• Re: GSM-R nowy harmonogram Autor: zakar [141.0.13.*]
    16 łapek w dół za link do artykułu:

https://www.rynek-kolejowy.pl/wiadomosci/gsmr-wkrotce-nowy-harmonogram-117512.html

Wow !!
  • Re: GSM-R nowy harmonogram Autor: ~Mirek [5.173.11.*]
    Po prostu nie lubią cię
    Nie ja napisałem artykuł.
    Ale ty go zacytowałeś. Nie marz się jak dzieciak tylko bierz się do zakupów. Dzisiaj nowa promocja. Dokupisz pakiecik i będzie dobrze. Tylko uważaj na Marka bo chce zgarnąć dzisiaj wszystko
  • Re: GSM-R nowy harmonogram Autor: zakar [141.0.12.*]
    Nie potrzebujecie tu prawdziwych informacji o tym co się dzieje wolicie ujadanie trolli spadkowych ok rozumiem.
    Pewnie, że potrzebujemy prawdziwych informacji. Ale ty i koledzy dostarczanie wyrwane z kontekstu zdania, które mają sugerować świetlaną przyszłość dla naszej perły. A rzeczywistość weryfikuje to ciągłymi spadkami. Ostatnie 3 miesiące to 40% spadku kursu. Może powstrzymajcie Marka aby nie grał tak na spadki.
  • Re: GSM-R nowy harmonogram Autor: zakar [141.0.12.*]
    No tak kolejny zbyt leniwy by przeczytać samodzielnie artykuł z linka.
  • Re: GSM-R nowy harmonogram Autor: ~Marek [213.25.24.*]
    Zakar teraz nie kupuje, nie będzie sobie średniej zawyżał. Poczeka. Średnią ma , jak sam tu kiedyś się chwalił,1,80. Poczeka.
  • Re: GSM-R nowy harmonogram Autor: ~Marek [77.111.245.*]
    Dziękuje za akcje to było dzisiaj dobre 1,77 haha jesteście super frajerami jutro ustawię się jeszcze niżej !!
    Marek- frajer działa, powiedz nam Marku co zrobiłeś z tymi akcjami, które tak namiętnie kupowałeś powyżej 2zł.
  • Re: GSM-R nowy harmonogram Autor: ~Irek [5.173.146.*]
    Marek jak odkurzacz, wciąga brud
    Irek dlaczego już skończyłeś sorzedawać po 1,77 nie krępuj się dawaj dalej !! Hmm to samo IP 5.173..... raz Irek raz Mirek a innym razem Koleś lub Zahar jak to dobrze mieć dynamiczne IP na smartfona haha
    Jeden się zblaźni jak np tu Zahar to inny pisze głupoty:

Re: GSM-R nowy harmonogram ~Zahar 2024-02-20 17:02 IP 5.173.162.*
    Dlaczego kłamiesz Zakar? Nie chodzi o nowy harmonogram wdrożenia GSMR, a o wdrożenie ERTMS. W artykule jest tylko informacja, że projekt GSMR jest opóźniony

Re: GSM-R nowy harmonogram ~Zakar odpowiada ~Zakar 2024-02-20 19:09 IP 82.145.220.*
    Nie lubię pomagać niemyślacym leniom którym się nie chce poszukać informacji... ale skoro oskarzono mnie o kłamstwa choć ja nic nie napisałem tylko wkleiłem kawałek wiadomości i link to proszę wersja dla leniwych:

System ERTMS składa się z trzech elementów:

ETCS – system sterowania ruchem
    GSM-R – system łączności
    ETML – warstwa zarządzania ruchem – system zarzucony z uwagi na bardzo różne oczekiwania poszczególnych zarządów kolei. Ostatecznie zdecydowano, że ERTMS będzie zawierał możliwość przechowywania informacji i interfejs do ich udostępniania. Sam sposób wykorzystania pozostawiono zaś w gestii poszczególnych zarządów.
  • Re: GSM-R nowy harmonogram Autor: ~Irek [5.173.146.*]
    Jeszcze nawet nie zacząłem sprzedawać. Ale ty kupuj. Ktoś finalnie musi posprzątać te śmieci.
    A co miałem z nimi zrobić ?
    usiłuje kupić to czego mi nie chcieliście sprzedać w transakcjach pakietowych...
    Wiem wiem Ty tego nie zrozumiesz bo kupisz tyle akcji ile chcesz na jednej sesji, ja nie wiem czy do wyników zdąże kupić choć połowę z tego co chcę.
    Brawo Marku, trzymasz, a nawet zbierasz aktywa, które przynajmniej od roku dzień w dzień przynoszą stratę. Gratulacje. Dziękujemy ci Marku, dzięki tobie normalni inwestorzy mogą nawet tu coś zarobić.
    Marek kup sobie choć pół mln akcji to potem pogadamy o stratach jesteś tępy szkoda z Tobą gadać, po prostu sprzedawaj jestem ze zleceniami poniżej 1,8 syp ile zdołasz !!
    Żegnam trolli ale nie zniechęcajcie się możecie sypać dalej !!
    Skoro szkoda czasu to po co gadasz. Ja jestem spokojny, to ty tu tracisz nie ja.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.87.212.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Parkiet [82.214.130.*]
    Marek kupuje od pułapu 2,4, dzisiaj jest po 1,80 i wciąż dobiera. Strata 60 gr. na akcję. Świetny inwestor tylko ciekawy jestem z jaką stratą.
    Niestety Parkiet musiałem już zakończyć zakupy szkoda nie mam nawet połowy akcji które chciałem kupić. Trudno skoro już brak naiwniaków do sprzedaży w dół.
    Parkiet i nie martw się o mój portfel inwestycyjny bo najwięcej mi sprzedawaliscie poniżej 1,90 haha
    Marek, Parkiet nigdy Ci nic nie sprzedał co najwyżej coś kupił on albo jego zleceniodawcy cały czas trollowali na spadki żeby kupić jak najwięcej po jak najniższym kursie.
[x]
COMPREMUM 0,44% 1,14 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.