Najwidoczniej sfrustrowana osoba która została zwolniona.
Nie zmienia to faktu fanpli, że wg ciebie jednowymiarowo odeszły tylko osoby które nic nie umieją bądź nie warto było zatrudniać. I że jest teraz super. Bo przecież różowe okulary są nadal na nosie. To że odeszły też osoby wartościowe naturalnie nie pasuje pasuje w twoją koncepcję myślenia o pli.
Prawdą jest, że ludzie piszący CV nie muszą się wstydzić pracy w PLI a raczej mają powody do dumy to raz, dwa to już napisałem, że normalny człowiek wie że każda robota ma wady i zalety i potrafi docenić to co mu dała poprzednia praca jeśli jest głodny rozwoju i traktują ją jak kolejny szczebel w karierze, trzy to interes pracownika nigdy nie był nie jest i nigdy nie będzie wspólny z interesem pracodawcy czyli właściciela czyli mnie w małym promilu, cztery to zamiast narzekać na pracę na słaba placę można iść i znaleźć lepszą i lepiej płatną, pięć pewne sprawy to się załatwia face to face bynajmniej ja tak robię, a jeśli nie powiem komuś czegoś w oczy to potem nie płaczę na forach jaki to uprzedni pracodawca był zły albo że słabo płacił bo jeśli mi.pasuje to.pracuję, a jeśli nie to zmieniam otoczenie.
b-cz dyskutujemy z kimś kto nawet nie wie, że pisze pod tym samym IP z wieloma nickami hehe: ~exex-freelanser ~freelanser ~magix to jedna i ta sama osoba, po co zmieniać nazwy jak się nie ma nic do ukrycia i chce się być wiarygodnym?
to dosc oczywiste i tak jak piszesz dokładnie tam samo sie dzieje- rotacje pracownikow tam sa dosc znaczne i to najlepiej o tym swiadczy - po co pracowac w pl. jesli na zachodzie mozna robic to samo np. za podwojna stawke. To dotyczy takze innych firm na rynku.
nie bardzo wiesz kolego o czym piszesz? eldorado na zachodzie się skończyło i tam spółki mające problemy zwalniają, tak samo w kanadzie ci co kiedyś odeszli z pli do konkurentów to teraz wracają i cieszą się, że mają robotę tak było np ze szwedzkim goodbuy kansas
to nieustanne zachwalanie co drugi post to chyba jakiś "etatowy" pisze nie można wogóle wyjść do jakichś rozważań nawet nad branżą , od razu wjazd. Pompowanie jest ok ale bez przesady.