• Re: Sklep internetowy Autor: ~kamila [83.23.222.*]
    witam.ja mam male pytanie poniewaz pani ma juz sklep z odzieza i chcialabym sie dowiedziec jak ten sklep otwozyc?co trzeba zrobic.prosze o wskazowki
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Irena [83.22.69.*]
    Chcę założyć sklep internetowy z damską odzieżą, nie mam pojęcia od czego zacząć , gdzie szukać informacji na ten temat? Prowadzę sklep z odzieżą i część tych rzeczy zamierzam sprzedawać w sklepie internetowym. Proszę o jakieś wskazówki.
    Pozdrawiam Irena
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~creative_mind [83.230.12.*]
    www.cafepress.com/creative_mind
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~anita lizun [81.15.200.*]
    Witam
    Jestem w trakcie otwierania sklepu internetowego z już zarejstrowaną działalnością, otrzymałam dotacje od UP z funduszy unijnych ale jest ona znikoma i tylko na wyposażenie techniczne. Poszukuję innych środków na rozwuj firmy co moglibyście mi doradzić.
    Zpoważaniem
    ANITA LIZUN
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~anita lizun [81.15.200.*]
    Witam
    Jestem w trakcie otwierania sklepu internetowego z już zarejstrowaną działalnością, otrzymałam dotacje od UP z funduszy unijnych ale jest ona znikoma i tylko na wyposażenie techniczne. Poszukuję innych środków na rozwuj firmy co moglibyście mi doradzić.
    Zpoważaniem
    ANITA LIZUN
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Agillojza [83.26.8.*]
    witam
    chcialabym zapoznac sie ze wszystkimi sprawami papierkowymi/podatkowymi,jakie sa potrzebne przy zakladaniu sklepu internetowego.
    Z gory dziekuje za odpowiedz. AGA
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.233.169.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Anka [84.205.178.*]
    chcę założyc sklep internetowy i prosze o radę jak mam to zrobić ?z góry dziękuję za pomoc
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Mateusz [83.24.108.*]
    Też myślałem o założeniu sklepu internetowego, prosiłbym jakby ktoś mógł napisać co jest potrzebne na dzień dzisiejszy by w pełni legalnie i zgodnie ze wszystkimi przepisami mogło to działać.
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~marwojtek [81.210.86.*]
    witam
    zakładam sklep w sieci, mam zamiar ściągnąć "trochę" różnego towaru od zachodnich sąsiadów
    moje pytanie: odprawy i cła to już chyba historia, ale jak rozliczyć vat?
    za wszelką pomoc wielkie dzięki:)))
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~patryk [212.244.19.*]
    cześć też jestem zainteresowany załorzeniem sklepu internetowego ale nie wiem jak to zrobić dopiero zaczyna sie uczyć na koputerach może byście doradzili coś?z gury dzieki!
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~LoL [83.10.240.*]
    patryk Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > cześć też jestem zainteresowany załorzeniem sklepu
    > internetowego ale nie wiem jak to zrobić dopiero
    > zaczyna sie uczyć na koputerach może byście
    > doradzili coś?z gury dzieki!

Najpierw to bym Ci doradził pouczyć się polskiego :)
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~ex [77.113.216.*]
    Mam do sprzedania sklep internetowy, bardzo łatwy w obsłudze z wykupionym hostingiem na rok. Sklep był robiony na indywidualne zamówienie, każdy towar może w nim być sprzedawany...kontakt biuroexclusiv@gmail.com www.exclusiv-design.com
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~patryk [212.244.19.*]
    cześć też jestem zainteresowany załorzeniem sklepu internetowego ale nie wiem jak to zrobić dopiero zaczyna sie uczyć na koputerach może byście doradzili coś?z gury dzieki!
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Esce [83.16.231.*]
    Pracuje w sklepie wykorzystujacycm oprogramowanie IAI-Shop tworzone przez www.iai-system.com - bardzo dobre, polskie sklepy, przy tym bardzo tanie. jedynie 99 zlotych za miesiac. za te pieniadze, na pewno warto sie zainteresowac tym sklepem. tym bardziej, ze daje za darmo ocpje za ktore trzeba w innych systemach placuc lub sa w ogole niedostepne. sprawdzcie np. www.skateshop.pl - w tym sklepie pracuje
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~polski przedsiębiorca kombina [83.16.204.*]
    oczywiście, ze można skutecznie obejść składke zus; wystarczy, ze firma będzie zarejestrowana na osobę, która juz zus płaci np. pracująca małżonka, otrzymująca rente babcia lub dziadek , bądż ktokolwiek inny płacący już składkę zus, o ile zgodzi sie , by firma była na jego nazwisko; no i oczywiście taka firma musi byc jednoosobowa; proste!
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Tatarak [80.51.47.*]
    Witam
    Mam pytanko: gdzie mozna znalezc jakies szablony darmowe sklepów??
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Clon [83.16.183.*]
    www.oscommerce.pl tu znajdziecie darmowa oraz platna wersje najbardziej popularnego skryptu sklepowego.

Clon
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~borion [81.182.42.*]
    witam
    (przepraszam, jeszcze uczę się polskiego, ale spróbuję :-) )
    pracuję w firmie w Budapeszcie, która zajmuje się transportem towarów zakupione przez klientem w sklepie internetowym amerykańskim. Klient może wpisać w zamówieniem adres magazyny naszej firmy, jakby był jego adres, a nasza firma załatwia wysłaniu towary do klienta (da Węgry).
    Czy w Polsce istnieją takie firmy? Jak można załatwić wysyłkę, gdy sprzedarz amerykański nie zajmuje się wysłaniem towarów za granicę?
    dzięki
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Marcin1k [83.24.213.*]
    Witam
    Chcialabym zaloazyc sklep interentowy z odżywkami..ale nie mam pojecia jak sie do tego zabrac ile to kosztuje..prosze o kontakt marcin_kosnik@tenbit.pl

Pozdrawiam
  • Sklep internetowy. Autor: ~mario [83.29.50.*]
    Chciałbym założyć sklep inernetowy, ale nie wiem od czego zacząć. Czy muszę zakładać działalność gospodarczą ? Jakie muszę ponisć opłaty i ewentualne koszty prowadzenia takiego sklepu ? Czy jako osoba bezrobotna mogę liczyć na dofinansowanie ? Gdzie ewentualnie mógłbym szukać informacji na ten temat ? Z góry dziękuje za pomoc.
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Robert Chodkiewicz [62.111.150.*]
    Jestem zainteresowany założeniem oraz prowadzeniem skłepu internetowego

pozdrawiam
    Robert Chodkiewicz-Warszawa (naprawdę tak sie nazywam)
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Endrju [83.26.113.*]
    Witam serdecznie
    Ja w przeciwieństwie do większości tu pytających wiem jak założyć sklep internetowy, ile to kosztuje, jak zrobić to najtaniej itd. Nie wiem tylko co sprzedawać i jak znaleźć dobrych dostawców.

Jeśli ktoś ma co sprzedawać a nie wie jak to zrobić w Internecie to może połączymy siły :) Czekam na e-maila.
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~ViaNet.pl [83.22.106.*]
    Najbardziej lubie czytac te teksty SPECJALISTOW ktorzy tworza najlepsze sklepy hehe

umiem najlepiej
    mam juz kilka projektow na koncie
    zalatwie ci klientow oraz dam gwarancje

zas nizej czytamy EMAIL: nazwa@onet.pl, nazwa@wp.pl to sie nazywaja profesjonalisci ;)

www.vianet.pl
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~luke [80.53.210.*]
    Będziesz musiał też jako importer, za wprowadzane na rynek krajowy opakowania, płacić opłatę produktową lub zlecić robotę organizacji odzysku.
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~luke [80.53.210.*]
    To było do Edwarda :)
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Michał Plonka [195.214.216.*]
    Witam

Aby założyć sklep internetowy trzeba zainwestować. Zajmuje się zakłądaniem sklepów opartych o znakomite skrypty do ich prowadzenia w swojej ofercie mam dwa rodzaje oskryptowania do sklepów interentowych.
    Różnią sie one funkcjiami oraz ceną.

Oto moja oferta:

Prostszy skrypt lecz również posiadajacy wiele rozbudowanych funkcji + nieskomplikowana grafika to koszt 299 zł opłata jednorazowa. Do tego trzeba doliczyć hosting 150 zł na rok oraz doemene info 30 zł, com, net lub org - 50 zł com.pl, net.pl lub org.pl - 70 zł lub tez pl - 100 zł.

Cena najprostszego wariantu - od 480zł~550 zł

Bardziej rozbudowany skrypt głownie pod wzgledem dostosowania wygladu oraz funkcji to koszt 700 zł + hosting + domena = 900 zł~1100 zł

Dodtakowo GRATIS promocja sklepu przez miesiac o wartości 100 zł gratis.

wiecej informacji na stronie www.esklepy.net

Oto dane kontaktowe w razie jakichkolwiek wątpliwości.
    www.esklepy.net | admin@eskelpy.net | gg: 1773470 | tel: 0 500 233 884
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Artur______ [84.10.226.*]
    Beznadziejne sa te esklepy.net. Ciekawe ilu jeleni tak zlapiesz.. Najleszy jest tekst:

"Oprogramowanie do sklepu wraz ze średnio zaawansowana grafiką"

Rozumiem ze pan specjalista sam ocenia jaka grafika jest srednio i bardziej zaawansowana.
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Sławek@ [212.56.240.*]
    witam!!

Zadam standardowe w tym forum pytanie -
    Jak mam założyć sklep internetowy?
    od czego zacząć?

jakie opłaty muszę ponieść?
    czy mogę liczyć na jakieś dofinansowania? itd.

za pomoc z gory serdecznie dziękuję!

slawek_kas@o2.pl
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~nowak [83.31.226.*]
    tu jest kilka sklepów za darmo do pobrania -www.sklepy-internetowe.cogdziekupic.pl/sklepy
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~krisso [83.25.244.*]
    www.tvn24firma.onet.pl/1235773,odcinek.html
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Piotras [217.98.184.*]
    Witam
    Mam pytanie jesli chodzi o przesylki towarow z takiego sklepu internetowego. Jaka firme najlepiej do tego wynajac jesli chodzi o przesylki do 5kg, jesli chodzi o przesylki ciezsze do 30kg kto bylby dobry i jesli chodzi o przesylki nietypowych rozmiarow np. tlumnik samochodowy,opony jak to wyslac, jak zapakowac? czy nie ma z tym problemu? lub np. Kocioł Centralnego Ogrzewania 300kg czy ktorys z kurierow mi to przewiezie i po jakich kosztach? u konkurencji za wysylke takiego kotła nie pobieraja oplaty, wliczyli juz w cene kotła... Prosze o porady nt. wysylek towarow, dziekuje.
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~djsanczo [83.26.178.*]
    Cos mi te proponowane przez esklep.net sklepy zalatują plagiatem - oscommerce baaaardzo przypominają. Czy to tylko mi ?
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Sklepy [83.16.45.*]
    szybko, tanio, profesjonalnie wykonamy sklep internetowy sklepy_internetowe@poczta.fm
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Marco [82.160.103.*]
    a z kąt brać szprzęt do Sklepu????
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Sklepy [83.16.45.*]
    szybko, tanio, profesjonalnie wykonamy sklep internetowy sklepy_internetowe@poczta.fm
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Marco [82.160.103.*]
    skąd brać sprzęt komputerowy do sklepu???
  • do eSpecjalista@poczta.fm !!! Sklep internetowy. Autor: ~venom777 [213.25.244.*]
    Jaka cena jest za wykonanie sklepu internetowego???
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~piotras [83.29.208.*]
    Witam, potrzebuje pomocy przy tworzeniu sklepu internetowego na Oscommerce, uzytkownikow zaglebionych juz w tym oprogramowaniu oraz w php prosze o pomoc, z gory dzieki
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~absolwet [82.160.71.*]
    Witam!!Mimo młodego wieku jestem za tym by od razu "pójsć na swoje"!!Moim planem jest własnie sklep internetowy a konkretnie branża odziezowa!!!Czy odziez markowa np. koszule Vistuli mozna kupic w hurtowniach czy niezbedny jest kontakt z producentem i odzielna z nimi umowa??Zastanawialem sie tez na stworzeniem spolki ale na tym forum jest to raczej niepolecane.Dlaczego?Wszelkie kontakty bede mi bardzo potrzebne szczegolnie z osobami prowadzacymi podobna dzialalnosc!!za odpowiedzi z góry dziekuje!!!!
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~bzx [83.238.175.*]
    absolwet Napisał(a):
    > Witam!!Mimo młodego wieku jestem za tym by od razu
    > "pójsć na swoje"!!Moim planem jest własnie sklep
    > internetowy a konkretnie branża odziezowa!!!Czy
    > odziez markowa np. koszule Vistuli mozna kupic w
    > hurtowniach czy niezbedny jest kontakt z
    > producentem i odzielna z nimi umowa??Zastanawialem
    > sie tez na stworzeniem spolki ale na tym forum
    > jest to raczej niepolecane.Dlaczego?Wszelkie
    > kontakty bede mi bardzo potrzebne szczegolnie z
    > osobami prowadzacymi podobna dzialalnosc!!za
    > odpowiedzi z góry dziekuje!!!!
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Maro [83.28.94.*]
    Witam, mam wielką prośbę, chce założyć sklep internetowy zajmujący sie sprzedażą róznych rzeczy, tylko że kompletnie nie wiem od czego zacząć żeby założyć taki sklep. Gdzie to zarejestrowac idt. Proszę o wszelką pomoc, z góry dziękuje
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~goga08 [77.113.216.*]
    goga08
    mam prosbe chce zalorzyc sklep internetowy na ktorym bede sprzedawac odzierz sukienki itp. ale nie wiem jak to zrobic i od czego zaczac ludzie pomocy !!!!!!piszcie na meila z numerem tel ja odzwonie pozdrawiam i z gory DZIEKUJE !!!!!!!!!!
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Robert Janeczek [89.174.39.*]
    Najlatwiej bedzie pewnie zapoznac sie z oferta darmowych sklepów internetowych np. na www.etradepro.pl. Jest tam tez przydatny poradnik opisujacy krok po kroku, co trzeba zrobic, zeby otworzyc sklep internetowy (http://www.etradepro.pl/poradnik.html)

Pozdrawiam
    Robert Janeczek
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Paulisia [83.24.93.*]
    Witam serdecznie!
    Chcę otworzyć sklep internetowy ze sprzętem AGD.Posiadam sklep stacjonarny.Chcę sie dowiedziec od czego zaczac?Projekt strony internetowej juz mam,fundusze także.Ale taki sklep trzeba zarejestrowac prawda?Poza tym musze nawiazac wspolprace z firma kurierska,jakie to sa koszty?Prosze o fachową pomoc.
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Grzyb9k [213.25.249.*]
    Witam
    Mogę wykonać dowolny sklep internetowy dla Państwa w cenie od 700zł do 1500zł. Stworzyłem i obecnie zarządzam sklepem www.ico.waw.pl, którego koszt wykonania wynosił 700zł. Chętne osoby proszę o kontakt na me@grzyb9k.com
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Justyna [212.76.37.*]
    witam,
    planuje otworzenie sklepu internetowego, prosze mi powiedziec jaki jest closciowy koszt oprogramowania, obslugi. Czy wymagane sa jakies szczegolne urzadzenia tz. specjalny komputer, serwer itp
    z gory dziekuje
    Justyna
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~Bruto.pl [213.17.150.*]
    Załóż sklep w 15 minut
    Gotowy w pełni funkcjonalny sklep internetowy w cenie abonamentowej już od 32 PLN miesięcznie, bez potrzeby zakupu sprzętu, licencji, wykupu domeny i wielu innych kosztownych czynności, które zwiękaszaja koszty oraz wydłużają okres zakładania sklepu.
    Otworzenie sklepu jest proste i bezpłatne (w 1-szym miesiącu).
    Wystarczy, że:

* wypełnisz formularz rejestracyjny: www.brutto.pl/account.php?action=add
    * podpiszesz umowę - rejestracja może się odbywać za pomocą Internetu, telefonu lub faksu.

Po odesłaniu umowy otrzymasz dostęp do specjalnej strony, dzięki której bedziesz mógł:

* stworzyć sklep (www.nazwa.brutto.pl) - w ramach platformy,
    * zarządzać listą towarów/przedmiotów/usług,
    * zarządzać listą pracowników (możliwość przydziału konkretnych kategorii),
    * realizować zamówienia (dostęp do danych teleadresowych),
    * ustalać grupy rabatowe,
    * stworzyć "wizytówkę" (informacje o firmie/sklepie),
    * zamieścić warunki transportu, płatności oraz realizacji transakcji i wiele innych

Zapraszamy: www.brutto.pl
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~domino448 [77.112.71.*]
    Bruto.pl Napisał(a):
    > Załóż sklep w 15 minut
    > Gotowy w pełni funkcjonalny sklep internetowy w
    > cenie abonamentowej już od 32 PLN miesięcznie, bez
    > potrzeby zakupu sprzętu, licencji, wykupu domeny i
    > wielu innych kosztownych czynności, które
    > zwiękaszaja koszty oraz wydłużają okres zakładania
    > sklepu.
    > Otworzenie sklepu jest proste i bezpłatne (w
    > 1-szym miesiącu).
    > Wystarczy, że:
    >
    > * wypełnisz formularz rejestracyjny:
    > www.brutto.pl/account.php?action=add
    > * podpiszesz umowę - rejestracja może się
    > odbywać za pomocą Internetu, telefonu lub faksu.
    >
    >
    > Po odesłaniu umowy otrzymasz dostęp do specjalnej
    > strony, dzięki której bedziesz mógł:
    >
    > * stworzyć sklep (www.nazwa.brutto.pl) - w
    > ramach platformy,
    > * zarządzać listą towarów/przedmiotów/usług,
    > * zarządzać listą pracowników (możliwość
    > przydziału konkretnych kategorii),
    > * realizować zamówienia (dostęp do danych
    > teleadresowych),
    > * ustalać grupy rabatowe,
    > * stworzyć "wizytówkę" (informacje o
    > firmie/sklepie),
    > * zamieścić warunki transportu, płatności oraz
    > realizacji transakcji i wiele innych
    >
    > Zapraszamy: www.brutto.pl
  • Re: Sklep internetowy Autor: ~nicole [83.16.255.*]
    Chciałabym tylko pośredniczyć sprzedaż przez internet. Zakładam sklep, sprzedaje towar, którego w rzeczywistości nie posiadam, ale za prowizją przekazuje producentowi adres na który ma wysłać towar. Czy taka działalność jest możliwa? jakie dokumenty potrzebuje by taką działalność prowadzić?