• Re: nie wszystko co żółte do sok orangina Autor: ~Daniel [5.134.76.*]
    Wciąż nie zobaczyłem od ciebie żadnego konkretnego zestawienia, żadnej tabeli, żadnych danych.

Przypomnę, że nadal czekam na Twoje dane – i źródła.
    Bo jak na kogoś, kto oskarża o manipulację, zaskakująco mocno opierasz się wyłącznie na własnym nastroju.

Pozdrawiam
    Daniel
  • Re: nie wszystko co żółte do sok orangina Autor: ~Realista [31.0.90.*]
    Humor czy satyra? Może zostań doradcą Putina i doradź mu by zwrócił się do Ukrainy by udostępniła mu dane dotyczące jej uzbrojenia, ilości i parametrów sprzętu, jego zakupów, czasu dostaw itd. Kolejny raz wykazujesz się brakiem elementarnego racjonalnego myślenia. Powiem ci coś jeszcze, że nie spodziewałem się tak dobrej oceny jaką wystawiła mi pytana pod twoje sugestie AI, co najpierw tu wkleiłeś, a potem odkleiłeś.
  • Re: nie wszystko co żółte do sok orangina Autor: ~Daniel [5.134.76.*]
    Czekam na twoje dane finansowe Petrolinvestu.
    Ale widzę, że to za trudne – łatwiej napisać 3 akapity o wojnie niż 3 liczby z rachunku zysków i strat.
    Szczególnie, gdy tych liczb się zwyczajnie nie ma, albo – co gorsza – są, ale nie pasują do tezy :-)

Pozdrawiam
    Daniel
  • Re: nie wszystko co żółte do sok orangina Autor: ~Realista [31.0.90.*]
    Dnia 2025-07-14 o godz. 20:26 ~Daniel napisał(a):
    > Czekam na twoje dane finansowe Petrolinvestu.
    > Ale widzę, że to za trudne – łatwiej napisać 3 akapity o wojnie niż 3 liczby z rachunku zysków i strat.
    > Szczególnie, gdy tych liczb się zwyczajnie nie ma, albo – co gorsza – są, ale nie pasują do tezy :-)
    >
    > Pozdrawiam
    > Daniel

Pasują, pasują. To tylko Giertychowi nie pasują wyniki podane przez PKW, a tobie wyniki Oila.
  • Re: ⚫ Petrolinvest S.A. – 13 lat strat: 2007–2019 (pełne zestawienie)⚫ Autor: google_lov111vol [109.42.49.*]
    a tesla i darmowa energia - nie uwzglednilismy tego chlopcy i drogier Pani z tamtych lat - lata hossanny
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.189.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PETROLINV 46,97% 1,94 2017-06-28 17:04:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.