Zalecamy szczególną ostrożność przy kontakcie ze wskazanym nr kontaktowym w poście z dnia 2024-12-17. Kontakt 790-203 został oznaczony jak potencjalnie niebezpieczny oraz nękaiący.
Na pewno nie należy przekazywać pod ww nr żadnych prywatnych danych osobowych, jak również danych wrażliwych w związku z możliwością narażenia się na niebezpieczeństwo i wykorzystywanie danych w sposób do tego nieprzeznaczonych,
Do tego dochodzi jeszcze to
CRYPTO LEAP PRO - cryptoleappro.org CHAZE INVESTMENT OPTION - chazeinvestmentoption.online CRYPTO SPEED AI - cryptospeedai.org Cryptora.trade - cryptora.trade ALTRA FX PRIME - altrafxprime.online
Jak to mówią, kredyt jest tylko dla bogatych których stać na ich spłatę. Więc jak masz kredyt to go spłać. Oni w to się nie bawią bo nie mają na to kasy, ale lubią % https://www.youtube.com/watch?v=oVrdIXQ2g30
Na mnie próbowali wziąć kredyt, ale wniosek na szczęście został odrzucony. Wszystko przez to że połączyłem się z brokerem przez team wievier i wtedy musieli wykraść mi hasła. Wszystko poblokowałem ale masakra nie wiadomo czy jakiś chwilówek nie zaciągną. Załatwili mnie paskudnie teraz się ciągle obawiam że coś zrobią na moje dane. A ci co robią takie rzeczy to wooxltd.com, cfd.wooxltd.com oraz wooxltd.info jeśli trafiliście na nich i zastanawiacie się czy zacząć to od razu mówię lepiej nie to kryminaliści
Byłam dosłownie w identycznej sytuacji jedynie była to inna strona. Było to naprawdę paskudne, nie dość że sama siębie obwiniałam to wszyscy wokół powtarzali mi tylko jaka nie mądra byłma że whl zaufałam jakimuś człowiekowi i przesyłałam pieniądze. Nikt nie chciał pomóc ale każdy potrafił szydzić. Jakie to jest podłe. Nie dość że już zostałaś porządnie skrzywdzona i się przejchałaś na "ludziach" to jeszcze inni tylko kopią leżącego. Wiem jak to jest, dlatego pomimo wszystko nie zapominaj że to winia tych swin które nas okradają. Dla mnie bardzo pomocna była mecenas, której numer nawet gdzieś tutaj mi się przewinął 503.h122h208 nie jestem w stanie opisać jak wiele dla mnie zrobiła. Pomoc na pewno jest potrzebna kiedy nas coś takiego spoityka tylko trzeba trafić na odpowiednią osobę. Dla mnie właśnie taką osobą była ta mecenas. Mogę naprawdę polececić się z nią skontaktować. Teraz już kilka miesięcy po tym całym incydencie jestem w stanie spojrzec na to bardziej trzezwo i widze ze bez niej wtedy bym tego nie ogarneła. A dzięki niej sprawa jest procesowana i te gnojki w koncu zostaną pociągnięte do odpowiedzialnośći
zostałem oszukany przez newhold. Nie wypłacają pieniędzy, posługują się różnymi stronami user. accounthub. ltd, user.tradelogg .com, user. tradelogg .net, wt. tradelogg .net przez kilka msc zdążyłem z każdej z nich skorzystać, bo tak je zmieniali. Żeby odzyskać swoje pieniądze musiałem działać prawnie i to z pomocą mecenasów, bo bez tego nawet nic się nie da zrobić.
503/-122/-208/- przekazuje wam numer do mojej mecenas dzieki której udało mi sie już trochę środków odzyskać