WITAM,
Firma SatisFashion Sp. z o.o. jest dystrybutorem markowej odzieży wielu znanych marek sprowadzanych prosto z fabryk producenta; takich jak Prada, D&G, Gucci, Versace, Boss, Zegna, Cerruti, Lastrucci, Ermanno Scervino, GFF, YSL, Rocco Barocco, Cesare Paccioti, DSQuared, L'ecoleNational, Richmond i wiele innych.
Prowadzimy sprzedaż zarówno detaliczną, jak i hurtową.
Zapraszamy do współpracy.
SatisFashion Sp. z o.o.
email dp@satisfashion.pl
tel +48 601489880
Witam
mam firme ktora zajmuje sie sprzedarza outletowa takich firm jak tommy hilfliger ,Ralph Lauren , La martina ,oczywiscie tez inne marki na zamowienie szukam osoby zajteresowana wspolpraca na terenie Polski ubrania sa nowe z ostatnich kolekcji zaiteresowanych prosze o kontakt biuro.vipbox@gmx.de a firme mam terenie niemiec
Szukam Hurtowni odziezy, ktora jest zainteresowana wspolpraca.
Zamierzam otworzyc sklep internetowy, na terenie niemiec.
Prosze o kontakt: Magdalena.Leniec@web.de
Witam, dostałam informację sms-em nr tel 0 600 97 41 29,o kontakt z podanym w wiadomości biurem. Czy można zadzwonić na telefon, który się wyświetlił. Oczywiście jestem zainteresowana kupieniem dużej ilości TH, pozdrawiam serdecznie Iza
Posiadam wiele rzeczy wymienionych marek D&G, LV, Gucci..paski, torebki, portfele szaliki i czapki oraz bizuterie ,, zainteresowanych prosze o wiadomosc na maila hary1231@op.pl
Jestem zainteresowana zakupem większej ilości odzieży importowanej nowej. Proszę o przesłanie cennika. Chciałbym się dowiedzieć czy ma pani zdjęcia poszczególnych wzorów.
WITAM,
Firma SatisFashion Sp. z o.o. jest dystrybutorem markowej odzieży wielu znanych marek sprowadzanych prosto z fabryk producenta; takich jak Prada, D&G, Gucci, Zegna, Cesare Paccioti, DSQuared, L'ecoleNational, Richmond i wiele innych.
Prowadzimy sprzedaż zarówno detaliczną, jak i hurtową.
Zapraszamy do współpracy. TEL +48601489880
dp@satisfashion.pl
Moja firma jest bezpośrednim importerem odziezy oraz innych artykułów w bardzo korzystnej cenie. zainteresowanych zapraszam na
hejo3@o2.pl oraz 662-518-518
posiadamy obecnie dużą partię garniturów L'ecole w kolorach brąz, szary, czarny, rozmiary 46-52, po bardzo atrakcyjnej cenie!!!!! Interesuje nas transakcja ma minimum 300szt. Odbiór od ręki. Pozdrawiam.
Prosze o kontakt.
SatisFashion Sp. z o.o.
601 489 880
Firma SatisFashion, od wielu lat zajmuje się sprzedażą detaliczną i hurtową odzieży importowanej z Włoch i Skandynawii. Posiadamy w swojej ofercie tylko ORYGINALNĄ odzież znanych producentów szytą we Włoszech, nie sprowadzamy odzieży szytej w Chinach.
W sprawie współpracy i aktualnej naszej oferty najlepiej skontaktować się z Panem Przemkiem Piprekiem pod numerem telefonu 516028770.
Aktualna oferta dostępna jest codziennie pod adresem Warszawa, Kopernika 13/2.
WITAM SERDECZNIE
POSZUKUJE CHETNE DO WSPOLPRACY HURTOWNIE ODZIEZY MARKOWEJ TYPU GUCCI, PRADA D&G ITD. OFERTY CENNIKI PROSZE WYSYLAC NA MOJ ADRES E-MAIL. DZIEKUJE BARDZO SERDECZNIE Z GORY!
witam
chciałabym wiedzieć czy sa firmy prowadzące sprzedaż hurtową odzieży markowej typu prada d&g hugo boss, gucci, itd. albo producenci takiej odziezy. bardzo prosze o adresy www to takich firm i o bezposredni kontakt. dziekuje
Witam
Posiadam wiele wzorow torebek, paskow, portfeli roznych marek tj. LOUIS VUITTON, DOCLE & GABBANA, GUCCI, PRADA i wiele innych..
Mam rowniez odziez - narazie tylko meska..
Zainetersowanych prosze o wiadomosc na maila sterczu1@tlen.pl lub gg 5491219
Pozdrawiam Kamila
Firma SatisFashion jest dystrybutorem markowej odzieży znanych marek. Obecnie mamy super okazje, posiadamy około 300 garniturów szwedzkiego designera L'ecole, w kolorach czarny, ciemny grafit, brąz w SUPER CENIE.
Interesują nas tylko zakupy hurtowe. Prosze o kontakt na mail dp@satisfashion.pl lub tel 601489880. CENA za sztukę 50 EUR !!!!!!!!!!!!!!
Garnitury w cenie detalicznej ponad 1.000,- pln.
Witam. Jestem zainteresowany zakupem markowej, włoskiej odzieży Versace, Prada, Boss, Armani, D&G, Roberto Cavali, Gucci itp. Oczywiscie interesuje mnie zakup hurtowy. Bardzo prosze o kontakt.
e-mail lukaa6@wp.pl prosze o przesłanie oferty!!!!
Bede rowniez wdzieczny za udzielenie informacji badz kontaktow do importerow markowej odiezy badz lokalizacje gdzie znajuduja sie hurtownie z taka odieza pozdrawiam:)))
Cos wam napisze, bo widze ze nie macie pojecia wszyscy co piszecie. Nie mozna kupic sobie od tak odziezy ze znakiem versace czy D&G itp w Chinach czy tam Tajlandi i poprostu przetransportowac po czym sprzedawac. Po pierwsze nalezy miec pozwolenie na handel taka odzieza, po 2 jesli ktos nawet kupi jakies tanie podrobki w Chinach czy gdzies tam to nie ma szans aby je wyslal to Polski czy gdziekolwiek do EU poniewaz jest wszystko sprawdzane na przejsciach granicznych i po 3 firma typu Versace sama robi zamowienie w fabryce bezposrednio i pozniej importuje do siebie po czym rozsyla do sklepow. Jesli to by bylo takie latwe to na dzien dzisiejszy byloby mase torebek versace za 50zl w Polsce a nie 5000zl wiec troche myslcie co piszecie. Chyba ze az tak bardzo chcecie stracic pieniadze to prosze bardzo. Pisze to bo nie moge juz czytac tych glupot co tutaj wypisujecie.
sofija25 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Importujemy z Chin markowa odziez: D&G, Miss
> Sixty, Dsquared, Max Mara, Marc Jacobs, Chloe,
> BCBG, Louis Vuitton, Energie, Lacoste,
> Abercrombie&Fitch, Rock Republic,Zara itd.
> Zainteresowanych prosze o kontakt
Witam prosze o oferte na adres malwinasobczak@wp.pl