Niestety nie udało się do wakacji 5 PLN za akcję. Ale źle nie jest po ostatnio podpisanych kontraktach. Nadal liczę na 400% zarobku do końca roku . Czy się przeliczę ? Czas pokaże.
Dziś dobrze. Ogólnie słabo. Ale podpisane kontrakty zaczną przynosić zyski od jesieni. Liczyłem , że giełda patrzy do przodu ale się przeliczyłem. Oczywiście nadal jestem dobrej myśli. Czekam na grudzień wtedy będzie rok od wejścia w akcje Lubawy. Wiem , że dzień w dzień rosło nie będzie. Dlatego dzień w dzień na forum nie siedzę.
Z każdym kwartałem zyski coraz większe . Z każdym kwartałem akcje coraz droższe. Raport świetny , a umowy podpisane ze skarbem państwa dopiero zaczną przynosić duże zyski.
Kupiliśmy świetlaną przyszłość.
27 grudnia będzie rok od zakupu akcji po 2,228 pln. Czy zobaczymy 6 pln pod koniec grudnia ? Po co tworzyć 50 nowych wątków. Tu widać czarno na białym moją inwestycję (pamiętnik)
Spokojnie . Z kwartału na kwartał wyniki coraz lepsze , produkcja coraz wyższa , ceny akcji pójdą w górę. Kiedy 6pln ? Myślę , że na koniec roku. Zobaczymy
Raport wynikowy świetny , a z kwartału na kwartał będzie tylko lepiej. Podpisane umowy w 2q i 3q dopiero zaczną przynosić zyski. Na tę chwilę mam 100% zysku w nie cały rok. Pięknie.
Dużo czerwonych łapek czyli jutro dalej zieleń. To super . Osobiście liczę na 5pln i sprzedaje . Nie będę pazerny . Lepiej mniej zarobić , ale zarobić . Najważniejsze na giełdzie nie tracić .
Dnia 2024-11-29 o godz. 14:42 ~xD napisał(a): > Nie ma powodów do spadku cen xD Jasiu ty już lepiej weź odrób lekcje, to będziesz mieć wolny weekend xD
Powiedział co wiedział. Trzeba było słuchać jasia to by teraz nie było płaczu i lamentu.
Nie sprzedałem . Czy dobrze zrobiłem to okaże się już w przyszłym tygodniu . Wyniki świetne , zyski netto coraz wyższe . Czemu cena akcji spada ? Nie wiem . Może zwykła korekta . Mam kupione po 2,226 pln jest 5,26 pln , ale było 5,80 pln . To było ponad 150% jest 138% . Tak czy inaczej to sporo .