Autor: ~Zobaczysz [172.225.41.*]2024-07-14 19:36 Jutro bedzie 3-4 procent plus na dolarze i ze 6-7 minus na wig20
No i sprawdzam ;-) jakie 6-7 na wig20 i jakie 3-4 procent plus na dolku? Mogę jedynie napisać, że jutro królować może S. Opór zadziała po szczytach, ale sądzę, że na chwilkę (jeden dzień), aby mądrzejsi i cwansi shorciarze mogli uciec ze złej pozycji w okolicach 2500 na FW. Indeks 2520 mnie nie zdziwi jutro. To mawiam JA-ALOJZY.
D. Trump w tandemie z J.D. Vance to nieciekawa informacja dla Ukrainy. Z naszym rządem też obydwaj Panowie nie mają najlepszej chemii, więc zagadka, jak rynki na to popatrzą.
A co zrobili z tymi L co brali na koniec? Jedni brali L, a drudzy S. Dzień się nie skończył jeszcze :-) Fakt pojechali ładnie i znów pod linijkę, a wygląda to śmiesznie. Tak jakby poranni grali na S, a po południu na L ;-)
Technicznie mamy nadal flagę. Formacja kontynuacji trendu. 90% się sprawdza. Czy tym razem to u nas będzie te 10%? Tak sądzicie, że nie pójdziemy w górę?
W ciągu godziny oddali prawie cały wzrost z ostatnich trzech dni, gdzie minimum było 2503 pkt. Futy Amerykańskie ledwo na czerwono wyszło a oni już mają pełne gacie obs(((e. Miękiszony.
Dax raptem 0,5% na minusie a my 2,5%. Jaki jest powód jest tych spadków? Czy może jakiś minister coś chlapnął, co nie spodobało się rynkowi? Gdybym był prezesem KNF zleciłbym sprawdzenie, kto wczoraj i dziś otwierał duże krótkie pozycji na FW20.
Jakie inwektywy? Jak piszesz głupoty to trzeba reagować bo jeszcze ktoś czytający może w nie uwierzyć. Wczoraj prognozowałeś spadek 3% więc taką głupotę też trzeba skomentować.
Akurat dobrze napisał. Mając eSki, po niższym otwarciu myśli się już o milionach, czując jednocześnie lekkie poddenerwowanie, czy aby byczki nie zrobią zaraz jesieni (rajdu) średniowiecza...
Naciągana interpretacja ponieważ już w końcówce wczorajszej sesji i na fixingu było wiadomo co się kroi.
Dnia 2024-07-15 o godz. 18:06 ~balonik napisał(a): > Chłopie opanuj się jakie dopakowanie długich. Długie zostały zamknięte z zyskiem a dopakowali krótkie. Nie nadążasz z obserwacją.
Dnia 2024-07-15 o godz. 20:21 ~Danzel napisał(a): > Nie bierzesz pod uwagę, że mogą przejść opór i jednym strzałem dojść do 2600 pkt? Dlaczego zakładasz, że muszą się odbić w dół?
Dnia 2024-07-15 o godz. 20:37 ~balonik napisał(a): > Bo końcówka sesji i fix to pokazały.