• Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~DOMINI [148.177.129.*]
    CZEŚĆ,
    PISZE AKTUALNIE BARDZO PODOBNĄ PRACĘ PODYPLOMOWĄ, CZY MOZESZ MI POMÓC, PRZESYŁAJĄC PLAN RAMOWY PRACY?
    BĘDZĘ WDZIĘCZNA ZA POMOC,
    POZDRAWIAM SERDECZNIE,
    DOMI.
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~tom [62.21.11.*]
    napisz do mnie ma prace na ten temat i porozmawiamy co i jak adres powyzej pozdrawiam
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Jaja [78.152.4.*]
    ludzie a moze byscie tak do biblioteki jakies uczelni ekonomicznej zajrzeli, tam lezy Altkorn i wiele innych ciekawych książek, nie da się napisać pracy magisterskiej przed komputerem
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~WuTom [212.182.32.*]
    Cześć! Ja pisze z podobnym problemem - otóż twmatem mojej pracy jest "kształtowanie wizerunku firmy na przykładzie przedsiębiorstwa usługowego X", dopiero zaczynam ja pisać i prosze o pomoc w stworzeniu planu praci i o podstawowa literature. Bardzo prosze!!!
    Z góry dziękuję i pozdrawiam
  • Prosze o pomoc związaną ze zdobyciem materiałów dio pracy licenncjackiej Autor: ~ara [212.160.233.*]
    Muszę zdobyć materiały doo pracy licencjackiej na temat przekazów reklamowych w internecie różnych firm, ale danego regionu - wojwództwa, Jeśli ktoś dysponuje takimi materiałami i chce pomoc to dziekuje i prosze je wyslac na adres Oxa6@interia.pl.
  • PR korporacyjny Autor: ~karolinka [213.238.70.*]
    pilnie potrzebuje Waszej pomocy.
    public relationsa korporacyjny.jakies definicje, ogólne informacje, może ktos ma jakies materialy??????
    bardzo bardzo bardzo bede wdzieczna
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Łukasz Roki [81.219.225.*]
    Hej macie coś moż ena temat TWORZENIA ZNAKU FIRMOWEGO ORAZ KAMPANI WIZERUNKOWA jakiejś firmy interesują mnie konkretne przykłądy , poniewaz teorie już mam za pomoc z góry dzięki
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~marcin25 [83.29.19.*]
    firma może być fikcyjna okresilić branże , skale działalności ,odczucia jak jest spostrzegana przez klientów i społeczeństwo. PROJEKT IDEALNEGO WIZERUNKU FIRMY. co zrobić aby taki był ,bardzo bym prosił o jakie kolwiek materiały
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~kinia [83.24.45.*]
    marcin25 Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > firma może być fikcyjna okresilić branże , skale
    > działalności ,odczucia jak jest spostrzegana przez
    > klientów i społeczeństwo. PROJEKT IDEALNEGO
    > WIZERUNKU FIRMY. co zrobić aby taki był ,bardzo
    > bym prosił o jakie kolwiek materiały

• Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~zibi [212.186.129.*]
    witam serdecznie
    piszę pracę nt. "Rola sponsoringu w tworzeniu wizerunku firmy". Może ktoś z Was pisał na podobny temat i mógłby mi pomóc. Jakie książki, o czym pisać. Będę bardzo wdzięczny na okazaną mi pomoc.
    Pozdrawiam.
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~goha [212.244.119.*]
    poszukuję przykładów manual books firm polskich i zagranicznych. Proszę o ewentualne adresy internetowe firm które takowe umieściły na swoich stronach. Za wszelką pomoc z góry dziekuję.
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Gosia [81.168.210.*]
    Witam wszystkich zainteresowanych udzieleniem pomocy...

Piszę pracę mag. na temet "Kształtowanie wizerunku firmy na przykładzie X". Będę wdzięczna za wszelką pomoc, za jakiekolwiek inf.

Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku na wakacjach.
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~monikan [83.242.82.*]
    PISZĘ PRACĘ LICENCJACKĄ NA TEMAT KREOWANIA WIZERUNKU FIRMY NA PRZYKŁADZIE BIURA NIERUCHOMOŚCI,BYŁAM WDZIĘCZNA ZA JAKĄŚ POMOC DO MOJEJ PRACY A DOKŁADNIE DO JEJ CZĘŚCI BADAWCZEJ. TEORIE MAM JUŻ ZA SOBĄ. PROSZĘ O KONTAKT NA E-MAILA: monikanazimek@interia.pl
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Laurent Mazurek [83.30.244.*]
    Witam serdecznie!

Wlasnie zaczalem pisac moja prace magisterska na temat "Nowoczesne media w ksztaltowaniu wizerunku firmy". Bardzo bym Was prosil o jakakolwiek pomoc w zdobyciu materialow pomocnicznych do mojej prac. Od bibliografii, spisow tresci, poprzez prace przykladowe i strony internetowe, itd...Widzialem ,ze naprawde duzo ludzi pisze i pisalo prace na bardzo pokrewne tematy!Z gory Wam dziekuej i pozdrawiam serdecznie i czekam na wasze maile na moj adres: lolmaz@go2.pl
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~wiLLy [81.15.218.*]
    Witam
    Zaczynam pisac prace na temat : "kreowanie wizerunku firmy XXX"
    Prosilbym o wszelkie pomoce na ten temat...
    Pozdrawiam
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~kasia kasiulka nadosia [62.233.254.*]
    Witam,

mam pytanie czy ktos pomoze mi w materiałach na temat wizerunku firmy, moze ktos wie czy chetnie udzielaja firmy inormacji na ten własnie temat, jezeli tak, to które?
    Czy temat ten ma wiele żródel ksiazkowych?
    Wybieram temat magisterki i sie zastanawiam, bo nic innego mi do glowy nie przychodzi>
    Dzieki wszystkim piszcie cokolwiek lub duzo, kazda rada jest cenna :)

dzieki Wam
    kasia nadosia
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Fresh [83.22.117.*]
    Witam. Bardzo fajna stronka. Tak wogóle to pisze prace mgr na temat budowania wizerunku firmy w internecie...czy ktoś może mi zasugerowac co powinno sie w niej znaleźć ewentualnie jakaś fachowa literatura lub czasopismo...z góry dziękuje i pozdrawiam
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Inka [83.18.6.*]
    czesc.Pisze prace mgr na temat ksztłtowania wizerunku firmy.Jesi ktos posiada jakies materialy odnosnie rodzajow wizerunku, elementow ktore kreują image, czy procesu ksztaltowania wizerunku to bardzo PROSZĘ o pomoc. Bede bardzo ale to bardzo wdzięczna.Z gory bardzo DZIĘKUJĘ.
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~anula [194.6.246.*]
    Pisze prace na temat: "Reklama i jej wpływ na kształtownie wizerunku firmy". Za wszelkie informację na temat materiałów będę bardzo wdzięczna :). pozdrawiam
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Kadesa [195.245.224.*]
    Witam Cię Netko bardzo serdecznie
    Tak jak Ty nie tak dawno, dzisiaj ja potrzebuję pomocy przy pisaniu swojej
    pracy magisterskiej. Piszę na temat: "Kreowania wizerunku fundacji" więc część teoretyczna jest bardzo podobna do Twojej. Mam zatem prośbę gdybyś mogła przesłać mi spis treści (części teoretycznej) chciałabym zobaczyć co z tych najważniejszych rzeczy dotyczących wizerunku w nim umieściłaś.

Za wszelka okazaną pomoc z
    góry serdecznie dziękuję
  • zarzadzanie zasobami ludzkimi Autor: ~aska_jar [212.160.248.*]
    mam bardzo goraca prosbe pisze prace licencjacka na temat "zarzadzanie zasobami ludzkimi"i pilnie potrzebuje firmy na przykladzie ktorej bedzie to opisane.Niestety miasto w krotym mieszkam nie jest pozytywnie nastawione do takich projektow.Nie ma zadnych szans na uzyskanie materialo.Prosze o pomoc
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Kaska [62.93.40.*]
    Poruszony jest tu bardzo ciekawy wątek wizerunku, piszę pracę na temat wizerunek organizacji non - profit. Jeśli macie jakieś uwagi, linki, porady, gdzie mogę znaleźć informacje na ten temat, będę wdzięczna :). Może ktoś ma ankietę badającą wizerunek organizacji lub firmy. Czekam na wieści od Was. Pozdrawiam
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~leopard [78.88.104.*]
    HEJ TEZ PISZE O TYM MASZ JAKIES MATERIAłY ZNALAZLAS COS POZDRAWIAM
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~hajduki_29 [83.24.222.*]
    Ja też piszę na temat kształtowania wizerunku pracę mgr coś mi się nie klei. Jeśli może i mi ktoś coś podesłać to bardzo prosze o pomoc. Chciał bym ukierunkowac się na studium przypadku w sytacjach kryzysowych np. o strasznych błędach CONSTAR-u ale tu nie podskoczę bo ANIMEX tak wszystko filtruje że ciężko z informacjami poza artykułami zaraz po skandalu. Może ktoś tu zna jakiś ciekawy przypadek. Dzięki za pomoc. morfeusz100573@wp.pl
  • wizerunek firmy Autor: ~desi84 [83.23.102.*]
    czesc ja tez pisze prace licencjacka dotyczaca kreowania wizerunku firmy!! jesli ma ktos jakies fajne materialy to prosze o kontakt!!:) jesli komus to pomoze to na razie korzystam z takich ksiazek:
    Agnieszka Żbikowska "Public relations"
    Ewa Małgorzata Cenker "Public relations"
    Sam Black "Public relations"
    Franser P. Seitel "Public relations w praktyce"
    Jerzy Altkorn "wizerunek firmy"
  • Re: wizerunek firmy Autor: ~Beatrix [83.23.248.*]
    Dysponuje praca na temat "Public relations jako instrument budowania wizerunku firmy". Jesli ktos jest zainteresowany to zostawiam do siebie namiar w celu uzgodnienia szczegolow.
    Pozdrawiam

• Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Tuxx [80.48.234.*]
    Proszę o pomoc. Piszę pracę na temat kształtowania wizerunku firmy.Potrzebuję materiałów, literatury. stron internetowych czyli wszystkiego co może mi się przydać.Z góry dziękuję.
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Honia [83.22.216.*]
    Witam, moze ktos moglby mi pomoc. Pisze prace magisterska na temat: "Rola marketingu terytorialnego w ksztaltowaniu wizerunku miasta Koszalin". Moze ktos z Was pisal podobna prace? Mam problem ze skompletowaniem bibliografii. Prosze o pomoc:) Pozdrawiam, Honia MoJ mail: honi@interia.pl
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Stefan [81.15.156.*]
    Do "magistranta"!!
    Jeżeli wizerunek firmy tworzą także jej pracownicy to biada firmie która Ciebie zatrudna!
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~profitek [217.30.134.*]
    Witam serdecznie, Mój temat pracy to konkretnie-"Jakosc swiadczonych usług jako istotny element kreowania wizerunku firmy na przykładzie..." Mój problem polega na tym, ze mój promotor raczej kieruje się w strone zarzadzania jakością niż public relations, co zamierzam zmienić. Na obecnym etapie nie mam prawie nic na ten temat w zasięgu ręki (dalej też) oprócz jednej książki "Zarządzanie jakościa" w której nie ma nic konkretnego oprócz wzorków... także bedę BARDZO wdzięczny za wszelkiego rodzaju pomoc i wskazówki.
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Justyś [82.143.138.*]
    witam wszystkich ja pisze magisterke z PR-u i moja praca po częsci dotyczy wizerunku, mam pytanko ma ktoś może e-booki z pru lub linki dobrych stronek,bo ja mam już dość kserowania kupowania książek, lu robienia zdjęć książką w czytelni:):):)
    Polecam tyt. dotyczące wizerunku:
    1 )Kształtowanie rynkowego wizerunku firmy / Jerzy Altkorn. - Kraków : AE, 2002.
    2) Sztuka budowania wizerunku osób, firm i instytucji / red. Piotr Andrzejewski ; Poznań : Wydawnictwo Forum, 2003. -
    3)Wizerunek firmy / Jerzy Altkorn. - Dąbrowa Górnicza : Wyższa Szkoła Biznesu, 2004. - -3
    4) Kształtowanie wizerunku / red. Beata Ociepka. - Wrocław : Uniwersytet Wrocławski, 2005.
    5) Wizerunek firmy : kreowanie, zarządzanie, efekty / Wojciech Budzyński. - Warszawa : Poltext, 2002.
    Pozdrawiam.
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~CRUZZ [195.150.93.*]
    Witam!Ja rowniez piesze prace na temat "Ksztaltowanie wizerunku firmy na przykladzie X" i rowniez bardzo potrzebuje jakis materialow:(Z gory dziekuje za pomoc
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~magdaw [83.22.62.*]
    Witam, szukam materiałów i pomocy w napisaniu pracy związanej z budowaniem, tworzeniem wizerunku firmy w internecie, Jeśli ktoś coś takiego pisał i moze udostępnić to prosze o kontakt
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~justys_24 [82.143.138.*]
    Witam serdecznie piszę magisterke o kształtowaniu wizerunku i szukam materiałów, bardzo interesuja mnie e-booki dotyczace tego tematu, lub skany ksiażek, bedę wdzięczna za każdą pomoc, mój mail to djm28@poczta.onet.pl gg: 6750862. Z góry dzięki.
    Powodzenia w pisaniu waszych prac :)
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~księżniczka [81.190.177.*]
    witam chcialabym uzyskac jakiekolwiek informacje o wizeruneku MZK
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~hiszpan [62.111.229.*]
    Witam
    Zaczynam pisac prace magisterska na temat :
    "kreowanie wizerunku firmy "
    Prosilbym o wszelkie pomoce na ten temat...
    Pozdrawiam
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~amijus [81.15.162.*]
    Moi drodzy, jak wiekszosc, znalazlam te strone przez przypadek. oczywiscie tez jak wiekszosc pisze prace zwiazana z wizerunkiem firmy. Moj problem jest taki, ze mam zbadac wizerunek pewnej firmy a takze stworzyc ksiazke standardow. O tworzeniu wizerunku mam niewielkie pojecie, jednak to w jaki sposob nalezy go badac to dla mnie czarna magia. Gdybyscie byli w posiadaniu jakichs przykladowych ankiet i materialow zwiazanych z wizerunkiem firmy, bede bardzo wdzieczna za pomoc. Takze prosze o jakies wskazowki, jak sie do tego zabrac, i gdzie szukac. z gory wam dziekuje. pozdrawiam.
  • RE: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Kasia83 [85.198.240.*]
    Witam pisze prace inżynierską na temat "Public Relations jako narzędzie kreowania wizerunku przedsiębiorstwa" Jakby ktos mial jakies ciekawe materiały dotyczące tego tematu bardzo bym prosila o przesłanie na maila. Z góry dziękuję za jakakolwiek pomoc. Pozdrawiam
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~kinga [213.199.194.*]
    Hej.
    temat mojej pracy to "projekt budowy wizerunku firmy X"
    Bardzo prosze o pomoc
    Mam w zamian materialy dot. "budowy wizerunku miasta"
    Dzieki
    papa :)
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~misiolencja [81.190.203.*]
    Proszę o informacje na temat wizerunku Firmy MZK
  • marketing Autor: ~kasia19850817 [83.19.144.*]
    mam mała prośbe czy by ktos mógłby mi pomóc muszę opisac marketing jakiejś firmy przedstawić krótką historie firmy z opisem komórki marketingowej nie mam pojecia jak zaczac i dalej to pociągnąć proszę o w miare szybka pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Jusstyna [83.18.230.*]
    Witam wszystkich
    Oczywiście i ja piszę pracę licencjacką na temat kształtowania wizerunku tylko, że dokładniej "Kształtowanie wizerunku polityka na przykładzie Andrzeja Leppera" jak wszyscy mam problem z dotarciem do materiałów, także byłabym bardzo wdzięczna jeżeli ktoś miałby ochotę przesłać mi na email kilka dobrych adnotacji do mojego tematu
    z gory bardzo dzikuje i pozdrawiam i oczywiście życzę powodzenia w pisaniu i obronie
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~maśka [83.238.15.*]
    hej, ja piszę pracę licencjacką nt: komunikacja wizualna a jej wpływ na budowanie wizerunku tygodników opinii n aprzykładzie tygodnika polityka. jeśli może mi ktoś pomóc - proszę o kontakt mailowy
    pozdrawiam
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Katia [212.160.172.*]
    Witam serdecznie!mój temat "Rola środków masowego przekazu w kształtowaniu wizerunku marki/firmy"na konkretnym przykładzie...jeżeli ktoś miałby jakies materiały odnośnie tego tematu byłabym ogromnie wdzieczna za info...Dzieki bardzo Pozdrawiam wszystkich!!!:)
  • mobbing a wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~mafii [62.87.168.*]
    pisze prace licencjacka na temat maobbingu i jego wpływie na wizerunek firmy
    PROSZE o pomoc w znalezieniu ksiazek na ten temat, poniewaz mieszkam w małym miasteczku i tylko drogą wysyłkową mogę coś zamówić....
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Snajp [194.187.181.*]
    Witam..
    tak jak wzyscy,który siętu wpisali piszę pracę dyplomowąna temat kreowania wizerunku firmy,a konkretnie firmy odzieżowej,chociażto nci nei zmienia. Jesli ktokolwiek ma jakiekolwiek informacje mogące mi pomóc,bardzo proszę o kontakt mailowy. Pozdrawiam i dzieki z góry......
    Michał
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Stonozka [83.28.112.*]
    Chyba nie bede zbyt orginalna jesli napisze ze moj temat pracy dyplomowej to "kreowanie wizerunku firmy..." a dokładniej firmy internetowej typu allegro i e-bay. Byłabym baaaardzo wdzieczna za wszelkie informacje na ten temat bo moja prmotorka zyc mi juz nie daje;) Z gory dziekuje i pozdrawiam. Basia
  • wizerunek firmy - widzę , ze jest nas więcej Autor: ~pssst [212.2.99.*]
    Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych na tym forum. Podobnie jak 70% forumowiczów pisze pracę na temat "Kształtowanie wizerunku firmy na przykładzie ....." Zależy mi głównie na literaturze, e-bookach, linkach dotyczących PR-u i ZKM-u.
    Będe wdzięczna za wszelką pomoc, a i sama postaram się co nieco dać od siebie...

Pozdrawiam serdecznie i życze wszystkim miłej pracy naukowej ;-)

PS. Czy wszystkich podobnie jak mnie opuszcza zapał do pisania w momencie, gdy tylko zasiadą do kompa??
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Jus [83.18.3.*]
    Witam,
    podobnie jak większość osób poszukuje materiałów o kształtowaniu wizerunku przedsiębiorstwa, za wszelkie materiały z góry dziękuję
    pozdrawiam
  • "System identyfikacji wizualnej na podstawie firmy XXX" Autor: ~Andzia1907 [83.29.213.*]
    Jeśli ktoś ma jakieś informacje dotyczace mojego tematu pracy licencjackiej czyli "Systemu identyfikacji wizualnej..." to bardzo prosze o przesłanie inf. na mojego maila, gdyż strasznie ciężko jest mi znaleść jakiekolwiem pozycje bibliograficzne na ten temat. Z góry dziękuje. Pozdrowionka