnym określeniu ruchu rynku... tak więc gdzie jest ten złoty środek?;). Może w milczeniu i większym skupieniu - spróbujesz?? ;>
Jaki portfel? Ten świr to @piobor, który pojawił się na tym wątku i od dawna robi tylko zamieszanie nic nie wiedząc na temat gry na kontraktach terminowych. Otwieranie wątku dla zalogowanych nic nie pomoże, było już testowane i nic nie zmieniło, bo @hihihaha jest zalogowany. Tylko moderatorzy mogliby go wyeliminować z tego wątku, ale widać, że im na tym nie zależy.
Dziś zwala , a później ostro do góry a Jankes delikatnie w dół . Będziemy teraz rośli do 1 sierpnia. Później okaże się że Unia się dogada cel wysokich nie będzie ale giełdy i tak zaczną spadać bo już nie będzie pod co grać
Taaa? To ja sie pojawię w odpowiednim momencie - hihihi, a pamieta ie jak.pisalem ze tyg świeca moze wyglądać bliźniaczo z poprzednią. No to pamiętajcie o tym - hihihihi