• Re: A może to prawda? Autor: ~Kukuła [83.21.239.*]
    30zl robi Tobie biznes? Ja tu planowałem za 50 pchać dopiero.
  • Re: A może to prawda? Autor: ~Krende [94.172.172.*]
    Przy wycenie clarified wezwanie powinno być po ok 100 zł. Ale są negocjacje, wiec zbicie do 80 zł byłoby ok. Ci co piszą o 16 zł nie maja żadnej wiedzy o spółce.
  • Re: A może to prawda? Autor: ~Alicja [188.146.232.*]
    Jeśli by takie analizy podzielały poważne podmioty i inne spółdzielnie to kurs dzisiaj powinien być ponad 40zl
  • Re: A może to prawda? Autor: ~Magik [193.19.165.*]
    Tak jak pisałem miesiąc temu że kurs jest trzymany za mordę. Każdy podjazd w górę jest zasypywany. I tak jest od paru miesięcy. Między czasie wszedł. Fund w tej cenie, czy kolejny zbiera tego nie wiem., ale obroty są...
  • Re: A może to prawda? Autor: ~helpi [5.173.111.*]
    Jakie są obroty ... ? Nie dopisałeś. Podajesz, że m-c temu pisałeś. Od kiedy na Genomtec jesteś?
  • Re: A może to prawda? Autor: ~jutro [89.76.57.*]
    Kurs jest raczej trzymany z innego powodu. Nie ma pewności czy w czasie negocjacji z potencjalnym kupcem technologii spółka nie będzie musiała iść do rynku po kapitał jeśli te się będą przeciągały. Cześć inwestorów zapewne liczy że przy tek okazji dopakuje akcje.w dobrej cenie i nie ma chętnych do kupowania powyżej 11. Wszyscy czekają
  • Re: A może to prawda? Autor: ~Alicja [188.146.232.*]
    Też tak to widzę. Przygotowana na każdy scenariusz, także na emisję. Żadnych ruchów teraz
  • Re: A może to prawda? Autor: ~helpi [5.173.111.*]
    Ale to wymaga zmian statusowych, tj. zwołania NWZA, przegłosowania jego zmian, w tym kapitału docelowego. Na dziś jest na "0". Czyli nie ma możliwości emisji. To wszystko wymaga czasu. Dwa. Spółka, a konkretnie jej prezes wielokrotnie mówił, że nie przewiduje się się emisji - to jednak inna para kaloszy (słowa to jedno a czyny to dwa). Czekać to jedno. Drugie, że jak odpali to Kosmos będzie mało. Za dużo Trójkątów, za dużo klinów. Zależy jaka skala. Wybicie wisi w powietrzu wg AT. Pozostaje jedno. CZEKAĆ.
  • Re: A może to prawda? Autor: ~zen_on [87.99.119.*]
    Wolę być pesymistą i się najwyżej pozytywnie zaskoczyć :)
  • Re: A może to prawda? Autor: ~bingo [31.0.37.*]
    Tokarski już kilka lat temu mówił że za 100mln$ mogą sprzedać juz ale że chcą spróbować >500mln$...
  • Re: A może to prawda? Autor: ~Mixer [89.64.65.*]
    1) Sprzedaż samego GenomtecID? pewnie paltforma potrzebna jest im do dalszego rozwoju projektu onkologicznego, więc ciężki temat.
    2) Wezwanie na 100%? też ciężki temat przy takim FF.. CEO i Leonarto nie mają nawet 25%, zawsze komuś będzie mało i nie zbiorą wszystkiego.
    3) dla mnie najbliższy scenariusz to emisja, wpuszczą dużą spółę branżową na 51% i komercjalizacja GenomtecID przez GMT + R&D proj. onkologicznego.
    poczekajmy na wyniki badań, bo może być z nimi lipa.
  • Re: A może to prawda? Autor: ~bingo [46.151.21.*]
    - tak, zrobią emisję na pierdyliard akcji bo Tokarskiemu i spółce nie zależy na wartości ich udziałów
    - tak, nikt nie odda po np 100 zeta za akcję, nikt! szanse zero

co za matoł
  • Re: A może to prawda? Autor: ~KrisGPW [37.47.182.*]
    Tak to wygląda, kupujący jest, czekają na wynik badania. Garlasco wprowadzony do spółki- po przejęciu to on będzie odpowiedzialny za dalszy rozwój projektu.
[x]
GENOMTEC 1,16% 4,80 2026-04-30 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.