Chcę założyć sklep internetowy z damską odzieżą, nie mam pojęcia od czego zacząć , gdzie szukać informacji na ten temat? Prowadzę sklep z odzieżą i część tych rzeczy zamierzam sprzedawać w sklepie internetowym. Proszę o jakieś wskazówki.
Pozdrawiam Irena
Witam
Jestem w trakcie otwierania sklepu internetowego z już zarejstrowaną działalnością, otrzymałam dotacje od UP z funduszy unijnych ale jest ona znikoma i tylko na wyposażenie techniczne. Poszukuję innych środków na rozwuj firmy co moglibyście mi doradzić.
Zpoważaniem
ANITA LIZUN
Witam
Jestem w trakcie otwierania sklepu internetowego z już zarejstrowaną działalnością, otrzymałam dotacje od UP z funduszy unijnych ale jest ona znikoma i tylko na wyposażenie techniczne. Poszukuję innych środków na rozwuj firmy co moglibyście mi doradzić.
Zpoważaniem
ANITA LIZUN
witam
chcialabym zapoznac sie ze wszystkimi sprawami papierkowymi/podatkowymi,jakie sa potrzebne przy zakladaniu sklepu internetowego.
Z gory dziekuje za odpowiedz. AGA
Też myślałem o założeniu sklepu internetowego, prosiłbym jakby ktoś mógł napisać co jest potrzebne na dzień dzisiejszy by w pełni legalnie i zgodnie ze wszystkimi przepisami mogło to działać.
witam
zakładam sklep w sieci, mam zamiar ściągnąć "trochę" różnego towaru od zachodnich sąsiadów
moje pytanie: odprawy i cła to już chyba historia, ale jak rozliczyć vat?
za wszelką pomoc wielkie dzięki:)))
cześć też jestem zainteresowany załorzeniem sklepu internetowego ale nie wiem jak to zrobić dopiero zaczyna sie uczyć na koputerach może byście doradzili coś?z gury dzieki!
patryk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> cześć też jestem zainteresowany załorzeniem sklepu
> internetowego ale nie wiem jak to zrobić dopiero
> zaczyna sie uczyć na koputerach może byście
> doradzili coś?z gury dzieki!
Najpierw to bym Ci doradził pouczyć się polskiego :)
Mam do sprzedania sklep internetowy, bardzo łatwy w obsłudze z wykupionym hostingiem na rok. Sklep był robiony na indywidualne zamówienie, każdy towar może w nim być sprzedawany...kontakt biuroexclusiv@gmail.com www.exclusiv-design.com
cześć też jestem zainteresowany załorzeniem sklepu internetowego ale nie wiem jak to zrobić dopiero zaczyna sie uczyć na koputerach może byście doradzili coś?z gury dzieki!
Pracuje w sklepie wykorzystujacycm oprogramowanie IAI-Shop tworzone przez www.iai-system.com - bardzo dobre, polskie sklepy, przy tym bardzo tanie. jedynie 99 zlotych za miesiac. za te pieniadze, na pewno warto sie zainteresowac tym sklepem. tym bardziej, ze daje za darmo ocpje za ktore trzeba w innych systemach placuc lub sa w ogole niedostepne. sprawdzcie np. www.skateshop.pl - w tym sklepie pracuje
oczywiście, ze można skutecznie obejść składke zus; wystarczy, ze firma będzie zarejestrowana na osobę, która juz zus płaci np. pracująca małżonka, otrzymująca rente babcia lub dziadek , bądż ktokolwiek inny płacący już składkę zus, o ile zgodzi sie , by firma była na jego nazwisko; no i oczywiście taka firma musi byc jednoosobowa; proste!
witam
(przepraszam, jeszcze uczę się polskiego, ale spróbuję :-) )
pracuję w firmie w Budapeszcie, która zajmuje się transportem towarów zakupione przez klientem w sklepie internetowym amerykańskim. Klient może wpisać w zamówieniem adres magazyny naszej firmy, jakby był jego adres, a nasza firma załatwia wysłaniu towary do klienta (da Węgry).
Czy w Polsce istnieją takie firmy? Jak można załatwić wysyłkę, gdy sprzedarz amerykański nie zajmuje się wysłaniem towarów za granicę?
dzięki
Witam
Chcialabym zaloazyc sklep interentowy z odżywkami..ale nie mam pojecia jak sie do tego zabrac ile to kosztuje..prosze o kontakt marcin_kosnik@tenbit.pl
Chciałbym założyć sklep inernetowy, ale nie wiem od czego zacząć. Czy muszę zakładać działalność gospodarczą ? Jakie muszę ponisć opłaty i ewentualne koszty prowadzenia takiego sklepu ? Czy jako osoba bezrobotna mogę liczyć na dofinansowanie ? Gdzie ewentualnie mógłbym szukać informacji na ten temat ? Z góry dziękuje za pomoc.
Witam serdecznie
Ja w przeciwieństwie do większości tu pytających wiem jak założyć sklep internetowy, ile to kosztuje, jak zrobić to najtaniej itd. Nie wiem tylko co sprzedawać i jak znaleźć dobrych dostawców.
Jeśli ktoś ma co sprzedawać a nie wie jak to zrobić w Internecie to może połączymy siły :) Czekam na e-maila.
Aby założyć sklep internetowy trzeba zainwestować. Zajmuje się zakłądaniem sklepów opartych o znakomite skrypty do ich prowadzenia w swojej ofercie mam dwa rodzaje oskryptowania do sklepów interentowych.
Różnią sie one funkcjiami oraz ceną.
Oto moja oferta:
Prostszy skrypt lecz również posiadajacy wiele rozbudowanych funkcji + nieskomplikowana grafika to koszt 299 zł opłata jednorazowa. Do tego trzeba doliczyć hosting 150 zł na rok oraz doemene info 30 zł, com, net lub org - 50 zł com.pl, net.pl lub org.pl - 70 zł lub tez pl - 100 zł.
Cena najprostszego wariantu - od 480zł~550 zł
Bardziej rozbudowany skrypt głownie pod wzgledem dostosowania wygladu oraz funkcji to koszt 700 zł + hosting + domena = 900 zł~1100 zł
Dodtakowo GRATIS promocja sklepu przez miesiac o wartości 100 zł gratis.
wiecej informacji na stronie www.esklepy.net
Oto dane kontaktowe w razie jakichkolwiek wątpliwości.
www.esklepy.net | admin@eskelpy.net | gg: 1773470 | tel: 0 500 233 884
Witam
Mam pytanie jesli chodzi o przesylki towarow z takiego sklepu internetowego. Jaka firme najlepiej do tego wynajac jesli chodzi o przesylki do 5kg, jesli chodzi o przesylki ciezsze do 30kg kto bylby dobry i jesli chodzi o przesylki nietypowych rozmiarow np. tlumnik samochodowy,opony jak to wyslac, jak zapakowac? czy nie ma z tym problemu? lub np. Kocioł Centralnego Ogrzewania 300kg czy ktorys z kurierow mi to przewiezie i po jakich kosztach? u konkurencji za wysylke takiego kotła nie pobieraja oplaty, wliczyli juz w cene kotła... Prosze o porady nt. wysylek towarow, dziekuje.
Witam, potrzebuje pomocy przy tworzeniu sklepu internetowego na Oscommerce, uzytkownikow zaglebionych juz w tym oprogramowaniu oraz w php prosze o pomoc, z gory dzieki
Witam!!Mimo młodego wieku jestem za tym by od razu "pójsć na swoje"!!Moim planem jest własnie sklep internetowy a konkretnie branża odziezowa!!!Czy odziez markowa np. koszule Vistuli mozna kupic w hurtowniach czy niezbedny jest kontakt z producentem i odzielna z nimi umowa??Zastanawialem sie tez na stworzeniem spolki ale na tym forum jest to raczej niepolecane.Dlaczego?Wszelkie kontakty bede mi bardzo potrzebne szczegolnie z osobami prowadzacymi podobna dzialalnosc!!za odpowiedzi z góry dziekuje!!!!
absolwet Napisał(a):
> Witam!!Mimo młodego wieku jestem za tym by od razu
> "pójsć na swoje"!!Moim planem jest własnie sklep
> internetowy a konkretnie branża odziezowa!!!Czy
> odziez markowa np. koszule Vistuli mozna kupic w
> hurtowniach czy niezbedny jest kontakt z
> producentem i odzielna z nimi umowa??Zastanawialem
> sie tez na stworzeniem spolki ale na tym forum
> jest to raczej niepolecane.Dlaczego?Wszelkie
> kontakty bede mi bardzo potrzebne szczegolnie z
> osobami prowadzacymi podobna dzialalnosc!!za
> odpowiedzi z góry dziekuje!!!!
Witam, mam wielką prośbę, chce założyć sklep internetowy zajmujący sie sprzedażą róznych rzeczy, tylko że kompletnie nie wiem od czego zacząć żeby założyć taki sklep. Gdzie to zarejestrowac idt. Proszę o wszelką pomoc, z góry dziękuje
goga08
mam prosbe chce zalorzyc sklep internetowy na ktorym bede sprzedawac odzierz sukienki itp. ale nie wiem jak to zrobic i od czego zaczac ludzie pomocy !!!!!!piszcie na meila z numerem tel ja odzwonie pozdrawiam i z gory DZIEKUJE !!!!!!!!!!
Najlatwiej bedzie pewnie zapoznac sie z oferta darmowych sklepów internetowych np. na www.etradepro.pl. Jest tam tez przydatny poradnik opisujacy krok po kroku, co trzeba zrobic, zeby otworzyc sklep internetowy (http://www.etradepro.pl/poradnik.html)
Witam serdecznie!
Chcę otworzyć sklep internetowy ze sprzętem AGD.Posiadam sklep stacjonarny.Chcę sie dowiedziec od czego zaczac?Projekt strony internetowej juz mam,fundusze także.Ale taki sklep trzeba zarejestrowac prawda?Poza tym musze nawiazac wspolprace z firma kurierska,jakie to sa koszty?Prosze o fachową pomoc.
Witam
Mogę wykonać dowolny sklep internetowy dla Państwa w cenie od 700zł do 1500zł. Stworzyłem i obecnie zarządzam sklepem www.ico.waw.pl, którego koszt wykonania wynosił 700zł. Chętne osoby proszę o kontakt na me@grzyb9k.com
witam,
planuje otworzenie sklepu internetowego, prosze mi powiedziec jaki jest closciowy koszt oprogramowania, obslugi. Czy wymagane sa jakies szczegolne urzadzenia tz. specjalny komputer, serwer itp
z gory dziekuje
Justyna
Załóż sklep w 15 minut
Gotowy w pełni funkcjonalny sklep internetowy w cenie abonamentowej już od 32 PLN miesięcznie, bez potrzeby zakupu sprzętu, licencji, wykupu domeny i wielu innych kosztownych czynności, które zwiękaszaja koszty oraz wydłużają okres zakładania sklepu.
Otworzenie sklepu jest proste i bezpłatne (w 1-szym miesiącu).
Wystarczy, że:
* wypełnisz formularz rejestracyjny: www.brutto.pl/account.php?action=add
* podpiszesz umowę - rejestracja może się odbywać za pomocą Internetu, telefonu lub faksu.
Po odesłaniu umowy otrzymasz dostęp do specjalnej strony, dzięki której bedziesz mógł:
* stworzyć sklep (www.nazwa.brutto.pl) - w ramach platformy,
* zarządzać listą towarów/przedmiotów/usług,
* zarządzać listą pracowników (możliwość przydziału konkretnych kategorii),
* realizować zamówienia (dostęp do danych teleadresowych),
* ustalać grupy rabatowe,
* stworzyć "wizytówkę" (informacje o firmie/sklepie),
* zamieścić warunki transportu, płatności oraz realizacji transakcji i wiele innych
Bruto.pl Napisał(a):
> Załóż sklep w 15 minut
> Gotowy w pełni funkcjonalny sklep internetowy w
> cenie abonamentowej już od 32 PLN miesięcznie, bez
> potrzeby zakupu sprzętu, licencji, wykupu domeny i
> wielu innych kosztownych czynności, które
> zwiękaszaja koszty oraz wydłużają okres zakładania
> sklepu.
> Otworzenie sklepu jest proste i bezpłatne (w
> 1-szym miesiącu).
> Wystarczy, że:
>
> * wypełnisz formularz rejestracyjny:
> www.brutto.pl/account.php?action=add
> * podpiszesz umowę - rejestracja może się
> odbywać za pomocą Internetu, telefonu lub faksu.
>
>
> Po odesłaniu umowy otrzymasz dostęp do specjalnej
> strony, dzięki której bedziesz mógł:
>
> * stworzyć sklep (www.nazwa.brutto.pl) - w
> ramach platformy,
> * zarządzać listą towarów/przedmiotów/usług,
> * zarządzać listą pracowników (możliwość
> przydziału konkretnych kategorii),
> * realizować zamówienia (dostęp do danych
> teleadresowych),
> * ustalać grupy rabatowe,
> * stworzyć "wizytówkę" (informacje o
> firmie/sklepie),
> * zamieścić warunki transportu, płatności oraz
> realizacji transakcji i wiele innych
>
> Zapraszamy: www.brutto.pl
Chciałabym tylko pośredniczyć sprzedaż przez internet. Zakładam sklep, sprzedaje towar, którego w rzeczywistości nie posiadam, ale za prowizją przekazuje producentowi adres na który ma wysłać towar. Czy taka działalność jest możliwa? jakie dokumenty potrzebuje by taką działalność prowadzić?