Longi spanikowane. Nadal brak zarobku, podczas gdy Pan Black obrócił już tyle razy, że nie ma takich liczb.
Co do tych numerków - pamiętaj, że wszystkie internety z Orange tak maja. Dlatego tak wielu może się pode mnie podszywać. Ja dopiero wstałem, w Monte Carlo tak się żyje za miliony z kółeczek. Impreza z szampanem do rana. Odsypianie do 14. Śniadanio-obiad do wieczora. I powtórka. A w międzyczasie stawianie zleceń i liczenie RSI na drewnianym liczydle.
Trzeba mieć do tego kondycję konia, ale kto, jeśli nie ja?
Dnia 2025-06-05 o godz. 18:15 ~Mikołaj napisał(a): > Czemu fundy nie wywalają? > > Czemu insajder dalej zbiera papier? > > Co oni wiedzą czego nie wie ulica? > > Co tu się wydarzy? > > Wciąż aktualne . . . > > Pozdrawiam nas trzymaczy :) >
ostatnie dni beda czy juz byly?
Baseny wyczyszczone, rower zrobiony o swicie bo pozniej za goraco.
Dnia 2025-03-24 o godz. 16:34 ~Baltazar napisał(a): > Ciekawie więc będzie jak np wierzyciele nid przyjmą planu albo dojdzie do emisjj akcji! Ciekawe kto wtedy odkupi papier od tych fundów?
Dnia 2025-03-24 o godz. 14:50 ~black944 napisał(a): > > https://stooq.pl/q/?s=pkp&c=mx&t=l&a=ln&b=1 > > a pytanie albo obawa jest, czy to nie poleci jeszcze niżej . . . > ------------------------------------------------------ teraz jest obawa czy to jeszcze kiedyś odbije mocno . . .