• Re: dalej sluchacie tego naganiacza Macieja z Wieliczki Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    ~mokry juuuzek [81.99.193.*], jesteś szmaciarzem i dobrze o tym wiesz.
    Spójrz na wykres FER.
    Kiedy pisałem o nim w zagadce 09.07

https://www.bankier.pl/forum/temat_jest-spolka-konczaca-korekte-zagadka,7266116.html

kosztował 4.10 W piątek 24.07 osiągnął maxa na poziomie 5.07. To jest 23.6% wzrostu w dwa tygodnie. Masz coś do powiedzenia wszarzu?
  • Re: dalej sluchacie tego naganiacza Macieja z Wieliczki Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    Dnia 2009-07-17 o godz. 00:03 ~mokry juuuzek napisał(a):
    > ten smiec jest z Wieliczki a nie z Krakowa
    tu tez was
    > wyjebal i oszukal tak jak na papierach was dyma
    Maciej to
    > skomunialy Komuch - bycie nim to juz szczyt

i co dzisiaj powiesz gnido? Ferrum już zrobiło 100% od czasu zakończenia korekty. Jakoś odwaga Cie opuściła Hubercie z Radzynia.
  • cercio Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    moderator usunął tamten wątek to prawda. Nie jest natomiast prawdą, że ja byłem jego autorem. Napisał go ktoś inny i sprytnie podrobił mój nick dodając kropkę
    maciej._z_krakowa.
  • Re: cercio Autor: ~Ciufik [80.238.110.*]
    O rany!
    Macieju piąta godzina a Ty już (jeszcze) nie śpisz?
    Dzięki!
  • Re: cercio Autor: maciej_z_krakowa [80.120.66.*]
    uwielbiam ciche poranki. Od 30 lat wstaje omiędzy 4:30 a 5:00. To jalepsza pora do pracy koncepcyjnej. Potem mam już inne obowiazki.
  • Re: ZAGDKA OBNAŻYŁA SMUTNA PRAWDĘ Autor: piotrek1978 [94.197.209.*]
    Mysle ze nikt nikogo nie obraza przeanaliowalem dokladnie i ci odpowiem

1.Jakie ma znaczenie czy moderator usunal post czy nie jesli to nie byl post Macieja
    chciales koniecznie dowalic maciejowi powolujac sie na nie jego post
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-piotrek1978,7273469.html

2.Zgadza sie ze po tym poscie kurs wzrosl ale tu masz swoj nastepny post
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-czy-inwestycja-w-odnawialne-zrodla-energii-to-dobry-pomysl-cz-2,7007809.html i zobacz i zobacz gdzie byl kurs po 2 tygodniach
    3.Nie jestem w stanie sprawdzic wiec bez komentarza
    4. O boryszewie juz ci pisalem nie bylo zadnych sygnalow kupna co do formacji rgr nie jestes jedyna osoba ktora pisala ze moze sie nie wypelnic
    trakcja napisales i rzeczywiscie byl wzrost ale napisales tez inne posty jak juz wspomniany zenek i bylo roznie

Natomiast koncz
  • Re: ZAGDKA OBNAŻYŁA SMUTNA PRAWDĘ Autor: ~cercio [83.3.199.*]
    Odpowiadam
    1.Skoro to nie był post Macieja to czemu go moderator usunął?Wystarczyło napisać odpowiedź na niego,że jest dodana kropka,nawet lepiej by to wyglądało.
    2.No właśnie napisałem w tym wątku,że jak dotacja wpadnie to kurs urośnie.Sprawdź jak się zachował kurs zenka po tym jak podali info o wpłynięciu ostatniej transzy dotacji.
    3.Mógłbyś sprawdzić ale zalogowanie do strony,w której nie naganiają tylko piszą obiektywnie jest płatne a większość chciałaby dostać darmo na tacy takie informacje.
    4.Boryszew nie miał obrotów ale wczoraj się pojawiły a jakbyś miał troszkę wiedzy to byś spojrzał na wykres i zobaczył,że miejsce w trójkącie się kończy i nastąpi wybicie.Wczoraj wybiło z trójkąta przy obrotach 24mln zł.Średnia z 6 miesięcy jest około 15 razy mniejsza.Teraz tylko trzeba spojrzeć czy wybicie nie będzie fałszywe.

Bez odbioru,nie chce mi się dalej dyskutować.Poświęć trochę czasu na naukę a nie liż tyłka tym co podają na tacy.
  • cercio Autor: maciej_z_krakowa [80.120.66.*]
    ja nawet odpisałem podszywaczowi z kropką, ale moderator bardzo szybko usunął post. Dlaczego tak zrobił? Być moze własnie po to aby nie dopuszczać do prób podszywania sie pod zalogowanych uczestników forum.
  • Re: cercio Autor: ~cercio [83.3.199.*]
    Spoko,ja wiem o co chodzi ale po co ktoś pisze,że ja kłamię.Przecież wątek był,przyznasz?
    Macieju,widzę że zaczynasz ze mną rozmawiać ludzkim głosem to ci powiem,że w lutym z obliczeń czasowych wychodziło mi,że 4 lipca w USA będzie punkt zwrotny.Podejrzewałem wtedy,że to będzie koniec bessy.Obecny dołek na S&P500 był 8 lipca czyli 3 sesje po 4 lipca.Czas pokaże czy to był koniec bessy czy jakiś punkt zwrotny.Następny punkt zwrotny wyszedł mi 13 lipca i się sprawdził u nas a kolejne wychodzą mi 22 lipca i 29 lipca.Zobaczymy co to będzie.
    no bo kłamiesz cercio. Wątek był ale nie mój. Napisałeś post w stylu radia Erewań.
    Radio Erewań podąło informację, ż na Placu Czerwonym w Moskwie rozdają mercedesy. Wszysko było prawdą za wyjątkiem tego, ż nie na Placu Czerwonym tylko na Maneżwym i że nie mercedesy tylko rowery i że nie rozdają tylko kradną.
    O tym,że jest nie twój dowiedziałem się dopiero jak mi wyjaśniłeś a to czy był nie twój już się nie dowiemy bo jest usunięty.
  • Re: cercio Autor: piotrek1978 [79.78.90.*]
    I znowu klamiesz pinokio maciej ci napisal 13 ze to nie on pisal a ty 16 piszesz ze nie znalazlas watku macieja

I wiesz co pinokio ja nikomu tylka nie lize na gieldzie siedze dla zabawy ja po prostu mam szacunek dla ludzi ktorzy cos umieja
    a co do nauki to tez ci sie przyda moze przestaniec produkowac posty typu bedzie roslo albo spadalo jak to robiles na zenku
    wynika z tego, że nie czytasz dokładnie.
    Tamten post był napisany w stylu
    "przepraszam, że Was nagoniłem, chciałem dobrze ale wyszło jak zwykle".

Naprawdę uważasz, że ja napisałbym takie głupoty?
    Byłem zdziwiony,że to ty napisałeś i dlatego nawet nie śledziłem tego wątku więc nie zauważyłem,że to nie ty.Przypomniałem sobie o nim jak zenek odbił w górę i pomyślałem,czemu on tak napisał?

Do Piotrka
    Pisałem wyżej,że nie wiadomo czy to prawda,że ten wątek nie był Macieja bo został usunięty.Można tylko przypuszczać,że Maciej nie kłamie i rzeczywiście tak było.
[x]
FERRUM 5,35% 4,12 2024-09-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.