• Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Paster [37.31.2.*]
    Dobre:)No to przy piątku przynajmniej się pośmialiśmy
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~KociPyszczek [37.225.70.*]
    Wieczorek bardzo dobrze wie co robi i wierzę że robi wszystko żeby jego firma za 10 lat miała kapitalizację 20 mld dolarów, a nie to żeby jakiś tam znawca tematu i biotechnologiczny wyjadacz jakiś tam Mireczek z forum z Bankiera był zadowolony. Branża biotechnologiczna jest specyficzna i podstawą jest to zrozumieć. Jak ktoś jest niecierpliwy to niech lepiej na giełdzie nie inwestuje, a tym bardziej w biotech.
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: wojo_wnik [217.97.56.*]
    Ok ale chcesz czekać 10 lat z akcjami ? Ponadto, nie do przewidzenia jest świat za 10 lat. Niech może CLN zawiera te umowy
    zgodnie z zapowiedziami prezesa, i najlepiej do końca IQ 2025 roku :-) I niech rośnie przez te kolejne 10 lat.
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Kuba [178.42.91.*]
    Jedni śmieją się przy piątku a inni będą śmieli się przy 50 zł i wyżej
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~KociPyszczek [37.225.64.*]
    Wlazłem w Celinę 2 lata temu z myślą że będę trzymał akcje 5 lat. Systematyczne dokupuje na dołkach i jeśli 5 lat nie wystarczy, a będę widział że jest potencjał to poczekam jeszcze z parę lat. 10 lat możne czekać nie będę ale 7-8 myślę że napewno. I jeśli Prezes sprzeda w całości 2 projekty i CPL'36 i CPL'116 to będzie to dla mnie bardzo zła informacja bo według mnie wtedy firma pozbędzie się 2 leków z bardzo dużym potencjałem zarobkowym na których można by było zarabiać miliardy dolarów rocznie (tylko trzeba by było poczekać, a ja czekać potrafię). Sprzedaż w całości 2 leków to był by najgorszy scenariusz. Wolę firmę która posiada produkty które zarabiają miliardy dolarów rocznie niż firmę która sprzeda swoje projekty i jednorazowo dostanie grubsze pieniądze.
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Mold [89.64.10.*]
    Zgoda. MW buduje sobie firmę farmaceutyczną nie typowy biotech nastawiony na sprzedaż projektów. Wiadomo że wszystkich nie będzie w stanie poprowadzić w 3 fazie nawet wspólnie z partnerami . Musi sprzedawać a to też da kopa w rozwoju firmy. Obawiałbym się jego chęci robienia 3 faz dla swoich projektów ,gdyż falkierii pokazało że do 3 fazy zbiera się już 3 lata. Konkurencja zdąży w tym czasie zrobić ze dwie fazy badań .TE jego dwie perełki CPL36 i CPL116 też już czekają około 8 i 7 miesięcy na jakiś ruch . Długo.Przy jego tempie te jego molekuły staną się przestarzale zanim wejdą do leczenia. Lepiej niech sprzeda i korzysta z kasy i dobrze skonstruowanych umów .
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~KociPyszczek [37.225.64.*]
    Według mnie idealnym rozwiązaniem było by zachowanie dla siebie CPL'116 i sprzedanie CPL'36 tylko na USA a zostawienie sobie praw na Europę i Azję.
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Mold [89.64.10.*]
    O wiele za dużo . CPL 116 na sprzedaż , CPL 36 sprzedaż do USA i może być do Azji choć takiego dzielenia nie ma w planie a było przy Falkierii. Dla niego dużo już będzie współudział przy3 fazie Falkierii z Tangiem i CPL 36 na Europę . Reszta sprzedana była by sukcesem i dała by kasę . Jest przecież sporo nowych projektów i trzeba je finansować w wejściu do kliniki. .
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~KociPyszczek [37.225.69.*]
    No ale przynajmniej zgadzamy się w tym, że powinni sobie coś zostawić i wszystkiego nie sprzedawać.
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~c330 [178.235.187.*]
    Pytałem, ale nikt nie odpisał - ile trwa podawanie leku w parkinsonie? Z nudów zacząłem szukać i chyba wychodzi na to że 4 tygodnie. ->Spotkanie dla Inwestorów, omówienie wyników spółki H1 2023, 21.09.2023 17 minuta. Jak się ogląda te starsze konferencje to widać jak strasznie się to wszystko przeciąga. Ostatni pacjent miał być bodajże najpóźniej na początku grudnia więc ciekawe o co chodzi tym razem.
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Andrzej [109.206.217.*]
    Na ostatniej telekonferencji mówił, ze do zredukowania został ostatni pacjent. Możemy przyjąć, że do końca grudnia został zredukowany, więc jak dla mnie wychodzi , że wyniki powinny być w drugiej połowie lutego
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Gość [37.225.19.*]
    Wypluj to słowo, ostatnia rzeczą jakiej cpl36 potrzeba to żeby im się pacjent zredukowal:)))
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Andrzej [109.206.217.*]
    Miało miejsce popularne ostatnio przejęzyczenie, miałem na myśli zrekrutował
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Oko [89.64.10.*]
    Zapewne jak przy cpl36 wtajemniczeni kilka sesji wcześniej będą coś wiedzieć i jak to się mówi po kursie wyniki parkinsona poznacie.
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Jan [178.42.91.*]
    Jakoś nikt na forum nie podnosił ręki od Trigon 45.90zl
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Kuba [188.146.32.*]
    Celina broni i bronić się będzie aż do pięknych wzrostów
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Paster [37.31.10.*]
    Będzie sie bronić do materializacji czegokolwiek a jak tej materializacji i jej pozytywnego odzwieku nie bedzie to dalej sie bedzie bronic tyle ze na nizszych poziomach.Myślenie życzeniowe jest wszechobecne ale tutaj czekamy na fakty bo z zyczenia kursu tu nie podniosa.Banalne proste ale niestety prawdziwe.Przypomne ze ta spolka niczego jeszcze niedowiozła a botechnologia i jej sukces to spektakularne wyniki.Póki co sa nadzieje ale na teraz jedynie nadzieje
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Kuba [178.42.63.*]
    Brawo dla cierpliwych
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Kuba [178.42.190.*]
    Nie panikujcie
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Maliniak [85.146.35.*]
    Kierunek 32,40 ! Potem po dobrym wyniku kwartalnym dofinansowaniu i USD nowe ATH !
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Kuba [188.146.6.*]
    Będzie dobrze
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Kuba [188.146.35.*]
    Zapraszam po drożdże akcje
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Kaeqkrwcja [5.173.248.*]
    Zapraszaj śmiało
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~KociPyszczek [37.225.71.*]
    Mnie zaprosił bez zbędnego narzekania, w przeciwieństwie do chłopczyka Masakracja. Nawet jeśli Falkieri stanie się zwykłym generykiem to i tak Celon jest niedowartościowany. Spółka w perspektywie kolejnych lat według mnie jest niedowartościowana. Hajs musi się zgadzać.
    1. Falkieri – III faza z Tang Capital.
    2. CPL’36 – schizofrenia
    3.  CPL’36 – dyskinezy polewotopowe
    4.  CPL’116 – choroby autoimmunologiczne – inhibitor kinaz JAK/ROCK
    5.  6 leków generycznych
    6.  dodatkowo 3 leki generyczne do 2027 roku
    7.  Salmex ma być sprzedawany w USA
    Mogłem coś pominąć...
    Uważam że kurs jest nieadekwatny do kapitalizacji bo ludzie nie skupiają się na przyszłych zyskach tylko na zyskach tu i teraz. Jak nie chcecie czekać być może kilku lat to rezygnujcie :) Ja jestem sfokusowany na ok. 10 lat. Takie małe wahania jak teraz to zwykła nieistotna Masakra. :)
    Zaraz zacznie pisać Pan Masakracja. Wszystko zaneguje :D. Choć dla mnie niższy kurs jest na rękę, bo mogę dokupić trochę akcji, to z drugiej strony brzydzę manipulantami którzy za +/- 2 złote na kursie są w stanie całymi dniami pisać na forach swoie mądrości :D
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Jism [46.205.202.*]
    Za 10 lat to nie będzie już nic …. tak jak w Konstantynowie …
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Kuba [178.42.247.*]
    Będzie dobrze
    Masakracja pojedź proszę do Ciechocinka wypoczniesz
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Kuba [188.146.32.*]
    Tu niżej nie będzie mimo całego hejtu kurs jest w bezpiecznym miejscu
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Oko [89.64.4.*]
    Kubuś ogarnij się gdyż głupoty wypisujesz. Spokojnie może być niżej jeśli tylko zechcą a dzisiaj frajerzy że spekuly co weszła w czwartek pod obroty wyłażą. Ci wyjdą byle wyjść.
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Kuba [178.42.193.*]
    Może zawsze może ale nie będzie a cierpliwi w tym ja zarobią bardzo grubo . To jest jedyna spółka która ma własne przychody . Jeszcze Molecure uszczęśliwi jeśli ktoś kupi na tym poziomie akcjonariacie Sołowow i bracia z Szumowscy a pis coraz bliżej korytka to ich wesprze szybko
  • Re: Cln się broni i czeka na info Autor: ~Jism [46.205.202.*]
    A może prezesik się z kimś w akcjach rozlicza - warto obserwować kto ile z programów akcyjnych dostaje… i tak powłoki spienięża ….
[x]
CLNPHARMA -0,22% 22,65 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.