Bylo,ale zdechło, bo spekulanci zrezygnowali.Obecnie sa na innych spółkach(wiemy o jakie chodzi), a jak tam bedzie za wysoko to przyjdą na Maxi , bo już niweile perełek zostalo , które nie urosły na NC lub spadły o ponad 99,99 %.
A co sie dzieje np.Ze Skotanem czy Atlantisem ? Nic od debiutu.Nic nie zarabiaja, a nawet mają mega straty, a kurs rośnie .Dlaczego? Odpowiedż znasz.Już nie wspomne o tym jak Skotan nie robiac nic od roku 2003 do 2005 urósl z 1 zł na prawie 600 zł.C otrzeba robić ,aby kurs tak kosmicznie urósł ?
W tym sęk ,ze ludzie" kupują nazwiska", a nie to co zarabia bo np.Tpsa dużo zarabia , a kurs sie kisi od 5 lat ,a nawet spada.Jeszcze jest coś takiego jak moda na spółki lub jej brak.
no wlasnie ta moda jeszcze do nas nie dotarla wiec i kurs jest jaki jest, a kiedy bedzie ja tego nie wiem, ale wiem jedno ze mi ta kasa moze sobie lezec to i moze sie doczekam.
o widzę że się wątek rozgadał a to dobry znak co do nazwisk pogadajcie z prezesem bedzie i to jakie.. mówicie 2-3 a co powiecie na 10zł? .... kto wie pytajcie prezesa
pozdrowienia z nad morza
trzeba czasem jakies uwagi powymieniac, watek odkurzyc, a moze i kogos nowego zainteresowac :) a cena kazda z Twoich propozycji bedzie dobra na poczatek ;)
ocho... to najpierw Primavera cos tam mowil o poziomach i jakos nic z tego a teraz nastepny... moze i cos tam zobaczymy pytanie tylko co? bo jak widac to ktos sam ze soba chyba handluje no bo kto to sprzedaje jak akcji malo w obrocie
czy ty nie widzisz że to straszonko? nikt taniej nie oddaje czekaj ja namawiam brata na split pod choinką pogadamy wypijemy i nowe plany na 2010 zdradzimy w styczniu zobaczysz jak kurs wystrzeli przy takim ff 2 zł w 10minut mozna zrobic
wesołych świąt od całej braci Molendów