A skoro jest dofinansowanie to trzeba brać, w końcu budzanowski plany narodowe rozpisywał , on rządzi w tej branży i teraz obecna jego znajoma nowa pani prof minister
Jacek Kostrzewa 11:54
Szanowni Państwo, wiele pytań dotyczy tzw. projektu wodorowego. Jako Skotan jesteśmy nadal w posiadaniu know-how i technologii w tym obszarze. W obecnej sytuacji makroekonomicznej i geopolitycznej zakładamy, że mogą pojawić się warunki do skorzystania z tych doświadczeń.
Kim trzeba być , ja nie napiszę bo posta zblokują , by wybrać jedną i być może zainwestować kilka groszy i codziennie , przez tygodnie i miesiące , może lata wypisywać o koniobójcach ,szambie , złodziejach itp
Skoro uważasz , jak inne tutaj trole , których znacznie więcej ostatnio , że tak źle będzie to sprzedaj i kup coś innego ...
Proste i logiczne
Wojtek z Boryszewa po raz kolejny odracza szczegóły nowej strategii a Dominika miała przedstawić swoją do końca pierwszego półrocza tamtego roku... Wojtek już coś wspominał ponad rok temu ...
Coś się nie klei w tym związku ... Może Romek się wtrąca ... :)
To sugestia że wodór z odpadów i z plastiku posiada na Ziemi i w Układzie Słonecznym tylko Skotan .
A prawda jest taka że oni opanowali najbardziej w galaktyce walenie konia aż furkocze podczas notowań akcji .
Co z tego ?
Gotowe posiłki zdrowotne do zmieszania w pięknych pojemnikach miało być szaleństwo a wyszło gawno .
Naoczyszczali Nigerię ? Wyszło z 10 złotych zysku .
Boże ,co za trupiarnia ,następny rok jak psu pod ogon .
~franc odpowiada ~Tttt2024-04-24 11:50IP 31.0.67.*
W sumie wiadomości nieprzydatne nie dające chleba . Żadna spółka nawet bankruty tak nie postępuje tylko daje zarobić na kromkę chleba . A tu na rok notowań masz jedno wybicie z 1,25 na 1,50 i dalej szambo .
Już nic nie chcę wiedzieć o działalności tych szubrawców ,nic mnie to nie obchodzi .