Nie moge za duzo pisac gdyz jestem w podrozy.Bede w poniedzialek ale na Primamodzie trwa piekne wyleszczanie i celowe zanizanie w celu obkupienia sie jak najtaniej.Pisalem o tym wyzej.Decydujace wzrosty przed nami.Jeszcze jedno ktos podszywa sie pod moja osobe a wiec sprawdzajcie IP jak ktos pisze.Zbierajcie Primamode bo bedzie za pozno.Obecna cena to bardzo duza promocja.Wasze pieniadze Wasz problem -robcie co chcecie.Bede w poniedzialek.pozdrawiam
Dnia 2009-05-15 o godz. 09:32 ~kris napisał(a):
> Nie moge za duzo pisac gdyz jestem w podrozy.Bede w
> poniedzialek ale na Primamodzie trwa piekne wyleszczanie i
> celowe zanizanie w celu obkupienia sie jak
> najtaniej.Pisalem o tym wyzej.Decydujace wzrosty przed
> nami.Jeszcze jedno ktos podszywa sie pod moja osobe a wiec
> sprawdzajcie IP jak ktos pisze.Zbierajcie Primamode bo
> bedzie za pozno.Obecna cena to bardzo duza promocja.Wasze
> pieniadze Wasz problem -robcie co chcecie.Bede w
> poniedzialek.pozdrawiam
jak byś sie zarejestrował to by nikt sie nie podszywał
proste
i tak uważam że dałeś ciała np z: PRIMAMODA, DRAGOWSKI i MIDAS
Kris wie co mowi i dlaczego. Jak trzymac to trzymac. Nie dawajcie sie wyleszczac.Po 5 zl byly skupowane ogromne pakiety a w obrocie jest bardzo malo akcji. Patrzcie na sladowy obrot wczoraj i dzisiaj i pomyslcie sami.
Sam mam te akcje i nikogo nie ubralem jak tu pisano po 5 zlotych.Wieczorem wrocilem z delegacji i bylem zdziwiony kursem primy.Ktos specjalnie zdolowal kurs a teraz bedzie jazda w gore.Jednak po przeczytaniu niektorych postow stwierdzilem ze radzcie sobie sami.Nie jestem zadnym naganiaczem a pieniadze sa Wasze i macie swoj rozum.pozdrawiam
ciezko bylo sie niedenerwowac jak zniknoles z forum na dlugi czas
i nie pojawiles sie w tamten poniedzialek...
wszystko to jest niewazne jesli w kolejnych dniach pojedziemy w gore
pozdrawiam
Wielu znowu pisze ze Kris odkupi po 2 zlote.Powtarzam oddajecie akcje za bezcen ale jak komus to pasuje to niech sprzedaje.Tak juz to jest ktos sprzedaje a madrzy zbieraja.Bardzo zdrowa korekta na Primie daje mozliwosc ponownych wzrostow a wiec do dziela.Zarzad madry bo chce skupic po 4,30 i wie co robi.Wzrost sprzedazy w kwietniu i maju -skup od panikarzy i co dalej to sie przekonacie.Termin skupu do konca 2010 roku nierealny.Kurs poszybuje w niebiosa a Wloch czeka tylko na kwartalny zysk i wchodzi.Czas na potezne wzrosty.Dobranoc Panstwu.pozdrawiam
Ktos gra w bambuko zanizajac kurs blokujac wzrosty i ostro zbiera .Przestraszeni oddaja a poznie jbedzie dlaczego ja taki glupi ze sprzedalem.pozdrawiam
jak dla mnie super cena. kupilabym sobie pare ciuszkow i moze bogato wyszlaz a mąż a tak to bawię się na giełdzie i sama zarabiam na ciuszki z Monnari...