Dnia 2010-01-29 o godz. 16:22 ~timesak napisał(a):
> Ja straciłem wszystkie pieniądze nie wiem dlaczego,
> prawdopodobnie jakiś błąd z ich strony. Trochę jestem
> zawiedziony.
Dokładnie tak , właki jakies tam robia. Mnie tez kasa zniknela a oni głupa tną i nic za bardzo nie mozna na to poradzic bo nawet adresu nie ma do nich. Naszczescie tylko o 500 zł chodzi wiec leje na to ale trzeba uwazac
ogólnie jest ok tylko za długo trwa zatwierdzenie wypłaty miałem2 tys do wypłaty i zatwierdzali 3 dni az zagrałem ponownie i wszystko poszło :( raz wypłacałem ok 1 tys na kartę kredytowa 5 dni to trwało kasa doszła
Po wielu, wielu dniach prób wpłaciłam kwotę 200 zł (to nie prawda, że można zacząć za darmo tylko z bonusem!) i niestety bardzo szybko ją straciłam. Oczywiście wytłumaczyłam sobie, że może jednak słabo analizowałam co się dzieje. Mąż otworzył sobie swoje konto. Niestety mamy jeden komputer więc bonusu nie dostał. Obserwowałam wszystkie jego operacje (czasem podpowiadając, że np. "tę metodę już stosowałam"), które w "dziwny" sposób nagle się odwracały na jego niekorzyść i już ma wyczyszczone prawie całe konto. Uważam, że to ściema, a jeśli nie to napiszę. Wszystko zależy jeszcze od tego co mu zostało na koncie. Ja na pewno drugi raz nie dam się naciągnąć. A w zasadzie trzeci! Wszak to były nasze wspólne pieniądze!!!
ugrałem 500zł z bonusu 50 zł, w 1,5 tygodnia, chciałem wypłacić 150zł (minimalną kwotę) i w zarządzaniu funduszami pojawiło sie kwota z dopiskiem wypłać. wypłacam na moneybookers ile trzeba czekać na przelew z ich strony czy wogóle są wypłacalni?? Pozrawiam
używam Plus500 wszystko jest ok wpłaty w czasie rzeczywistym, wypłaty od 3 do 4 dni na konto za pośrednictwem Moneybrookers.
Polecam założyć konto właśnie w Moneybrookers
https://www.moneybookers.com/app/?rid=3952007
wtęczas klikasz na logo PRZELEWY 24 przerzuca cię na Moneybrookers i transakcja jest zrealizowana.
To wielka ŚCIEMA nie inwestujcie tam pieniędzy!!! miałem ugrane prawie 500zł z tego darmowego "giftu". Pewnego dnia przestały być aktualne wykresy, postanowiłem się wylogować i zalogować ponownie i....na koncie 80zł. Można się pokusić zagrać tą pięćdziesiątką bo nic się nie traci najwyżej czas i nerwy tak jak to było w moim przypadku. Nie polecam grać własną kasą, chyba ze ktoś ma za dużo to może mi przesłać na konto przynajmniej otrzyma moje serdeczne podziękowanie a nie kopa w dupę. Żałuje ze nie wypłaciłem tych wygranych pieniędzy. Teraz dobra rada:) wypłacajcie każdą wygraną. Pozdrawiam i nie liczcie na łatwe zarabianie pieniędzy to tylko Polska.
ja nie rozumiem jak można inwestować pieniądze w platformę która nie jest nigdzie zarejestrowana, dzisiaj chodzi bo przynosi zysku jutro zniknie i słuch po niej i waszych pieniądzach zaginie, tylko głupota ludzka nie zna granic.........................
Cyt. ze strony: www.plus500.pl/Help/AboutUs.aspx
"
Firma inwestycyjna licencjonowana i regulowana przepisami dyrektywy w sprawie rynków instrumentów finansowych (Market in Financial Instruments Directive)
Firma Plus500Uk Ltd jest zarejestrowana w Anglii i Walii pod numerem 07024970.
Plus500UK Ltd jest w pełni licencjonowaną i nadzorowaną europejską firmą inwestycyjną, specjalizującą się w Kontraktach na różnice (CFDS) na towary, akcje, waluty i indeksy. Inwestorzy wiedzą, że handlują z wiarygodnym dostawcą o ugruntowanej pozycji w oficjalnie regulowanym środowisku. Podlegamy rygorystycznym wymaganiom zgodności z przepisami.
Szczegółowe informacje dotyczące licencji i nadzoru
Plus500UK Limited jest firmą uprawnioną i nadzorowaną przez brytyjski Urząd regulacji rynków finansowych (FSA) o numerze rejestru 509909 jako licencjonowana firma inwestycyjna, działająca zgodnie z przepisami dyrektywy UE w sprawie rynków instrumentów finansowych (MiFiD).
Nie gadajcie głupot, nawet na kanale TVN mowili, że to firma krzak!!! Dobrze chodza jedynie konta demo, bądź gdy tarcisz gotowke, jak coś zarobisz nagle problemy z logowaniem... Na innych forach jest o tym głośno... Trzymajcie linka gdzie wiarygodnośc platform potwierdzona jet opiniami...
http://www.forexrealm.com/brokers-reviews/
Dodam jeszcze jedno, że ta nagła awaria z tymi wykresami miała miejsce kiedy była duża zwyżka ropy i dosyć dużo bym zarobił pieniędzy. Co za dziwny zbieg okoliczności.
Jeszcze jedno:)odnośnie tych wykresów. Ta wspaniała maszyna pokazuje czas otwarcia i zamknięcia transakcji. Po sprawdzeniu kiedy straciłem pieniądze okazało się, że czas zamknięcia nastąpił o 15.00 z -390zł co jest jakąś fikcją bo o godzinie 19.00 było wszystko dobrze i niczego nie miałem zamkniętego.
gram darmowymi 50zl mam pytanie jak spadnie wiecej niz mi dali bede musial doplacic? czy automatycznie samo sprzeda? czy lepiej zalozyc sprzedarz tak do -50zl w razie jak by dalej spadalo by nic nie doplacac zas?
Używam, najpierw wpłaciłem troche pieniędzy (niestety były to moje w ogóle pierwsze transakcje na rynku walutowym i w związku z niewiedzą straciłem).
Ponownie wpłaciłem 200zł (po zabawach na demo stwierdzilem ze pora na kolejna probe). Bez problemu wypłacili mi kasę (kilka transakcji tylko dlatego, żeby sprawdzić wstępnie wypłacalność). Więc przy 238zł - wypłata zatwierdzona, nastepnego dnia "wysłana". Pieniądze doszły na moneybookers. Pozdrawiam.
a mnie staraja sie obecnie wydymac na 1166 EUR.
Kiedys korzystalem, wyplacilem pieniadze, potem rok nie korzystalem.
Zmienilem miejsce zamieszkania, nawet kraj, chcialem wiec dealowac w EUR, ale zmiany zrobic nie mozna bylo.
Zalozylem wiec nowe konto, zarejestrowalem nr telefonu dostalem 25 eur,
z tych 25 eur w 3 tyg zrobilem 1166 euro.
probowalem wyplacic, to zablokowali mi konto, napisalem do nich, odpisali ze nie moge miec wiecej niz jednego konta, tak wiec zamknalem to pierwsze konto.
Teraz mi pisza ze bonus mi sie nie nalezal (przeciez jest za zarejestrowanie telefonu), i ze nic mi nie wyplaca.
Cale szczescie porobilem sobie raporty i screeny ekranow na ktorych widac ile jest na koncie.
Na ich stronie nie mozna znalezc regulaminu.
Ostatnio dostali zatwierdzenie przez angielska FSA (komisja nadzoru finansowego), tak wiec jak sie z nimi nie porozumien w ciagu najblizszych dni to zglaszam sprawe na policje belgijska, bo tu obecnie mieszkam, oraz do angielskiego FSA, niech ich zablokuja w Europie jako oszustów internetowych bo na to to wszystko wyglada.
Pozdro
Robert
na razie dogadalem sie ze odblokowali mi konto, "dorobilem" jeszcze pare euro i czekam na wyplate ponad 1200 eur
zobaczymy
Dnia 2010-08-06 o godz. 16:04 ~rob napisał(a):
> a mnie staraja sie obecnie wydymac na 1166 EUR.
Kiedys
> korzystalem, wyplacilem pieniadze, potem rok nie
> korzystalem.
Zmienilem miejsce zamieszkania, nawet kraj,
> chcialem wiec dealowac w EUR, ale zmiany zrobic nie mozna
> bylo.
Zalozylem wiec nowe konto, zarejestrowalem nr
> telefonu dostalem 25 eur,
z tych 25 eur w 3 tyg zrobilem
> 1166 euro.
probowalem wyplacic, to zablokowali mi konto,
> napisalem do nich, odpisali ze nie moge miec wiecej niz
> jednego konta, tak wiec zamknalem to pierwsze konto.
Teraz
> mi pisza ze bonus mi sie nie nalezal (przeciez jest za
> zarejestrowanie telefonu), i ze nic mi nie wyplaca.
Cale
> szczescie porobilem sobie raporty i screeny ekranow na
> ktorych widac ile jest na koncie.
Na ich stronie nie mozna
> znalezc regulaminu.
Ostatnio dostali zatwierdzenie przez
> angielska FSA (komisja nadzoru finansowego), tak wiec jak
> sie z nimi nie porozumien w ciagu najblizszych dni to
> zglaszam sprawe na policje belgijska, bo tu obecnie
> mieszkam, oraz do angielskiego FSA, niech ich zablokuja w
> Europie jako oszustów internetowych bo na to to wszystko
> wyglada.
Pozdro
Robert
"Firma inwestycyjna licencjonowana i regulowana przepisami dyrektywy w sprawie rynków instrumentów finansowych (Market in Financial Instruments Directive)
Firma Plus500Uk Ltd jest zarejestrowana w Anglii i Walii pod numerem 07024970.
Plus500UK Ltd jest w pełni licencjonowaną i nadzorowaną europejską firmą inwestycyjną, specjalizującą się w Kontraktach na różnice (CFDS) na towary, akcje, waluty i indeksy. Inwestorzy wiedzą, że handlują z wiarygodnym dostawcą o ugruntowanej pozycji w oficjalnie regulowanym środowisku. Podlegamy rygorystycznym wymaganiom zgodności z przepisami.
Szczegółowe informacje dotyczące licencji i nadzoru
Plus500UK Limited jest firmą uprawnioną i nadzorowaną przez brytyjski Urząd regulacji rynków finansowych (FSA) o numerze rejestru 509909 jako licencjonowana firma inwestycyjna, działająca zgodnie z przepisami dyrektywy UE w sprawie rynków instrumentów finansowych (MiFiD).
chcesz grać na platformie plus500 potrzebujesz pomocy napisz do mnie twardy53t@wp.pl zakładając konto z tego linku otrzymasz bonus 75zł na rozpoczęcie gry http://www.plus500.com/pl/StartTrading.aspx?id=28518&tags=ekstrabonus&pl=2
Ja nie miałem żadnych z nimi problemów, z graniem, z wypłatą, wszystko przez moneybookers. Ściągasz program wpłacasz, korzystasz z bonusów i grasz. Jest ryzyko ale i można szybko coś ugrać, dla samego doświadczenia, nie trzeba od razu za nie wiadomo ile... Link dla ułatwienia link do strony przez moje konto:
http://www.plus500.com/?id=29980&pl=2
Uwaga! To są zwykli oszuści!! Zamknęli konto, a cały uzyskany depozyt przepadł!! Nadal z nimi walczę, piszę skargi gdzie tylko się da do KNF, FSA, FPA itp. Od nich z daleka!!!
Ja z kolei zapraszam na stronę mojego znajomego, strona zawiera opisy grania na platformie plus500 i zawiera bardzo dużo porad, które osobiście wykorzystałem na starcie z tą platformą. Tam jest opisane wszystko dużo bardziej przyjaźnie. polecam. www.permanent.cba.pl
Używam i jest ok. Pamiętać należy czytać regulamin promocji, itp. W Plus500 bardzo tego przestrzegają. Poczytaj na terazforex blogspot.com Wileu ma kłopoty z wypłatą bo kombinują a później jest płacz. Co do samego handlu, to na początek jest naprawdę ok!
Witam, Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi sytuację jaką miałem w Plus500. Zakupiłem kakao "na sprzedaj" przy kursie 1907 z zdefiniowanym automatycznym zamknięciem przy ewentualnej stracie jeśli kurs doszedłby do 1934. Cena kakao z godnie z moimi oczekiwaniami spadła, więc powinienem odnotować zysk, tymczasem moja pozycja została automatycznie zamknięta ze strata przy kursie 1950. Problem w tym że takiego kursu nie było w tym czasie na co przedstawiam zrzuty z ekranu. Myślę że coś tu nie gra.
plus500 jest wiarygodne, lecz osobiście wolałym ofertę xm, oferuja bonus 50% of depozytu, np robisz depozyt 200$ na koncie pojawia ci się 200$ do dyspozycji, link do bonusu: 50bonus.net