Ostatnio wyszły 3 rekomendacje dla akcji PGE , ale przydała by się jedna konkretna rekomendacja JP Morgan Chase na 16 złotych , nieprawdaż panowie Szlachta ???. …
Mogę być w błędzie , ale proszę każdego jakiegokolwiek człowieka na forum Bankiera , żeby sprzedawał akcje PGE przynajmniej w okolicach 16 polskich złotych . …
Raport półroczny 9.IX .2025 roku , jeszcze mamy sporo czasu do września , ale kurs do tego momentu na pewno będzie dużo wyższy , tylko żeby nie było jakiegokolwiek krachu na świecie :)))
Dosłownie , jak 6 maja zakładałem ten napisany wątek na forum Bankiera , to wtenczas analitycy z BOŚ wyraźnie rekomendowali sprzedaż akcji PGE do 6 okrągłych złotych . …
Tyle lat ten papier był na marginesie , a teraz jak kurs wręcz adekwatnie szybuje do góry , to chcecie to wszystko jeno zmarnować , przecież to jest chore . …
Dobrze wiem , że akurat brak dywidendy pokrzyżował trochę plany , ale to nie jest jakaś rozpacz danego inwestora i niestety trzeba żyć dniem jutrzejszym . …
No przecież było prawie 12 złotych ( 11,85 zł. ) , oczywiście zgadłem na 98% , lepiej człowieku pilnuj sobie tych ekspertów z BOŚ , co wcześniej rekomendowali wyraźną sprzedaż akcji PGE do 6 złotych , apropo ja bym się tego wstydził napisać , co Ty napisałeś na tym forum . akurat nie inaczej . …
Głowa do góry , akurat nie jesteś tam żadnym jakimkolwiek bankrutem , dopóki nie sprzedasz akcji i nawet w przyszłości możesz na nich sporo zarobić , jak w końcu wybudują tą upragnioną elektrownie atomową . …
Ostatnio Warren Buffett wydał na cel charytatywny 6 miliardów dolarów , na pewno Pan Jezus nie zapomni o tym dobrym człowieku , choć ma grubo ponad 90 wiosenek na karku . …