200000 akcji, nio,nio zagraj w totka za 2 zł, tam 25000000 zł , oczywiście minus podatek 10 %, ale zdziercy w naszej gry chcą 19 %.
zagraj tam gdzie mniej biorą podatku
pzd
pewno sprzedałeś dzisiaj po 10gr i żal ci ściska 4-y litery. Ale tak to już jest. pochwal się swoim portfelem a ja pochwalę ci się swoim. Myślę, że oko ci by zbielało, ale.....
miłego weekendu.
na rynku panika a na URLOPIE spokuj.Mam wrażenie ,że podobnie jak na poziomie 10 gr było zbieranie teraz na 12 jest podobnie -bez problemu mogli zamknąć na 13 ale nikomu na tym nie zależało .Dlaczego ?bo jutro na dużym plusie 13 będą chętnie oddawać leszczyki a na zero to szkoda.Połowa października to nawe spółki Patrowicza na giełdzie rynek NEWCONNECT
cierpliwe czekanie kupujacego na 12 może się skończyć gwałtownym odjazdem jak z poziomu 10gr.W pździerniku wrócimy do poziomu15-17 gr a przy pierwszych potwierdzonych planach Patrowicza 20 gr to minimalny zasięg
radze obserwować papier - przy poprzednim spadku do 9-10 gr na sprzedaży po lewej stronie leżały pozycje przekraczające grubo 1mil do 2 tym razem pozycje są znacznie mniejsze co może świadczyć o zebraniu części nawisu a obrót na ostatnim mocnym wzroście mieliśmy bardzo duży jak na tą spółk.Mały atak popytu i możemy wrócić na poziom 14 gr
rewelacja -sztuczna podaż na 12 i w panice oddane akcje po 11 .Brawo tak odbiera się akcje od zniecierpliwionych, pewnie brali na wyścigi w czasie ostatniego wyskoku po 14
fajna zabawa w te cyferki -pytanie co ma na celu?Pokazujemy ,że mamy dużo akcji więc oddajcie tanio swoje.Jestem zdania ,że coś się wkrótce wydarzy,radze obserwować
Podniecanie podniecaniem, to akurat jest przyjemne, ale ważniejsze by nikomu czasem z tego podniecania zwieracze nie puściły, bo wtedy może być hardcore......, a to już nie będzie takie przyjemne.
już ponad miesiąc temu założyłem ten wątek, ale dopiero teraz do niektórych zaczyna docierać ,że to moze byc dobry trop.Tak jak pisałem połowa października no ewentualnie okolice 20-tego kilka pozytywnych wydarzeń na papierach Patrowicza
Nie doceniają w tym wszystkim roli Urlopów. Myślę, że już niedługo zainteresowanie papierkiem wzrośnie. Obserwując rynek, potwierdza się to, że Bulel trafiłeś nie w 10 a w 11. Pozdrowienia.
to dla odwrocenia uwagi od urlopow jest wystrzal izolacji i chwiilowy na starkdev-zeby z urlopwo leszcze wyszli i wpakowali sie w tamte spolki. na urlopach wciaz jazda przed nami, oj wysoko wysoko. mysle ze dzisiaj juz bedzie jakis poczatek
będziemy się kisić w miejscu, tak długo, jak będą chętni do wywalania po 11gr.
Swoją drogą dziwię się, bo wywalają ze stratą. Ci co kupili po 10 gr oddali po 12 i 13gr.
Jasne. A ty popatrz na zlecenia dokladnie to moze zauwazysz ze 2 dni temu na kupno po 10gr ludzie chcieli wydac dwa razy wiecej kasy niz obecnie. Gdzie sa te zlecenia ? Odpowiem ci - powycofywano je, bo co niektorzy zorientowali sie, ze niedluga bedzie je mozna kupic juz po 9gr., wiec po co przeplacac. I kurs na dluzej tam utkwi.
powiem ci tylko jedno-mao wiesz o giełdzie!!!! nawet nie wiesz kto tym steruje, od czego to zalezy, jakie mechanizmy rządzą, itd...
i powiem ci jeszcze jedno- ze bedziesz po 20 groszy wkrotce łykac i wolac jak tanio
nie sądzisz chyba, że ludzie będą oddawali z tak dużą stratą? Myślisz, że jest taki ktoś, kto kupił poniżej 9gr i później na tym poziomie będzie oddawał? To, że są zlecenia kupna na tym poziomie, nie znaczy, że tam kurs się kieruje. Ludziska mają ustawione zlecenia kupna na 10 i 9gr (ja też) bo liczą, że jakiś desperat im odda w tej cenie.