Dzisiaj to ładnie widać jak automat został wyłączony na GreenX.
Mimo wszystko kurs się jakoś trzyma. Dobre jest to, że przynajmniej utrzymywana jest jakoś płynność.
11BIT - na moje kurs powinien zlecieć poniżej 300 zł (obstawiam okolice 250 - 280 zł). Gra
Frostpunk 2 to rozczarowanie i ewidentnie jest jakiś problem w spółce.
https://steamdb.info/stats/globaltopsellers/
Cognor - nie wiem czy są tutaj osoby, które pamiętają jakie były spekulacje na rynku odnośnie Cognora.
Pamiętam jak pojawiły się artykuły w parkiecie i chyba w na pb.pl odnośnie, rzekomego odkupu akcji z rynku przez prezesa w celu wyjścia z GPW. Pojawiła się rekomendacja na 3.13 zł i w tym momencie pojawiły się TFI, które pod to zagrały windując kurs Cognora powyżej 11 zł!
Kiedyś była korelacja pomiędzy Bowim, a Cognorem. Wskaźniki C/Z i C/Wk mniej więcej się pokrywały. Myślę, że Goldman mocno przekombinował. Zostali sam na sam z prezesem ;)
Bowim - skończą się ustawki z PKC (10000) na dogrywkach oraz pojawią się zlecenia po lewej stronie arkusza to będzie można myśleć o czymkolwiek. Ktoś tutaj na spokojnie sobie ustawia kurs. Oczywiście ma do tego prawo. Rynek pozwala to czemu by nie zagrać w ten sposób.
Dnia 2024-10-01 o godz. 11:04 ~OBSER napisał(a): > Dzisiaj to ładnie widać jak automat został wyłączony na GreenX. > > Mimo wszystko kurs się jakoś trzyma. Dobre jest to, że przynajmniej utrzymywana jest jakoś płynność. > > 11BIT - na moje kurs powinien zlecieć poniżej 300 zł (obstawiam okolice 250 - 280 zł). Gra > > Frostpunk 2 to rozczarowanie i ewidentnie jest jakiś problem w spółce. > > https://steamdb.info/stats/globaltopsellers/ > > > > Cognor - nie wiem czy są tutaj osoby, które pamiętają jakie były spekulacje na rynku odnośnie Cognora. > > Pamiętam jak pojawiły się artykuły w parkiecie i chyba w na pb.pl odnośnie, rzekomego odkupu akcji z rynku przez prezesa w celu wyjścia z GPW. > Pojawiła się rekomendacja na 3.13 zł i w tym momencie pojawiły się TFI, które pod to zagrały windując kurs Cognora powyżej 11 zł! > > Kiedyś była korelacja pomiędzy Bowim, a Cognorem. Wskaźniki C/Z i C/Wk mniej więcej się pokrywały. > Myślę, że Goldman mocno przekombinował. Zostali sam na sam z prezesem ;) > > Bowim - skończą się ustawki z PKC (10000) na dogrywkach oraz pojawią się zlecenia po lewej stronie arkusza to będzie można myśleć o czymkolwiek. Ktoś tutaj na spokojnie sobie ustawia kurs. Oczywiście ma do tego prawo. Rynek pozwala to czemu by nie zagrać w ten sposób. >
10K ze zleceniem PKC sprowadziło kurs na 0,39 zł to pokazuje kierunek dla kursu akcji
Szybko przebiło 300 zł na 11BIT. Kurs minimalny rano to 287 zł.
Nie kupować bo to żadna okazja!
Wczoraj 11Bit Studio podało info o przełożeniu premiery gry The Alters.