Nie było gościa o nicku "Tombak" na forum Synektik chyba że w piątek sprzedał XTB i kupił Synektik i stał się już jego ekspertem.Ja jestem załadowany od ponad roku praktycznie po równo na XTB i Synektiku w 80% całego nie małego kapitału. Jeszcze z większych 3% to Yoshi i z tą trojką zostanę na długie lata .Pozdrowienia dla akcjonariuszy a następnego posta na tym forum napiszę jak z XTB będziemy już w wig 20!!!
Pierwszy post w punkt,dokładnie oni chcą stworzyć taką platforme Fintech i to się dziejev na naszych oczach. XTB nawet nie jest w połowie drogi swojego rozwoju.
To się już dzieje. Cena jednej akcji za jakiś czas to będzie wspomnienie. Pokolenie młodych ludzi ma coraz większą świadomość. Inwestowanie na rynkach finansowych to przyszłość. Wchodzimy w nową erę obszaru , w którym obracanie pieniędzmi staje się rzeczywistością, celem samym sobie , a pomnażanie majątku staje się częścią xtb. Stawiam na XTB w długim terminie!!!
Ja dokupuje nic nie jest w stanie mnie zrazic do tego papierka,wystarczy ze widze jak szybko sie rozwijaja ,co mowi Prezes a kiedys przyjdzie czas na efekt odcinania kuponow