• Re: jak otworzyć złom??? Autor: ~kamil800 [80.54.155.*]
    panowie za duzo tkich samych pytan z normalnego foru ju by was wypier... a jezeli chodzi o zlomowanie samochodow to jest w chu...wymagan plac musi spelniac odpowiednie wymogi wymiary itp potrzebne sa dwa kanaly oddzielne pojemniki na oleje opony akumulatory plyny tapicerki i oczywiscie firmy utylizacyjne ktore by to wszystko odbierały pomieszczenie musza byc wylozone plytkami tj wczesniej ktos pisal podlozenieprzepuszczalne utwardzone duza i mala waga i jak masz juz plac to w kieszeni duza bańka
  • Re: jak otworzyć złomowiec?? Autor: ~monka0312 [83.25.234.*]
    chciałabym dowiedzieć się jak otworzyć skup złomu - zgody, koncesje forma działalności itd.????????????
  • Re: jak założyć firmę na złomowanie samochodów Autor: ~beltcar [89.79.4.*]
    Jak założyć firmę na złomowanie samochodów. Jakie trzeba spełnić warunki. Czy trzeba założyć koncesję i ile ona kosztuje.
  • Re: jak założyć firmę na złomowanie samochodów Autor: ~masterbud [83.29.254.*]
    witam
    czhzialbym zalozyc auto złom lub stacje demntazu pojazdów .
    nie wie jaka to roznica oraz jak sie do tego zabrac.
    prosze o porade
    dziekuje
  • Re: jak założyć firmę na złomowanie samochodów Autor: ~Konstanty Kleban [80.50.4.*]
    beltcar Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > Jak założyć firmę na złomowanie samochodów. Jakie
    > trzeba spełnić warunki. Czy trzeba założyć
    > koncesję i ile ona kosztuje.
  • Re: jak założyć firmę na złomowanie samochodów Autor: ~jozef.omilusik. [83.4.124.*]
    beltcar Napisał(a):
    > koncesję i ile ona kosztu
  • Re: jak założyć firmę na złomowanie samochodów Autor: ~szreder [83.28.207.*]
    beltcar Napisał(a):
    > koncesję i ile ona kosztuje.
  • Re: jak założyć firmę na złomowanie samochodów Autor: ~wario25 [81.190.117.*]
    Dzień dobry, chciałbym założyć firme zajmującą sie złomowaniem samochodów. Prosze o informacje jakie warunki trzeba spełniać, jakie formę działalności przyjąć?Czy ta dziedzina działalności gospodarczej może byc dotowana ze środków w Unii Europejskiej? dodatkowe przydatne informacje?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.11.62.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: jak otworzyć auto złom??? Autor: ~czester [83.14.127.*]
    Witam, chciałabym utworzyć auto zlom, nie wiem
    > > jak sie do tego zabrać. Zależy mi na
    > informacjach,
    > > do jakich urzędów musze się zgłosić i po
    > jakie dokumenty (w jakich terminach) Jakiego typu
    > > pozwolenia są mi potrzebne i może są jakieś
    > > ulgi z tego tytułu działalności
    > prosił bym w miare możliwości
    > o podanie adresów odbiorców tego typu odpadów
    > jak to jest z tym wyrejestrowywaniem pojazdow?czy jako auto zlom mozna wystawiać zaświadczenia ?a jak nie to czy na umowe i co dalej z ubezpieczeniem???

pozdrawiam
    > >
    >
    >
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.7.225.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: jak otworzyć złom??? Autor: ~mirgag (CoM-TexT) [83.142.72.*]
    Mała podpowiedź...

Złom, to również demontaż i regeneracja części samochodowych. To naprawdę dobry interes.

A demontować i regenerować mogą uczniowie (?)... resztę sobie dopowiedzcie.
  • Re: jak otworzyć złom??? Autor: ~SEBO [83.4.82.*]
    CO JEST WYMAGANE DO OTWORZENIA TAKIEJ DZIAłALNOśCI
    DZIęKUJE ZA ODP.POZDRAWIAM SEBA
  • Re: jak otworzyć AUTO złom??? Autor: ~SEBO [83.4.82.*]
    CO JEST MI NIEZBęDNE I JAKIE Są WYMOGI
    DZIęKUJE
    POZDRO;SEBO
  • Re: jak otworzyć złom??? Autor: ~Simon [83.14.141.*]
    Witam. Mam 24 lata, tyle co skończyłem studia, nie chcę wyjeżdzać z kraju dlatego chciałbym otworzyć autozłomowanie, gdyż wydaje mi się to być dobrym interesem. Nie mam pojęcia jak się za to zabrać tzn. jakie pozwolenia trzeba mieć i jakie wymagania należy spełnić!
    Bardzo proszę o jakieś wskazówki! Z góry dziękuje!
    Wszelkie informacje proszę wysyłać na maila slawekszczep@o2.pl
    Z góry dziękuję!
    Pozdrawiam!!!
  • Re: jak otworzyć złom??? Autor: ~phuandre [87.96.46.*]
    witam.chcę otworzyć auto - złomowanie nie mam pojęcia od czego zacząć jakie wymogi są gdzie się mam zgłosić ile wszysko kosztuje .Pozdrawiam wszystich z góry za szczerą odpowiedź.
  • Re: jak otworzyć złom??? Autor: ~mirgag (CoM-TexT) [92.244.32.*]
    Phuandre.

Stwórz plan. Ja robię to w MindMapperze, ale oczywiście zrób to w dowolny sposób, na jaki Cię stać, lub posiadzasz możiwości.

Pozdrawiam.
  • Re: jak otworzyć złom??? Autor: ~stanolb [83.19.90.*]
    Jak otworzyć auto złom?
    Będę wdzięczny za informacje na ten temat
  • Re: jak otworzyć złom??? Autor: ~Peter [86.134.88.*]
    A gdzie chcesz otworzyc ten auto zlom?
  • Re: jak otworzyć złom??? Autor: ~justys [83.19.143.*]
    chciałabym otworzyc auto złom ,jakie dokumenty,jakie zezwolenia sa potrzebe,koncesje itd. ..
  • Re: jak otworzyć złom??? Autor: ~Jacek P [83.23.35.*]
    Witam!

Szukasz pomysłu na działalność gospodarczą? Nie wiesz jak zacząć? Przeraża Cię brak wiedzy na temat podatków, rachunkowości, administracji?

Mogę pomóc w założeniu działalności gospodarczej. Poprowadzę Cię za rękę przez wszystkie procedury i pomogę wystartować. Możesz korzystać z mojej pomocy dopóki się nie usamodzielnisz. Pomogę w sprawach administracyjnych i księgowych.

W dzisiejszym gąszczu przepisów trudno jest się połapać. Sam popełniałem mnóstwo błędów na początku prowadzenia firmy. Dzisiaj po wielu latach prowadzenia własnej działalności mogę doradzać innym. Jeśli ktoś potrzebuje rzetelnej wiedzy, może napisać do mnie.

Na początek muszę wiedzieć jaką działalność mógłbyś prowadzić, w jakim mieście, czy masz już jakiś kapitał, urządzenia, wiedzę?

Swoje usługi świadczę odpłatnie, ale zapewniam Cię, że zainwestowane dzisiaj pieniądze w rzetelną informację pozwolą zaoszczędzić wielu kłopotów w przyszłości.

Postaram się odpowiedzieć na każde pytanie. Adres e-mail: helpme@final.net.pl . Strona: www.final.net.pl Telefon kontaktowy: 0609 190 886 Jacek P.
  • Re: jak otworzyć złom??? Autor: ~sebastian1984men [83.13.18.*]
    chcialbym otrzymac inforamacje na temat otwarcia auto -zlom rozbiorka i sprzeaz czesci kasacja jak sie do tego zabrac wszystkie info
  • jak otworzyć sklep mororyzacyjny? Autor: ~marek2599 [83.1.81.*]
    Prosze o wskazowki i informacje dot.otwarcia sklepu a auto-czesciami w nieduzym miasteczku.Lokal i fundusze juz sa prawie przygotowane.