Zjednoczona ulica nie ma sił Shorty widzą waszą niemoc pełna manipulacji prawie żadnych argumentów w oparciu o fakty tylko gdybania że już za chwilę la nina nas uratuje i w Australii co niektórym robi się mokro jak kurs spada spada.
Marzenie że wypłaca dywidendę że związki zawodowe poskromione będą siedzieć cicho i nie będą chciały dużych podwyżek, marzenia ze węgiel koksowy będzie po 600 , marzenie że ze wybudują pierdyliony ścian i w końcu koszty spadną, Marzenia że JSW w 2044 będzie uczestniczyć w budowie Elektrowni Jądrowej. Marzenia że w końcu odbije i będzie można wyjść z mniejsza stratą.
To nas różni ja o faktach wy marzenia senne i banialuki pełne manipulacji która powinna być zgłoszona do KNF-u wy obwiniacie Shorty a sami sobie jesteście winni ale najlepiej zegnać na mityczne Shorty. Dlatego Shorty was zjedzą bo nie ogarniacie o co jest tak naprawdę stawka.
Wszystkie wasze Manipulacje wychodzą ludzie już się na to nie nabierają widać po dzisiejszym kapiszonie -niewypale nawet nie byliście w stanie utrzymać wzrostów pomimo waszej przewagi w naganianiu dzisiaj . Ja miałem dzień zajęty ciekawiej,ale widzę chwila przerwy i poziom merytoryczny znacznie spadł.
Brak wzrostów na wzrostowym rynku to kolejny pokaż słabości JSW. To co będzie jak Wig 20 zacznie spadać to może napędzić spadki na JSW jeszcze bardziej.
~pantofelek z pełnym szacunkiem dla Twojej nadgorliwości - wysypuj się ze swoich akcji JSW i spokojnie czekaj na oczekiwany poziom notowań. A tu mam wrażenie, że nie masz swoich akcji, a mocno naganiasz aby inni nie mieli swoich akcji JSW...
O miłościwy, proszę milcz i czekaj na swoje realizacje - no chyba, że juz na tym poziomie chcesz mieć skupowany walor, tylko nie masz od kogo odkupić...
Over the next three months, conditions across the country are likely to be much warmer than normal, according to the Bureau of Meteorology’s spring long-range forecast.
However, for Queensland, New South Wales and the ACT, this will also come with far more rain than usual for this time of year