• Re: Platige długoterminowo Autor: ~Breton [79.255.56.*]
    Najwidoczniej sfrustrowana osoba która została zwolniona.

Nie zmienia to faktu fanpli, że wg ciebie jednowymiarowo odeszły tylko osoby które nic nie umieją bądź nie warto było zatrudniać. I że jest teraz super. Bo przecież różowe okulary są nadal na nosie. To że odeszły też osoby wartościowe naturalnie nie pasuje pasuje w twoją koncepcję myślenia o pli.
  • Re: Platige długoterminowo Autor: bialoczerwony1972 [37.47.182.*]
    @magix

Prawdą jest, że ludzie piszący CV nie muszą się wstydzić pracy w PLI a raczej mają powody do dumy to raz, dwa to już napisałem, że normalny człowiek wie że każda robota ma wady i zalety i potrafi docenić to co mu dała poprzednia praca jeśli jest głodny rozwoju i traktują ją jak kolejny szczebel w karierze, trzy to interes pracownika nigdy nie był nie jest i nigdy nie będzie wspólny z interesem pracodawcy czyli właściciela czyli mnie w małym promilu, cztery to zamiast narzekać na pracę na słaba placę można iść i znaleźć lepszą i lepiej płatną, pięć pewne sprawy to się załatwia face to face bynajmniej ja tak robię, a jeśli nie powiem komuś czegoś w oczy to potem nie płaczę na forach jaki to uprzedni pracodawca był zły albo że słabo płacił bo jeśli mi.pasuje to.pracuję, a jeśli nie to zmieniam otoczenie.
  • Re: Platige długoterminowo Autor: ~fanpli [89.64.81.*]
    b-cz dyskutujemy z kimś kto nawet nie wie, że pisze pod tym samym IP z wieloma nickami
    hehe:
    ~exex-freelanser
    ~freelanser
    ~magix 
    to jedna i ta sama osoba, po co zmieniać nazwy jak się nie ma nic do ukrycia i chce się być wiarygodnym?

• Re: Platige długoterminowo Autor: ~BWood [146.70.36.*]
    to dosc oczywiste i tak jak piszesz dokładnie tam samo sie dzieje- rotacje pracownikow tam sa dosc znaczne i to najlepiej o tym swiadczy - po co pracowac w pl. jesli na zachodzie mozna robic to samo np. za podwojna stawke. To dotyczy takze innych firm na rynku.
  • Re: Platige długoterminowo Autor: ~54100988 [89.64.81.*]
    nie bardzo wiesz kolego o czym piszesz?
    eldorado na zachodzie się skończyło i tam spółki mające problemy zwalniają, tak samo w kanadzie
    ci co kiedyś odeszli z pli do konkurentów to teraz wracają i cieszą się, że mają robotę
    tak było np ze szwedzkim goodbuy kansas
  • Re: Platige długoterminowo Autor: ~Guernent78 [178.162.225.*]
    to nieustanne zachwalanie co drugi post to chyba jakiś "etatowy" pisze
    nie można wogóle wyjść do jakichś rozważań nawet nad branżą , od razu wjazd.
    Pompowanie jest ok ale bez przesady.

[x]
PLATIGE 6,38% 9,00 2026-02-23 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.