Zysk zrealizowany, może wrócę po korekcie, bawcie się dobrze ale na obecną chwilę beze mnie, ps 7.4 to max obecnie więc nie widzę tu sensownego zwrotu dla 10% teraz aby siedzieć po dywidendzie będzie uwalanie więc powodzenia kapitał ulokowałem gdzie indziej na większy zysk
od wejścia mam już 20% , ale jak wejdziesz dobrze to wszystko możliwe , poszukaj czegoś na spokojnie i analizuj pamiętaj że Develia też urośnie tylko najpierw musi być jakaś korekta mocna po takim wybiciu - u mnie był cel osiągnięty to sprzedałem bo większy zysk kilka razy niż 40gr z dywidendy
uwaga tak jak mówiłem będzie mocny dalszy spadek , kto myśli ten wiedział co robić OPD wybite globalnie - zjazd będzie z hukiem oczywiście rozciągnie się w czasie
Tauron wg planu sukcesywnie do góry a zasięg mamy zdecydowanie procentowo większy w najbliższym czasie a Develia stoi i czeka na dywidendę, będzie po niej to zacznie się korekta i skoki do wody
Dnia 2024-04-06 o godz. 08:50 ~Marcin napisał(a): > "Fundy mogą zrobić wszystko, a drobni mogą tylko patrzeć, lub mając doświadczenie płynąc razem z nimi." cyT: prof wiatr Tym postem pokazałeś nam swoją pańszczyżnianą naturę Wiater. Ty zawsze płyniesz z prądem, z gromada leszczy. I dlatego będziesz leszczem forever -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rozumiem, że jestem leszczem, a Ty masz pojęcie o giełdzie. Jeśli tak uważasz, twoje prawo, ja tylko mogę się z tego śmiać. Ja na tym forum jestem wiele lat, i jestem zalogowanym uczestnikiem, a takich "Marcinów" były steki. Błysnęli, zgaśli i zmieniali nick.. Kłótnia z id11iotą' jest jak gra w szachy z gołębiem: bez względu na to jak dobry jesteś, gołąb nas11ra, na szachownicę, powywraca pionki i odleci. zachowując się tak , jakby wygrał/
Oj, jeżyk polski, to trudny język. Do szkoły, a potem, POROZMAWIAMY GOŁĄBKU. Ps. Domdev (tak się pisze) ma się dobrze i ja mam się dobrze. Przed drugą dywidendą zobaczysz na tej spółce ok. 200zł.