• Re: czas na greenx Autor: ~Iggy [37.248.171.*]
    Grzyb z czego wynika poziom 1,85-1,88?
    Widzieli zabawę na Rafako?
    W dwa dni blisko 100%
  • Re: czas na greenx Autor: ~Grzyb [84.205.172.*]
    Iggy - napisz do mnie 3 paździrenika br. pogadamy o GRX :) uwazam ze będzie ciekawie tj. 2/3 10.24

• Re: czas na greenx Autor: trueandrzej89 [46.112.96.*]
    Można wiedzieć dlaczego akurat 2-3 ?
  • Re: czas na greenx ;) 1,85-1,88 Autor: ~OBSER [31.60.227.*]
    Dzisiaj to ładnie widać jak automat został wyłączony na GreenX.
    Mimo wszystko kurs się jakoś trzyma. Dobre jest to, że przynajmniej utrzymywana jest jakoś płynność.

11BIT - na moje kurs powinien zlecieć poniżej 300 zł (obstawiam okolice 250 - 280 zł). Gra
    Frostpunk 2 to rozczarowanie i ewidentnie jest jakiś problem w spółce.
    https://steamdb.info/stats/globaltopsellers/

Cognor - nie wiem czy są tutaj osoby, które pamiętają jakie były spekulacje na rynku odnośnie Cognora.
    Pamiętam jak pojawiły się artykuły w parkiecie i chyba w na pb.pl odnośnie, rzekomego odkupu akcji z rynku przez prezesa w celu wyjścia z GPW.
    Pojawiła się rekomendacja na 3.13 zł i w tym momencie pojawiły się TFI, które pod to zagrały windując kurs Cognora powyżej 11 zł!
    Kiedyś była korelacja pomiędzy Bowim, a Cognorem. Wskaźniki C/Z i C/Wk mniej więcej się pokrywały.
    Myślę, że Goldman mocno przekombinował. Zostali sam na sam z prezesem ;)

Bowim - skończą się ustawki z PKC (10000) na dogrywkach oraz pojawią się zlecenia po lewej stronie arkusza to będzie można myśleć o czymkolwiek. Ktoś tutaj na spokojnie sobie ustawia kurs. Oczywiście ma do tego prawo. Rynek pozwala to czemu by nie zagrać w ten sposób.

• Re: czas na greenx ;) 1,85-1,88 Autor: ~abc [78.88.24.*]
    Dnia 2024-10-01 o godz. 11:04 ~OBSER napisał(a):
    > Dzisiaj to ładnie widać jak automat został wyłączony na GreenX.
    > > Mimo wszystko kurs się jakoś trzyma. Dobre jest to, że przynajmniej utrzymywana jest jakoś płynność.
    >
    > 11BIT - na moje kurs powinien zlecieć poniżej 300 zł (obstawiam okolice 250 - 280 zł). Gra
    > > Frostpunk 2 to rozczarowanie i ewidentnie jest jakiś problem w spółce.
    > > https://steamdb.info/stats/globaltopsellers/
    > >
    >
    > Cognor - nie wiem czy są tutaj osoby, które pamiętają jakie były spekulacje na rynku odnośnie Cognora.
    > > Pamiętam jak pojawiły się artykuły w parkiecie i chyba w na pb.pl odnośnie, rzekomego odkupu akcji z rynku przez prezesa w celu wyjścia z GPW.
    > Pojawiła się rekomendacja na 3.13 zł i w tym momencie pojawiły się TFI, które pod to zagrały windując kurs Cognora powyżej 11 zł!
    > > Kiedyś była korelacja pomiędzy Bowim, a Cognorem. Wskaźniki C/Z i C/Wk mniej więcej się pokrywały.
    > Myślę, że Goldman mocno przekombinował. Zostali sam na sam z prezesem ;)
    >
    > Bowim - skończą się ustawki z PKC (10000) na dogrywkach oraz pojawią się zlecenia po lewej stronie arkusza to będzie można myśleć o czymkolwiek. Ktoś tutaj na spokojnie sobie ustawia kurs. Oczywiście ma do tego prawo. Rynek pozwala to czemu by nie zagrać w ten sposób.
    >

10K ze zleceniem PKC sprowadziło kurs na 0,39 zł to pokazuje kierunek dla kursu akcji
  • Re: czas na greenx ;) 1,85-1,88 Autor: ~OBSER [37.47.143.*]
    Szybko przebiło 300 zł na 11BIT. Kurs minimalny rano to 287 zł.
    Nie kupować bo to żadna okazja!
    Wczoraj 11Bit Studio podało info o przełożeniu premiery gry The Alters.

[x]
BOWIM -0,20% 4,96 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.