• Re: Przyszłość Autor: ~tor [91.94.97.*]
    Dwa piekne przyklady trooli-- pepe i yoyo Wielu z nas bylo naiwnych co do nowej ekipy ale system jest taki sam dla ponadpartyjnych notabli i generalnie niezaleznie od partii maja oni podobne cele tj dorwac sie do spolki SP i jesc ,jesc...W przeciwienstwie do trolli piszących oklepane propagandą tezy my bardzo szybko wyciagnelismy stosowne wnioski i teraz jestesmy krytycznie nastawieni do obecnych notabli Poznalismy ich po czynach ale poprzednicy byli jeszcze bardziej zarłoczni i nieprzewidywalni dlatego siedzimy wkurzeni i obserwujemy ich haniebne czyny Nikt tu jednak nie płacze bo przypomne dla trolli ze ciagle jest tutaj zarobek od 70 % do 20 % na koncie pozniej zaladowanym A wy chłopcy wpisami pracujcie dalej na miske kaszy
  • Re: Przyszłość Autor: ~Yoyo [78.30.73.*]
    Pisz dalej te bajki dla tych co są od debiutu i kupili po 17pln lub 27x pn.
  • Re: Przyszłość Autor: ~darek [83.28.91.*]
    yoyo,ynwestorze,pokaż swój pit 8,a powiem ci kim jesteś;-)
  • Re: Przyszłość Autor: ~tor [91.94.97.*]
    Pepe- yoyo nawet miski kaszy nie mogą pokazac bo tak szybko znika jak pan naleje
    najzabawniejsze jest to,ze podobnie jak my siedzą tutaj już lata,piszą,nic się nie uda,nic nie warto,nie rozumiecie gpw,wszystko rośnie tylko nie Energa,a oni nadal warują na Enerdze-po co,się pytam?
  • Re: Przyszłość Autor: ~Pepe [37.31.22.*]
    Darek może ty pokaż pita i skład portfela ile masz Energi bo to ty tutaj pchasz się do miana największego specjalisty energa. Czekamy!
    ja,w przeciwieństwie do ciebie jak wierzyłem w Energę tak wierzę i konsekwentnie od lat o tym piszę,walczę jak umiem,wspieram na ile mnie stać,tych którym walczyć się chce,uwazam,że tylko GG ma potencjał i możliwości by tą nierówną walkę z patologią systemu wygrać.akcji mam dziesiąt tys,ale też nigdy nie pisałem,że mój potencjał inwestycyjny jest jakiś olbrzymi.Konto Energa,na teraz świeci się na zielono,za Obajtka była strata,nie jestem hipokrytą,żeby pisać,że teraz jest gorzej niż było bo z tego punku widzenia tak nie jest itd,itd,inwestycję w Energę traktuję jako rodzinny kapitał emerytalny i dopóki jest szansa by tak było będę wspierał GG która walczy o nasze elementarne prawa,bez różnicy kto rządzi, kiedyś wreszcie musi być normalnie.
    To zrozum jeszcze darku że zostało niepełne dwa lata (niepełne 2 lata bo nikt przed wyborami nie będzie chciał ruszać tego tematu) na zabetonowanie Energa na GPW albo znów ona zginie przy kolejnych wyborach bo uśmiechnięci już nie wygrają za 2 lata
  • Re: Przyszłość Autor: ~Karo [208.185.160.*]
    Na forach internetowych jest zawsze nieproporcjonalnie więcej posiadaczy danych akcji, stąd też panuje nadmierny optymizm i nadzieja że będą wzrosty. Jest to idealne miejsce do manipulowania ludźmi i na przykład naciągania ich na wpłaty na różne fundacje. Są jednak na forach również analitycy giełdowi, pracownicy spółek, itp.
    Tor - krytycznie nastawiony - a co zrobiłeś dla rozwiązania sprawy? Byłeś na wza, na proteście w Płocki, gdańsku czy Legnicy. Czy aż tak jak darek dałeś 5 zł z Pita i zadowolony?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.17.40.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.176.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ENERGA 0,00% 18,50 2026-03-06 15:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.