I już.pisza, ze negatywny wydźwięk PKO bp został.zatarty. Ale to są szuje. Sami powodują spadki. Zbierają towar i teraz wydźwięk pozytywny jest. Przecież to.kozna każdego zrobic w.ch... kto za to.sie wezmie? Chyba tylko ja - buhahaha
Kto oddal wczoraj banki ten ciapa i gapa - buhahaha. Ciekawe kto sprzedaje takie perełki? Bo ja nie znam takich - buhahaha, dawać shorciarzy w kozi róg zapędzić- hihihi I jedziemy z nimi
I kto by pomyślał? 2739 - hihihi, a więc to dziś decyzja czy wychodzimy górą. Czy jednak dołem? Albo gramy 3k albo gramy 2400. Grubas przygotowany na 2 scenario, a chudy na co? Buhahaha, nam normalnym ludzikom to wiadomo na czym będzie zależeć- hihihi, ale licho nie śpi... a jednak Jankes zrobil 6150 fut, no i teraz jest pytanie- przebiją czy odbiją się ?
A więc Jankesie idz na ATH i prowadz nas za rękę. Hihihi ciekawe co na to ten od fal, no i ravcio szorciarzyk nasz. Hihi Lkuje i na tym zyskuje - buhahaha. Niezmiennie 3250 na celowniku. Zapewne okolice 28x ściągnąć szorciarzy z całego świata, ale zapewne wybijemy. Domyślcie sie co lub kogo? Buhahaha, współczuję cieniaskom. Z rana bedzie szansa, niewielka ale zawsze szansa. Naprawić swój wiekopomny błąd- hihihi
I jak tam wszyscy żyją? Chyba wszystko ok u was? Prawda? Falki sie zgodziły i inne teorie o 2400 też? Bo u mnie w porządeczku wszystko- hihihi. To dziś pieknie grubaski załatwili shorciaków piknie piknie mój Panie...Czy jutro dalsze wzrosty? No chyba tak? Piątek to trzeba nabrać towaru na weekend. No a jak inaczy - hihihi
Czy Wy naprawdę tylko spadki potraficie widzieć? A zresztą to nie moj problem. Najważniejsze, ze moje na górze-hihihi, no i znów cieniaski dostali po łapeczkach. Ravcio żyje? Ewakuował sie? Jak tam Panie ravcio? Hihihihi
Ps. Stawiam ze napisze, ze nie grał na nowej serii - hihihihi
Dziś byłem w Energylandii. Na parkingu coraz lepsze autka. Pieniadz wszedzie ludziska sypali w barach. Ludziom coraz lepiej sie żyje. Coraz więcej kredytów biorą ludzie. Średnia wartość kredytu - pobity rekord wysokości. No ludziska toż musi być hosanna na bananie - hihihi, a dlaczego by nie? Jedziemy z shorciarzami- hasło przewodnie wątku obecnie. Hihihi
Ja wczoraj w terenach chochołowskich byłem tłumy ... Miało być wybicie a że kierunek wszystkim nie leży to trzeba się dostosować :) s&p 1 PTK do ATH brakło jutro pykną? Wszystkie akcje mam na rocznych maxach do wtorku sprzedam i znowu na krótko się pogra :)
A ja dziś wziąłem S na koniec dnia. No nie wiem czy nie za wczesnie? Pierwsza S od niepamiętnych czasów. Potrzymam 2-3 dni. Więcej nie potrzebuję S-hita trzymać. Buhahaha, ale jak bedzie 20pkt to zmykam i dziękuję - hihihi, to ryzyko straszne z tymi shortami. Cały czas w du ..pke dostają. Ile można dostawać w cztery litery? Hihihi
Ale cisza, ze hohoho. Chyba wszyscy zostali wyczyszczeni? Nie rozumiem was..jest poziom do shortowania to róbta to teraz, a nie na 2660. Shortujeta? Hihihihi, bo ja cały czas shortuje od dziś. Hihihi I wygląda to beznadziejnie. Miś to cienki bolek. Hihihi