Dnia 2024-08-21 o godz. 11:56 ~Prorok napisał(a): > Hehehe, tak się składa, że nic z tego co napisałeś się nie wydarzy. Nie będzie ani wygranej Trumpa, ani końca wojny, ani anulowania emisji akcji.
Dana nam będzie godziwa wartość, nie zamierzam dać się oszukiwać w tak jawny sposób, jak chcial nas wykiwać trzeba to było zrobić mądrze, a tak pomysl mu się wysypał i spadł z rowerka
Cos ewidentnie sie zmienilo w ostatnich dniach na arkuszu bo juz nie ma takiego komicznego zasypywania wzrostow. Do tego nie ma zabaw ze sprzedaza przy tko. Cos ewidentnie wisi w powietrzu. Ostatnimi czasy duzo poszlo akcji na zasypywanie wzrostow wiec moze akcyjki sie koncza na slupach
To co piszesz to gra. Patrzę na spółkę z innej półki, wezwanie i tylko wezwanie w godziwej cenie. Logarytm w arkuszu zleceń nie ma co robić na poziomach poniżej 20 xd
Czy chodziło o algorytm? Pewnie na wyższych poziomach sztuczna inteligencja będzie musiała zaimplementować nowe algorytmy, tak aby obrót akcjami zachował określony poziom rentowności. Tutaj naprawdę nie wiadomo, co może się wydarzyć.
Oczywiście chodziło o algorytm. Obrót akcjami w arkuszu to nie dla mnie. Albo oddam w godziwej cenie na wezwaniu jeśli taka zostanie zaproponowana albo pozostanę z akcjami na lata gdy zawiesza notowania. Niech ustawiają algorytm i spróbują moje akcje odebrać xd
Cena godziwa tylko może pomóc rozważyć decyzję o potencjalnej sprzedaży akcji. Osobiście nie zależy mi na zbyciu tego papieru, dobrze mi z tymi akcjami.
Mi też te akcje pasują, a nawet po przejściu na giełdę np. Wlk. Brytanii będą znacznie więcej warte niż 70 zł za sztukę plus do tego dywidenda, którą tam na pewno będą wypłacali. Tutaj wstrzymują ją tylko po złości, aby zniechęcić posiadaczy.
Dla akcjonariuszy lepiej, żeby Kernel został na giełdzie, Zelensky już ma plan pokojowy, więc skokowy wzrost wyceny to tylko kwestia czasu, wymiana terytorium w drodze.
Prosimy o pomoc niech ten koszmar sie skończy a sprawiedliwość zwycięży, mam aktualnie -70% na tej spółce i chcę odzyskać przynajmniej część utopionej kasy. Rozumiem topić z innych powodów ale nie pozwolę się oszukiw takim ludziom. Biznes sie kreci 3 razy lepiej niz rok temu a cena -70%. zenada
Dokladnie biznes sie kreci kosmicznie powiedzialbym. Olej slonecznikowy pionowo do gory. Miejmy nadzieje ze pojawi sie tutaj popyt ktory sprzatal bedzie V akcje z przed nosa
Nie wiem jak Inni ale ja inwestowałem w Kernel w odniesieniu najbliższych 15 lat więc, to jedna z moich long-position, szkoda ze dzieje sie jak dzieje, ale co zrobić, zobacze za 2-3 lata gdzie będziemy, w nieszkonczonosc trwac to nie będzie, a moze juz w listopadzie zapadną pierwsze decyzje
Oficjalnie nic sie nie dowiesz. Wiekszosc to spekulacja. Trzeba czekac cierpliwie a zobaczyc na kursie jak cos sie bedzie dzialo. Sprawy wiecznie trwac nie beda to samo wojna.