kurs spadł i przekroczył twój depozyt obowiązkowy i pozycja została automatycznie zamknięta. Tu chodzi o grę na krótki okres czasu bo za każdy dzień dostajesz premie na minusie. Po prostu musisz obstawić rano i wieczorem przed zamknięciem notowań zamknąć pozycje. Każda pozycja ma swój czas obrotów. Poczytaj sobie szczegóły.
Autor: ~Tomek [89.72.149.*], 2010-07-23 15:36
Przedwczoraj otwarłem dwie pozycje kupiłem dolara za 400 zł. miałem straty ale postanowiłem czekać aż pójdzie do góry miałem ustawione na sprzedaż gdy wzrośnie .
Gdy dziś załączyłem platformę aby sprawdzić czy zyski idą do góry czy na dół okazało sie że mam pozycje zamknięte na stratach i 30 zł .
Gdzie są moje pieniądze ? I kto zamknął mi pozycje , przecież nie jestem debilem żeby sprzedawać kiedy mam straty tylko czekam aż rynek pójdzie do góry
============
zwróć uwagę że dzisiaj dolar jest jeszcze tanszy niz kupiles i dzieki temu ze pozycja została zamknieta automatycznie nie jestes dłuznikiem brokera. To ich zabezpieczenie - tzw margin call - pozniej tego progu najbardziej stratne pozycje są zamykane automatycznie z tym że rózni brokerzy mają rózne poziomy margin call - jedni 100 % inni 30 itd
Plus500 to hazard ja utopiłem już wpłaconych 3tyś z każdego dnia potrącają sobie premię jeśli zlecenie jest aktywne. Dźwignie finansowe są bardzo niebezpiecznie jak się nie umiejętnie z nimi obchodzi zamyka ci i zeruje otwartą pozycje hehe można zarobić nie powiem bo z 3 tyś ugrałem 36tyś farty niesamowite ale trafiłem w rynek ale prędzej czy później zerujecie hehe i nawet stop losy wam nie pomogą profity przy otwieraniu pozycji was zabijają najpierw dokładnie pograjcie na demie przez 5 miechów to zobaczycie o co chodzi
Nie dawajcie tam od razu pieniędzy bo szkoda waszych nerwów .
Ktoś zajebiście mądry to stworzył i robi kasę niesamowitą
Poza tym odradzam odradzam plus500 to nie jest dobre rozwiązanie do lokowania pieniędzy
więcej pytań pablox11@wp.pl odpowiem w miarę możliwości
Teoretycznie tak, bo te 50 zł dostajesz już na swoim koncie Real Tradera. Od ciebie zależy czy dobrze je wykorzystasz, czy źle, sensownej kwoty nie zarobisz za te 50 zł, warto wpłacić trochę swoich. Jeśli chcesz się nauczyć handlować na platformie to polecam: http://forexraport.pl/
zadłuży sie nie można;) tracisz poprostu środki z konta
witam korzystam z platformy plus500, pomagam grac za niewielkie prowizje od zysku chcesz to zarejestruj sie z mojego linku i odbierz 50 zł na grę próbna http://www.plus500.com/?id=28518&pl=2 chcesz ze bym pomagał napisz
twardy53t@wp.pl pozdrawiam
No niestety do tej pory mogłem powiedzieć, że wszystko jest ok, co prawda platforma nie zachwyca ale dla początkujących dla których pojęcia loty to abstrakcja, jest wręcz idealna. Co mnie zniechęciło, to to że zablokowali mi konto! Ugrałem kasę, ale nie 100 czy 1000 złotych o wiele wiele więcej......no i nie wiem co dalej mam robić! cała kasa przepadła..? :((
Ja robię inaczej po wpłacie 1-2tys
gdy zarobie około 1tys wypłacam wszystko i znów wpłacam narazie nic nie blokują
może nie uzupełniłeś wymaganych dokumentów i Cię usunęli nie wiem
Firma jest bardzo niejasna, brak wielu informacji w umowie, blokowanie konta do odwołania, brak jakichkolwiek praw a jedyne prawo jakie masz to możesz napisać do nich wiadomość a odpowiedzą ci wtedy kiedy będą chcieli i jeśli w ogóle będą chcieli, komunikacja z firmą graniczy z cudem i jest mocno żenująca, brak konkretnych informacji w otrzymywanych wiadomościach tak jakby pisał to automat
Najlepiej w ogole nie pchac sie w ten syf ta platforma to oszusci.zamykaja pozycje kiedy chca i nie wyplacaja kasy.najgorsze gowno na rynku trzymac sie od tego z daleka!!!!!!
Nie wierzcie nikomu kto chwali +500 i mowi ze wyplaca gruba kase.to szeptany marketing pracownikow +500.wciskaja ciemnote zeby zalapac jeleni i doic z kasy!!!
Dzis zamkneli mi sami pzycje i stracilem poltora kola a w meilu jako przyczyne napisali "chciwosc" chwile po tym notowania poszly w gore.przypadek? Czy jednak manipulacja.