Ale ty go zacytowałeś. Nie marz się jak dzieciak tylko bierz się do zakupów. Dzisiaj nowa promocja. Dokupisz pakiecik i będzie dobrze. Tylko uważaj na Marka bo chce zgarnąć dzisiaj wszystko
Pewnie, że potrzebujemy prawdziwych informacji. Ale ty i koledzy dostarczanie wyrwane z kontekstu zdania, które mają sugerować świetlaną przyszłość dla naszej perły. A rzeczywistość weryfikuje to ciągłymi spadkami. Ostatnie 3 miesiące to 40% spadku kursu. Może powstrzymajcie Marka aby nie grał tak na spadki.
Irek dlaczego już skończyłeś sorzedawać po 1,77 nie krępuj się dawaj dalej !! Hmm to samo IP 5.173..... raz Irek raz Mirek a innym razem Koleś lub Zahar jak to dobrze mieć dynamiczne IP na smartfona haha
Jeden się zblaźni jak np tu Zahar to inny pisze głupoty:
Re: GSM-R nowy harmonogram ~Zahar 2024-02-20 17:02 IP 5.173.162.*
Dlaczego kłamiesz Zakar? Nie chodzi o nowy harmonogram wdrożenia GSMR, a o wdrożenie ERTMS. W artykule jest tylko informacja, że projekt GSMR jest opóźniony
Re: GSM-R nowy harmonogram ~Zakar odpowiada ~Zakar 2024-02-20 19:09 IP 82.145.220.*
Nie lubię pomagać niemyślacym leniom którym się nie chce poszukać informacji... ale skoro oskarzono mnie o kłamstwa choć ja nic nie napisałem tylko wkleiłem kawałek wiadomości i link to proszę wersja dla leniwych:
System ERTMS składa się z trzech elementów:
ETCS – system sterowania ruchem
GSM-R – system łączności
ETML – warstwa zarządzania ruchem – system zarzucony z uwagi na bardzo różne oczekiwania poszczególnych zarządów kolei. Ostatecznie zdecydowano, że ERTMS będzie zawierał możliwość przechowywania informacji i interfejs do ich udostępniania. Sam sposób wykorzystania pozostawiono zaś w gestii poszczególnych zarządów.
A co miałem z nimi zrobić ?
usiłuje kupić to czego mi nie chcieliście sprzedać w transakcjach pakietowych...
Wiem wiem Ty tego nie zrozumiesz bo kupisz tyle akcji ile chcesz na jednej sesji, ja nie wiem czy do wyników zdąże kupić choć połowę z tego co chcę.
Brawo Marku, trzymasz, a nawet zbierasz aktywa, które przynajmniej od roku dzień w dzień przynoszą stratę. Gratulacje. Dziękujemy ci Marku, dzięki tobie normalni inwestorzy mogą nawet tu coś zarobić.
Marek kup sobie choć pół mln akcji to potem pogadamy o stratach jesteś tępy szkoda z Tobą gadać, po prostu sprzedawaj jestem ze zleceniami poniżej 1,8 syp ile zdołasz !!
Żegnam trolli ale nie zniechęcajcie się możecie sypać dalej !!
Niestety Parkiet musiałem już zakończyć zakupy szkoda nie mam nawet połowy akcji które chciałem kupić. Trudno skoro już brak naiwniaków do sprzedaży w dół.
Parkiet i nie martw się o mój portfel inwestycyjny bo najwięcej mi sprzedawaliscie poniżej 1,90 haha
Marek, Parkiet nigdy Ci nic nie sprzedał co najwyżej coś kupił on albo jego zleceniodawcy cały czas trollowali na spadki żeby kupić jak najwięcej po jak najniższym kursie.