Dnia 2009-07-17 o godz. 00:03 ~mokry juuuzek napisał(a):
> ten smiec jest z Wieliczki a nie z Krakowa
tu tez was
> wyjebal i oszukal tak jak na papierach was dyma
Maciej to
> skomunialy Komuch - bycie nim to juz szczyt
i co dzisiaj powiesz gnido? Ferrum już zrobiło 100% od czasu zakończenia korekty. Jakoś odwaga Cie opuściła Hubercie z Radzynia.
moderator usunął tamten wątek to prawda. Nie jest natomiast prawdą, że ja byłem jego autorem. Napisał go ktoś inny i sprytnie podrobił mój nick dodając kropkę
maciej._z_krakowa.
Mysle ze nikt nikogo nie obraza przeanaliowalem dokladnie i ci odpowiem
1.Jakie ma znaczenie czy moderator usunal post czy nie jesli to nie byl post Macieja
chciales koniecznie dowalic maciejowi powolujac sie na nie jego post
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-piotrek1978,7273469.html
2.Zgadza sie ze po tym poscie kurs wzrosl ale tu masz swoj nastepny post
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-czy-inwestycja-w-odnawialne-zrodla-energii-to-dobry-pomysl-cz-2,7007809.html i zobacz i zobacz gdzie byl kurs po 2 tygodniach
3.Nie jestem w stanie sprawdzic wiec bez komentarza
4. O boryszewie juz ci pisalem nie bylo zadnych sygnalow kupna co do formacji rgr nie jestes jedyna osoba ktora pisala ze moze sie nie wypelnic
trakcja napisales i rzeczywiscie byl wzrost ale napisales tez inne posty jak juz wspomniany zenek i bylo roznie
Odpowiadam
1.Skoro to nie był post Macieja to czemu go moderator usunął?Wystarczyło napisać odpowiedź na niego,że jest dodana kropka,nawet lepiej by to wyglądało.
2.No właśnie napisałem w tym wątku,że jak dotacja wpadnie to kurs urośnie.Sprawdź jak się zachował kurs zenka po tym jak podali info o wpłynięciu ostatniej transzy dotacji.
3.Mógłbyś sprawdzić ale zalogowanie do strony,w której nie naganiają tylko piszą obiektywnie jest płatne a większość chciałaby dostać darmo na tacy takie informacje.
4.Boryszew nie miał obrotów ale wczoraj się pojawiły a jakbyś miał troszkę wiedzy to byś spojrzał na wykres i zobaczył,że miejsce w trójkącie się kończy i nastąpi wybicie.Wczoraj wybiło z trójkąta przy obrotach 24mln zł.Średnia z 6 miesięcy jest około 15 razy mniejsza.Teraz tylko trzeba spojrzeć czy wybicie nie będzie fałszywe.
Bez odbioru,nie chce mi się dalej dyskutować.Poświęć trochę czasu na naukę a nie liż tyłka tym co podają na tacy.
ja nawet odpisałem podszywaczowi z kropką, ale moderator bardzo szybko usunął post. Dlaczego tak zrobił? Być moze własnie po to aby nie dopuszczać do prób podszywania sie pod zalogowanych uczestników forum.
Macieju,widzę że zaczynasz ze mną rozmawiać ludzkim głosem to ci powiem,że w lutym z obliczeń czasowych wychodziło mi,że 4 lipca w USA będzie punkt zwrotny.Podejrzewałem wtedy,że to będzie koniec bessy.Obecny dołek na S&P500 był 8 lipca czyli 3 sesje po 4 lipca.Czas pokaże czy to był koniec bessy czy jakiś punkt zwrotny.Następny punkt zwrotny wyszedł mi 13 lipca i się sprawdził u nas a kolejne wychodzą mi 22 lipca i 29 lipca.Zobaczymy co to będzie.
no bo kłamiesz cercio. Wątek był ale nie mój. Napisałeś post w stylu radia Erewań.
Radio Erewań podąło informację, ż na Placu Czerwonym w Moskwie rozdają mercedesy. Wszysko było prawdą za wyjątkiem tego, ż nie na Placu Czerwonym tylko na Maneżwym i że nie mercedesy tylko rowery i że nie rozdają tylko kradną.
I znowu klamiesz pinokio maciej ci napisal 13 ze to nie on pisal a ty 16 piszesz ze nie znalazlas watku macieja
I wiesz co pinokio ja nikomu tylka nie lize na gieldzie siedze dla zabawy ja po prostu mam szacunek dla ludzi ktorzy cos umieja
a co do nauki to tez ci sie przyda moze przestaniec produkowac posty typu bedzie roslo albo spadalo jak to robiles na zenku
Byłem zdziwiony,że to ty napisałeś i dlatego nawet nie śledziłem tego wątku więc nie zauważyłem,że to nie ty.Przypomniałem sobie o nim jak zenek odbił w górę i pomyślałem,czemu on tak napisał?
Do Piotrka
Pisałem wyżej,że nie wiadomo czy to prawda,że ten wątek nie był Macieja bo został usunięty.Można tylko przypuszczać,że Maciej nie kłamie i rzeczywiście tak było.