ja do obecnego zarządu jak na razie,żadnych wiekszych zastrzeżeń nie mam,wprost przeciwnie,uważam,że wreszcie mamy profesjonalny zarząd Energi,nie mieliśmy takiego od 16', rządzą Energą tylko kwartał z "haczykiem",przywracają Enerdze podmiotowość,co bardzo wazne,wrócili do kwartalnych konferencji wynikowych ,ba,nawet prezes i większość zarządu osobiście jest na konferencji, na pytania odpowiadaja,pamiętasz Pepe taki przypadek gdy np.p.Goliński,p.Olejniczak,p.Paryła,p.Obajtek byli osobiście na konferencji wynikowej i odpowiadali na pytania "drobnych" akcjonariuszy?dlaczego np.p.Goliński raportując Nam ponad 20 zł/akcja klepnął 7 zł jako cena godziwa za Energę?
Dnia 2024-09-17 o godz. 12:11 ~Tt napisał(a): > "Orlen prowadzi analizy wyroku sądu w sprawie Energi i po ich zakończeniu podejmie decyzje, poinformował prezes Ireneusz Fąfara"
dwa wpisy które raczyłeś umieść dotyczą władz Orlenu więc do nich te żale,z zarzadem Energi ich treść/zarzuty nie mają nic współnego
To też na konferencji słyszeliśmy, to nie do nas te pytania, do nas nie .
A pan szanowny czcigodny Fąfara to przepraszam sprzątaczką jest w Enerdze i Orlenie ?
Dnia 2024-09-17 o godz. 12:15 ~darek napisał(a): ................................. > dwa wpisy które raczyłeś umieść dotyczą władz Orlenu więc do nich te żale,z zarzadem Energi ich treść/zarzuty nie mają nic współnego
Ale zarząd Energi mógłby swoje uwagi/analizy/spostrzeżenia wysłać do głównego akcjonariusza Orlenu. Czy lepiej mu będzie jak 100% bedzie miał Orlen czy tylko 50% lub 0% !!!! Ciekawy czy coś takiego zrobili skoro jest niezależny i zalezy im na akcjonariacie ? Chyba nie !! Bo i po co? A konferencja wynikowa 2 tygodnie po terminie to naprawde szacun. Mało jest takich perełek na GPW które tak późno kontaktują się z akcjonariatem w sprawie wyników.
A przepraszam tor - zapomniałem że tu jest farma "nowo rządzących' trolli która złego słowa na nowy zarząd / rząd /nierząd (zwał jak zwał) nie pozwoli napisać. Gdzie wy macie siedzibę? Z góry przepraszam że pytam.
Dnia 2024-09-17 o godz. 13:38 ~Pepe napisał(a): > A przepraszam tor - zapomniałem że tu jest farma "nowo rządzących' trolli która złego słowa na nowy zarząd / rząd /nierząd (zwał jak zwał) nie pozwoli napisać. Gdzie wy macie siedzibę? Z góry przepraszam że pytam.
Pepe zdziwisz sie ale nigdy zadnej funcji z wyboru nie pełniłem a nawet nie kreciłem sie przy władzy ale mieszkam bardzo bllisko wschodu i juz bardzo sie bałem ze Polska pojdzie tym tropem Teraz jestem spokojny i moge miec nadzieje ze ja i mi podobni przez wybory rzadzimy tym krajem Ot i tyle