Witam serdecznie z zainteresowaniem poczytałam korespondencję,jestem zaskoczona oczywiście mile że takie problemy jak moje mogę znależć i możliwe że uzyskam odpowiedż.Interesują mnie namiary na hurtownie towaru we włoszech .Dzięki serdecznie za pomoc.pozdrawiam Maleńka
Andrea nie dostałem żadnego maila od ciebie i nadal nie mogę do ciebie się odezwać wprost.Powtórz swojego maila na mój adres bardzo mi na tym zależy .Pozdrawiam i czekam na wiadomość!!!
witam
szukam hurtowni w Polsce odzież Turecka, biżuteria i torebki. dosyć tanie bluzki szukam. mile widziane hurtownie we Wloszech kolo Neapolu bo raz w miesiącu jestesmy.
Jesteśmy profesjonalną firmą specjalizująca się w imporcie odzieży damskiej (tuniki, bluzki, sukienki) Współpracujemy z wieloma producentami odzieży.
Koncentrujemy się na zaopatrzeniu sklepów dużych oraz małych.zapraszamy na stronę www.modny-styl.pl
havana11 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> witam
> szukam hurtowni w Polsce odzież Turecka, biżuteria
> i torebki. dosyć tanie bluzki szukam. mile
> widziane hurtownie we Wloszech kolo Neapolu bo raz
> w miesiącu jestesmy.
Witam
Czy mogę prosić o przesłanie adresu do hurtowni w Neapolu
salewicz@beautylook.pl
Magda
Witam
Poszukuje hurtowni w Wloszech z odzieza butami oraz torebkami.. JEzeli ktos ma takie namiary i bedzie taki mily to bardzo prosze o informacje na maila sterczu1@tlen.pl lub gg 5491219
Pozdrawiam Kamila
Posiadam wszystkie Adresy center chińskich we Włoszech , Francji i Niemczech , a także mam dokładne informacje dotyczące chińskich dzielnic z hurtowniami . Dysponuje także cennymi wskazówkami .
Jeżeli interesują kogoś dokładne i zetlenie przygotowane informacje proszę o kontakt mailowy infokavka@gmail.com
renata1907 Napisał(a):
> Witam, znam adresy hurtowni z odzieza, obuwiem,
> galanteria na terenie Wloch, Triest. Mozliwosc
> dowozu towaru do Polski.
witam Marek odezwę się na podanego przez Ciebie meila.Ostatnio byłem nieobecny na tym forum gdyż robiłem rozpoznanie w Paryżu odnośnie hurtowni chińskich.Pozdrawiam.
Proponuję raz na zawsze zakończyć temat adresów Chińskich centrów w Czechach!!! Sam zajmuję się odzieżą, a konkretnie handlem w Czechach i z Czechami od x lat więc trochę na ten temat mogę powiedziec. Oczywiście za darmo nie tam nie dają, ale jak w każdym tego typu centrum każdy może coś dla siebie wybrać interesującego jakościowo i cenowo.
A żeby nie być gołosłownym podaję ogólne namiary na wszystkie liczące się centra w Czechach:
Praga - SAPA (adres kolega wyżej podał)
Brno - dwa centra chińskie na przeciwko autokomisu "AAA Auto" bardzo duży komis i łatwo znaleźć
Ostrawa - Burza na Hraneczniku
I proszę łaskawie kolegę o nicku INFO o zaprzestanie propagandy w stylu "ci wszyscy zaopatrują się w tylko mi znanym i sekretnie strzeżonym miejscu i po horrendalnie niskich cenach" załosne to już jest, jak również nagminne kopiowanie i umieszczanie swojej reklamy po kilkadziesiąt czy kilkaset razy na tym forum.
W razie jakichkolwiek pytań czy wątplwości dotyczącą Czech służę pomocą: sullo81@op.pl
Zwracam się z prośbą wszystkich bezinteresownych o kontakty na podobne centra we Włoszech.
Znam dwa centra handlowe , gdzie bezpośrednio szyją hińczycy a na metkach jest madein italy. Sprzedam kontakty lub przystąpie do spółki mój mail wysylaj@wp.pl
Jakies lewe te adresy Panie,, kupiec ,,nawet nie podajesz ulicy ani numeru
siejesz propagande w tych kilku postach a na koniec oglaszasz sie pod innym nickiem wstyd.
Naucz sie czlkowieku czytac lub przepisywac najlatwiej uzyc funkcji kopiuj wklej a nie wciskac kitu niby cytatami.Przytaczasz swoje mysli a nie wypowiedzi naszej firmy i podwazasz bezpodstawnie autorytet piszesz o tym ze ,,Sam zajmuję się odzieżą, a konkretnie handlem w Czechach i z Czechami od x lat więc trochę na ten temat mogę powiedziec,, jezeli tak jest do dlaczego wchodzisz na tytuly watkow szukacm centr handlowych itd na bo sam dalej szukasz tzn ze sobie jednak nie radzisz w tych interesach. Podajesz jakies dziwne adresy zam probujac wyzyskac podstepnie od ludzi adresy do Wloch tak sie nie robi to nieetyczne.
Panie szanowny kolego INFO wchodzę na wszystkie wątki związane z poszukiwaniem centrów handlowych by w miarę skutecznie przestrzegac przed takimi naciągaczami jak ty!!! Poza tym sam mam punkty handlowe (patronackie)w niektórych z wymienionych nie tylko już jak widzisz przeze mnie miejscach, jeśli masz jakiekolwiek pojęcie o rynku Czeskim to pewnie doskonale wiesz ile osób w CR sprzedaje Polski towar, ale ty oczywiście dalej będziesz twierdził ze wszyscy zaopartują sie w tylko tobie znanym miejscu, to sie staje juz zalosne i proponuję zakończyć ta propagandę.
Nie podaję konkretnych aderesów, ponieważ w chwili pisania tych postów nie byłem w stanie podać konkretów, a wychodzę z założenia, że mając takowe dane jak podałem każdy, komu zależy dopyta miejscowych przechodniów o konkretną lokalizację.
Proszę o potwierdzenie zgodności udostępnionych przeze mnie danych przez postronnych obserwatorów, aby osoby w stylu takich naciągaczy przestały żerować na naiwnych.
Odnośnie nieporadności w handlu, itp. idt. odpowiem że nie kolegi sprawa.
Znam dokładnie adresy PRODUCENTOW obuwia torebek i pasków we Włoszech.
Przykładowa cena torebki to ok 2-3euro.
Adresy mam sprawdzone ponieważ jestem...kierowcą TIR i co tydzień woże te rzeczy do polski.
Mogę sprzedac adres zainteresowanej osobie ale za duże pieniądze.Małe tego ta osoba może jechać ze mną w kabinie.(nie oferuje tansportu towaru)
Witam
Proszę Pana "driver" o kontakt na maila handel.marek@onet.eu i podanie w nim do siebie nr tel.
Wiadomośc dla uzytkownikow Interesuje mnie kupno adresow do importerow i producentow wloskich galanteri ze skóry np paski meskie szerokość 3cm automat, portfele damskie, męskie tylko ze skóry .
Proszę o konkrety to kosztuje w hurcie brutto 0,84 euro
http://kolos.math.uni.lodz.pl/~masterhak2/OFERTA/eho14.jpg
to damski skóra 5,85 euro http://kolos.math.uni.lodz.pl/~masterhak2/OFERTA/eho119.jpg
Ja sprzedam torebki damskie po 1,5 euro w Łodzi na sztuki Nie trzeba jechac do Wloch 1800 km
nie jnteresuje mnie badziewie za 1 euro to mam w Polsce
Wiem gdzie we włoszech są chińskie szwalnie i co z tego?
Chciałbym sam sprowadzac torebki i odzież bo porównując ceny z np. tuszynem to jest ponad 100% różnicy na hurcie!
Niestety nie mam kapitału a adresu za marne 5000zł nie sprzedam i prosze już nie pytać! Wole sam uzbierac i wejść w ten biznes
driver Napisał(a):
> Wiem gdzie we włoszech są chińskie szwalnie i co z
> tego?
> Chciałbym sam sprowadzac torebki i odzież bo
> porównując ceny z np. tuszynem to jest ponad 100%
> różnicy na hurcie!
> Niestety nie mam kapitału a adresu za marne 5000zł
> nie sprzedam i prosze już nie pytać! Wole sam
> uzbierac i wejść w ten biznes
Naprawde ktos chce Ci płacić za te adresy po 5000zł?
No to ja sprzedam 10% taniej.. Włochy i Węgry, takie których nie było jeszcze na forum..
JESTEM W STANIE POMÓC W ZAKUPACH W ITALII , ZABIORĘ ZE SOBĄ NA ZAKUPY POKAŻE KILKA CIEKAWYCH MIEJSC ,JEŚLI JEST PAN ZAINTERESOWANY TO PROSZĘ O WIADOMOŚĆ . RAFLJADZ@POCZTA.ONET.PL
wwwujek1 Napisał(a):
> driver Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wiem gdzie we włoszech są chińskie szwalnie i co
> z
> > tego?
> > Chciałbym sam sprowadzac torebki i odzież bo
> > porównując ceny z np. tuszynem to jest ponad
> 100%
> > różnicy na hurcie!
> > Niestety nie mam kapitału a adresu za marne
> 5000zł
> > nie sprzedam i prosze już nie pytać! Wole sam
> > uzbierac i wejść w ten biznes
>
> Naprawde ktos chce Ci płacić za te adresy po
> 5000zł?
> No to ja sprzedam 10% taniej.. Włochy i Węgry,
> takie których nie było jeszcze na forum..
>
> zapraszam na wwwujek@gazeta.pl
>
> Pozdrawiam.
Witam wszystkich
posiadam adresy i organizuje wyjazdy do :
Wloch -700zl
Francji-650zł
Czech-220zł
tel 665321920
wyjazd ze Szczecina w poniedzialek (10.11.2008)
chetnych zapraszam
Pozdrawiam
Mam w sprzedazy te torebki z Włoch sprzedaje do hurtu za 30 zl netto adresy nabylem od firmy infohandel@onet.eu za ,,grosze,,zainteresowanych torebka zapraszam na aurel80@interia.pl
Nikt kto sam handluje nie sprzeda wam adresów ponieważ to tak jakby podał wam PIN do swojej karty. Nie dajcie sie naciągnąc, poza tym w takich chinskich centrach kupuje sie na dziesiątki tysięcy sztuk wiec jazda busem odpada bo taniej wyjdzie w PL
Pozdrawiam
Witam!! Andrea jestem zainteresowana twoimi adresami do centrum chinskiego we Włoszech. Jestem na etapie otwracia sklepu z odzieżą i interesuje mnie głównie zakup odziezy damskiej, torebek i pasków. Będę wdzięczna za kontakt. Pozdrawiam