Dnia 2024-05-13 o godz. 12:31 zakar napisał(a): > Czyli następny który jest tu po nic !! Fajnie dziękujemy za zainteresowanie tym forum tylko po to by pobyć sobie tu z nami akcjonariuszami Compremum !! > > Nie no o czym ty mówisz o jakim wiarygodnym inwestowaniu przecież nie jesteś tu dla inwestycji tylko by z nami być !!
To jest was tylko czworo. Zakar, Qbq, Kr i Marek. Nikt z rozsądnych ludzi nie kupi spółki bez kontraktów i przyszłości. Jedyne co posiada to ogroooomne zobowiązania i zarządzających nieudaczników. Wciąż kasują ten wpis. Jestem ciekawy czy przez ogromne zobowiązania czy przez nieudaczników.
Dlaczego kłamiesz że spółka bez kontraktów i przyszłości kiedy to mamy coraz wyższe przychody z roku na rok czy z kwartału na kwartał?
Dlaczego piszesz że niby spółka ma ogromne zadłużenie kiedy to Łączne zadłużenie wynosi około 280mln przy należnościach 364mln i ogólnie aktywach obrotowych 440mln?
Przestańcie tutaj oszukiwać ludzi. To że wam odjechało z 2zł i teraz lament to rozumiem ale przestańcie się już tak poniżać.
To wymień te kontrakty i kierunek rozwoju. Cała reszta nie ma znaczenia. Czarowanie liczbami z przeszłości źle się skończy dla tej spółki. Kogo chcesz naciągnąć?
Potrafisz czytać? To poczytaj sobie raporty tam znajdziesz jakieś informacje na ten temat a jak nie potrafisz czytać to powrót dzieciaczku do podstawówki.
Póki co obserwuj kurs podziwiaj jak inni zarabiają i płacz.
Jeśli spółka taka zła itp wg ciebie to nie wiem po co się tutaj udzielasz i tracisz czas. Znajdź sobie taką która ci będzie odpowiadać.
Chcesz głupie kółeczka robić jak to na gołodupka i dzieciaczka przystało to ok, czekaj i szczekaj sobie zatem.
Jestem bardzo ciekawa jaki będzie IQ wynikowo. Zakar, jak szacujesz? Z tego co mi wiadomo to będzie w przychodach 5 mln., a ile kosztów?
Jak można zarobić na tej spółce:
5 lat temu 16.05.2019 roku kurs na zamknięciu 2,15, dzisiaj 2,30, wzrost o 6,98% w ciągu pięciu lat. To dobra inwestycja czy smród ciągnący się latami?