witam, mam do sprzedania niezadłużoną, czysciutką społkę z oo - KRS, 50 tys kapitał zakł., 5 lat, z obrotami,swierzo po kontroli skarbowej (brak błedów)
Stanisław Zakrzewski Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sprzedam Spółkę z oo ,niezadłużoną rej. w 2002r.
> S.Zakrzewski
Posiadamy w ofercie kilka spółek z o.o. do sprzedaży. Spółki są czyste, niezadłużone, bez majątku.Zapewniamy bezpieczeństwo, profesjonalizm i pełną obsługę prawną.
Pronet Sp. z o.o.
Aleje Jerozolimskie 44
00-024 Warszawa
tel. 022 433 76 20,
tel. kom. 691054330,
mail: handlowy@kancelariapronet.pl
Witam,
mam do sprzedania spółkę z o.o. bez zadłużenia z kapitałem 50 000 zł, zakres działalności: między innymi budowlanka, handel. Rozpoczęcie działalności 06.1999 rok.
W nawiązaniu do Państwa ogłoszenia chciałbym uzyskać informację o
spółce. Poszukuje spółki rejestrowanej na terenie małopolski, bez
zobowiązań i zadłużeń. Interesuje mnie oferta cenowa i profil
działalności.
Łuczak
507898888
Sprzedam spolke bez zadluzen dzialajaca od lutego 2005 z siedziba w Warszawie - pelna ksiegowosc KRS NIP Regon Rachunek bankowy kapital 50 tys obrot za zeszly rok ok 100 tys zl Kontakt 510052868
Szanowna Pani,
Posiadamy w ofercie spółkę z o.o., która nie rozpoczęłą działalności. Wpisana do KRS w 2004r., z siedzibą w Lublinie. Kapitał zakładowy 60.000 zł.
Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt na adres mailowy: handlowy@kancelariapronet.pl lub pod numerem telefonu 022 433 76 20, 691054330.
Pozdrawiam serdecznie
Katarzyna Kołodziej
Pronet Sp. z o.o.
Sprzedam 100 zajętych przez komornika udziałów w jednoosobowej sp. z o.o.
Kupno oznacza przejęcie spółki.
Spółka prowadzi działalność produkcyjną w branży produkcji artykułów z tworzyw sztucznych ( wiecej informacji o spółce www.plastprodukt.pl ). Spółka posiada środki trwałe, pełne zatrudnienie oraz przychody.
Reprezentuje Fundacje Rozwoju Przedsiębiorczości w Krakowie miesięcznie mamy kilka firm spółek z o.o które maja kłopoty i są zainteresowane sprzedażą udziałów . Jednocześnie jesteśmy zainteresowani przejęciem leasingu samochodów dostawczych lub ciężarowych . Proszę o kontakt 507-400-800
Mirek77 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> sprzedam spolke 2letniom w pirwszym roku
> 24mil.obrotu w 2gim do polowy 15000000.od czerwca
> bez obrotow.
Witam serdecznie prosze podać kontakt telefoniczny jestem zainteresowany pana ofertą to jes mój nr. 0507-313-380
Mam ogromną prośbę do Pana.Jeśli Pana oferta sprzedaży spółki jest jeszcze aktualna to proszę podać mi cenę. A jeżeli już Pan ją sprzedał to bardzo Pana proszę aby mi Pan zdradził cenę sprzedaży.
Kupie - Spółka z o o - handel -usługi wszelkiego rodzaju,nie zadluzona
Spółka wpisem do KRS i zrejestrowana.Musi istniec co najmniej 2 lat.
Moj email mrlongin@yahoo.com
KANCELARIA Prawna świadczy w atrakcyjnej cenie kompleksowe usługi w zakresie: rejestracji spółek w KRS, rozwodów, alimentów, podziału majątku, spraw spadkowych, sporządzania pism procesowych, porad prawnych oraz uzyskiwania odszkodowań dla poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych oraz innych WARSZAWA t.022 405-23-64, 0669-826-127.
Oferta adresowana do udziałowców i członków zarządu.
Głównymi filarami naszej działalności jest szeroko pojęte doradztwo prawno-gospodarcze w zakresie obrotu udziałami spółek prawa handlowego a w szczególności:
- nabywamy spółki znajdujące się w trudnej sytuacji prawnej i ekonomicznej, na własną rzecz lub znajdujemy potencjalnych nabywców, inwestorów,
- występujemy, jako zarząd kryzysowy w sytuacjach, kiedy obecny zarząd nie jest wstanie udźwignąć ciężaru związanego z prowadzeniem spółki (utrata płynności finansowej, zaawansowana egzekucja wierzycieli, brak możliwości ogłoszenia upadłości ze względu na brak środków na pokrycie postępowania upadłościowego, tematy pokrewne),
- tworzymy na bazie przedsiębiorstwa w likwidacji, nowy podmiot, który może wykorzystać potencjał spółki likwidowanej,
- przejmujemy role likwidatorów jak i zarządu kryzysowego spółki, bądź występujemy, jako podmiot w procesie restrukturyzacji.
Proszę o zapoznanie się z pełną ofertą na stronie www.abconsulting.pl
W przypadku zainteresowania naszą ofertą proszę o kontakt pod numerem 503-333-160, 503-333-983
Mam do sprzedania spółkę z o.o. Działającą czynnie od 1989 roku na terenie śląska (goczałkowice zdrój), kapitał zakła. 50.000zł. Spółka obecnie nie posiada zatrudnienia, jest czyściutka bez długów, mam zaświadczenia o nie zaleganiu w zusie i skarbówce
sebastian 781-153-003