Przypominam... Marne, nieuczciwe i zakłamane shorty to tu już były... Zwróćcie uwagę, że żaden z trolli nie chce zbyt chętnie podpisywać się pod tą instrukcją. Unikają tego wątku jak ognia, bo w tym wątku jest sposób na nich i ich wielką porażkę... Ja codziennie będę ten wątek przypominał aż do czasu kiedy nie będzie tu żadnego leszcza... Longi na tej spółce już w tej chwili są potężną siłą zjednoczoną w imię Dobra... Warto jest walczyć po Naszej stronie... Zapraszam wszystkich Dużych i Małych ale stojących po Dobrej Stronie Mocy, którą w tym przypadku zwą LONG...
dokladnie patrzac na wykres 5 letni to widac jak na dloni gdzie wyloaduje. Najpierw przebije 130 i bedzie zjazd na chwile potem dojdzie do okolic 150 i znkw zjazd na chwile a potem dojedzie do rekomendowanego 192 moze nawet na chwile wyzej przypomuja zeby nabrac jeszcze ludzi i zleci troche w dol zeby ludziom poscily nerwy i nowi sie nabrali. Longi z przed lat sukcesywnie usredniali przez 3 lata akcje nie wyprzedajac sie wiec raczej malo kto wisi na 300 juz :)
JEDYNY WASZ ARCADIUS POWRACA W WIELKIM NIEPWTARZALNYNYM, TYLKO SWOIM STYLU... MAM NADZIEJĘ, ŻE TEŻ MIELIŚCIE PIĘKNE, RODZINNE, W PEŁNI ZASŁUŻONE ŚWIĘTA, A NIE JAK SPADZIOWE KRETY RYLIŚCIE W ŚWIĘTA NA TYM FORUM...
Codziennie przypominam najważniejszy wątek... Duże pieniądze na giełdzie zarobią tylko najtwardsi... Short ruina się sypie a odkupić muszą, a tak samo Kicia musi skup zrobić, bo decyzja o tym już dawno zapadła...
Najważniejszy wątek na tym forum... Nauczcie się grać na Long, bo inaczej marny Wasz los... TU TYLKO LONG I NASZA WYGRANA JEST PEWNA... BLOKUJCIE AKCJE, BO JAK WIDZICIE OD PARU MIESIĘCY NASZA STRATEGIA MA SENS. DNO JEST JUŻ BARDZO UBITE I TĘPE SPADZIE TYLKO WALĄ GŁOWĄ W PODŁOGĘ... NIE MOŻNA NAZWAĆ SUKCESEM UWALENIA KURSU O 1ZŁ PRZY WYWALENIU W RYNEK KILKUDZIESIĘCIU TYSIĘCY AKCJI... CZY WY NAPRAWDĘ NIE WIDZICIE JAK SHORTY SĄ SŁABE?
Pisz maila do nich AQR Capital Management, LLC , Sylebra Capital Limited , Arrowstreet Capital, Limited Partnership, Marshall Wace LLP Bo oni chyba nie czytają forum bankiera i mogą stracić trzymając na shortach razem ok 3,5 mln akcji.
BLOKUJEMY PODŁE SHORTY, BO ICH TROLLE PISZĄ O MNIE TAKIE GŁUPOTY, ŻE ŚCIĄGNĄ NA SIEBIE W KOŃCU WIELKI GNIEW BOŻY... ZA TE OSZCZERSTWA, CO O MNIE WYPISUJĄ BLOKUJCIE SWOJE AKCJE NA LONG.
Nic sobie nie róbcie z shortów... Cały czas pokazują jakimi niedojdami są.... Zwiększają pozycje, a i tak rośnie... Kupujcie i blokujcie... Róbcie swoje i czekajcie na wyciskanie na maxa zadłużonych shortów...