Czy napisałem słowo o tym żeby ludzie kupowali ? przedstawiłem tylko fakty o najaktywniejszej Orlicy na forum. Nie każdy zna tą firmę od samego początku, nowi na forum lepiej żeby wiedzieli z kim mają do czynienia.
W czym klanię? Że realizowalaś strate przy 7 zł tracąc ponad 40% całego swojego kapitału? Czy kłamię, że bzdury wypisywałaś:"jutro piątek", "Tatko wie z sprawdzonego źródła ", "nie sprzedawać przy 16 , pójdzie na 1mln" .
Alicja a kto naganiał przy 7.50-8 jak sprzedał na realizację zysków. Pierniczylaś, że wraca na 4.80? Coś krótką masz pamięć do swoich wtop. A ja się na twojej głupocie uczę i to nas różni Orlico.
W pewnym momencie jak już zrobiłam pewne analizy i pogadałam z Takiem to napisałam do DobregoWujka, że radzę mu kupować..Wtedy dopiero rozpoczęły się wzrosty, wsiadałam do pociągu we właściwym momencie. Tyle
Pisalam po emisji, że 8zl nie przekroczy ? Pisałam i że kupuje bo śmieszne jest to by nie kupować po cenie emisja plus 10proc, argumentując co było na SDS i Bioceltix, gdzie też kupowałam przy emisji, a Bioceltix to nawet dwa razy bo przy 60zl także kupowałam, ja piszę prawdę cały czas. To, że Genomtec idzie tak słabo os emisji po 8zl to nie moja wina. Powinien iść jak inne ale coś jest na rzeczy
Haha, nie jestem powyżej 20proc do przodu, trochę wiesz, trochę nie, a tam gdzie kupowałam nisko to oficjalnie pisałam że kupiłam i nawet namawiałam Dobrego Wujka. To było między 6.50 a 7zl. Wszystko zależy Ile akcji tanio kupiłam a Ile drożej lub sprzedałam. Kiedyś o tym pisałam ile mam tanich akcji a ile przeznaczam na kółka. No ale ty wszystko mieszasz. Na samych kółkach mam 30proc już ale to od małej kwoty ca 2000akcji.
Twoja wiedza na temat statystyki i cykliczności zachorowań jest niewielka. Zapytasz, dlaczego? Ponieważ okres rozpoczęcia badań klinicznych w pierwszym etapie dostarcza informacji dotyczących postępu badań z perspektywy modeli matematycznych. Choroby układu oddechowego również występują cyklicznie (przesunięcia mogą wystąpić w wyniku nakładania się kilku schorzeń w krótkim okresie czasu w poprzednim sezonie), jednak względna cykliczność pozostaje zachowana.
Bez względu na to, czy mówimy o sezonie grypowym 2022-2023 czy 2023-2024, symulacje pełnią jedynie rolę stworzenia ogólnego obrazu sytuacji i umożliwiają oszacowanie postępu badań z dużym prawdopodobieństwem. Zgodnie z wszelkimi dostępnymi sygnałami, badania kliniczne powinny być zakończone przed szczytem zachorowań na infekcje górnych dróg oddechowych, który przewiduje się na marzec.
Szanowna Panno A., Przepraszam, ale od teraz rezygnuję z dalszej dyskusji. Poziom rozmowy jest tak niski, że zaczynam się zastanawiać, czy przypadkiem nie trafiliśmy na dno jeziora... albo wręcz na poziom mułu.
~KrisGpw odpowiada ~NOWY
2024-01-03 20:59
IP 77.65.87.*
Nie tylko ja mam takie same odczucia co do kursu … zobaczymy czy mamy rację%%%%%
Akurat ty nie masz teraz akcji, a chcesz kupić taniej, więc napiszesz wszystko. Właściwie zrobiłbyś wszystko, żeby cena spadła o kilka groszy bo jesteś zwykłą sprzedajną...ale to już wszyscy wiedzą:)
Nie czytasz dokładnie tego co pisze , a pisałem już wcześniej , że posiadam duży pakiet a bawię się spekulacyjnie mniejszym pakietem . Ale przecież ja Tobie nie muszę się przyznawać i udowadniać w co ja gram :) Lubię ryzyko i adrenalinę i tego spodziewam się w Nowym Roku . A Ty pAJACU weź zabawki i znajdź inną piaskownie .
Teraz przyjmujesz strategię Alicji :) Odwracać kota ogonem. Niestety to nie działa:). I zgadzam się, że nie musisz mi nic udowadniać. I możesz inwesyować/grać jak chcesz. Ja się tylko czepiam tylko twojego naganiania uzależnione go od tego czy masz akcje czy nie. I większość chyba już zdaje sobie sprawę co robisz:). Ale nie przeszkadzaj sobie, w końcu dla pieniędzy zrobisz wszystko (dosłownie).
Mam w sobie dużo pokory i szacunek do pieniędzy i nie jest prawda co piszesz , że dla pieniędzy zrobię wszystko . Zdarzyło mi się stracić , ale nauczyłem się wyciągać wnioski i przyznawać się do błędów , które popełniłem . Człowiek całe życie się uczy a głupi umiera i na tym chce zakończyć . Gramy dalej
A ja Wam mówię, że już niedługo ktoś rozdrapie tą spółkę. I nie będą to wrony :)
A wtedy ulicy zostaną zakupy z innego poziomu ... Gdybajcie sobie , dedukujcie ale to już przesądzone.
Obserwujcie obroty w tym kwartale:)
Twierdzisz, że posiadasz jakieś informacje cenotwórcze? Są wyniki badań? A może już są jakieś wstępne umowy sprzedaży podpisane? Podzielisz się? Czekaj, a może jesteś kolejnym noname'm, który przybył "z branżowe go forum" i po prostu nagania na zakupy? Widzisz, też jestem na ciekawsze grupie niż tu i jest praktycznie zerowe zainteresowanie Genomtec.
Moze :) Jacob napisał "Możecie zeskrinować sobie ten post a ja się z pewnością przypomnę i upomnę o skromne dziękuję:)
Rzadko tu bywam bo forum Bankiera to ...."
Takich z tekstem zeskanujcie i podziękujcie to było na różnych spółkach wielu. Jak się udało to się przypominali, a jak nie to ginęli w otchłani forum. Po wpisach Wujka przynajmniej jest podbitka. A co będzie za miesiąc lub dwa to wie Leonarto i Miron. To co, nikt nie chce sprzedać po 10.40 ? Ktoś zbiera SDS i Bioceltix
Napisałem raptem dwa :)
Już afera ... Jakie to bankierowe :)
Do zobaczenia na innych poziomach . Nie warto wchodzić w chore dyskusje. Trzeba dbać o zdrowie psychiczne w Nowym Roku :)
Będę tylko czytał . Może trafi się coś merytorycznego . Ciao!