Takie szerzenie czarnego PR-u to próba sztucznego zaniżania kursu i chęć nieuczciwego zarobienia zapewne dużo większej kwoty. Uczciwości wszystkim życzę.
Notowania Compremum spadają przez nieudolny zarząd i racjonalnych inwestorów, którzy sprzedają akcje. Po szumnych zapowiedziach o OZE nie pozostało nic i co rozsądniejsi wycofują się z tego waloru.
Nikodem od dawna namawiam tu wsztkich by sprzedawali mi akcje w dół.
Qbq też chciał coś tanio dokupić ...jeśli masz coś do sprzedaży to nie czekaj wyrzucaj w dół !!
Nikt Cię tu nie będzie namawiał do kupowania w górę wręcz przeciwnie sprzedawaj w dół ile zdołasz jak najszybciej!!
Dziś w porównaniu do wczoraj spadek z jednym wyskokiem. W sumie był on mniejszy niż wczorajszy wzrost. Podsumowując nienajgorzej. Zobaczymy co pokaże jutro końcówka tygodnia. :)
Może tak, może nie.
Teraz jest dobry moment na kupno dość tanio, bo chyba rozpoczyna się wzrostowa faza cyklu koniunkturalnego.
Więc może pojawić się nawet jakiś większy i mniejsi inwestorzy. Taka moja rynkowa intuicja.
To jak masz intuicję to kupuj. Tylko nie mów o tym za głośno bo Marek ci wszystko podbierze. Z pewnością ucieszą się ci, którzy chcą się pozbyć tego papieru. Daj tylko dobrą cenę.
Nauczyłem się nie pisać o swoich zamiarach inwestycyjnych. Lepiej dla poszczególnych inwestorów jak i całej gospodarki jest prognozować procesy rynkowe w skali makroekonomicznej.