• Re: TFONE - nie jest dobrze Autor: multimurgrabia [81.186.236.*]
    smiem twierdzić że nie ma co liczyć na głębsze korekty - takie zagrania "kto mocniejszy" to potwierdzenie że tfone spokojnie wyjedzie na PN, a sawicki z RK spotkają się w połowie swoich propozycji. Teraz nie trzeba już nic robić tylko czekać i obserwować.
    Pozdrawiam i życzę udanych inwestycji.

najśmiejszniejsze jest tylko to że Sawicki MA czas a RK go NIE MA - gra toczy się dalej, a kości zostały rzucone.

myślę ze TFONE to strzał w 10 i wakacje na BALI w ramach odstresowania :)
  • Re: TFONE - nie jest dobrze Autor: ~bak [89.238.19.*]
    Ale głupcy tego nie wiedzą.Myslą, że z 2 zł poszło na przeszło 5 zl tak dla jaj.Jescze w tym tygodniu będzie 2 zl , a nawet niżej,Tam ponownie odkupię.To już będzie chyba 4 raz ,bo tfone zawsze wraca na 2 zł po wzrostach.Zawsze.
  • Re: TFONE - nie jest dobrze Autor: ~hmm [82.115.65.*]
    wystarczy ze juz cie pare osob posluchalo i nie miales racji wiec nie naganiaj znow i nie rob z siebie psa ogrodnika kolego
    nudny jests z tymi 2 zl monotonia na maksa prosze CIe odpoczni napij sie piwka
    Jak tam wroci to już nic nie będziecie pisać jak to w przeszlosci bywało.Nikt nic nie pisał oprocz mnie.Po 3,90 zł piszą , ze kupil pakiecik.Debile. No , ale ktos musi być zawsze ubrany.
    tak Baku masz racje debile dzis kupowali 3.70/3.90 i przezucilo sie prawie 400 tys papiera i zrobili 3 mil obrotu :) bravo
    potwierdziles ta wypowiedzia swoje poirytowanie jedynie :)
    Przecież pisałem wczoraj ,ze dzis bedą na papierze b.duże obroty.Jutro tez będa duże tyle, że po 3 zl bedzie sie mielić.No może po 3,15 z/, a po 5 zł jak było to nie było obrotów żadnych nie ? Dobre, a po 7,50 zl jak fundy wywalaly to moze też obrotów nie było ?Oj ludzie
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.