• Re: Bowim Autor: ~Grzyb [84.205.172.*]
    Ja nie wiem jak mam odpowiedzieć - o jakich Ty pakietach ustawionych piszesz?
     a Bowim ustawiane są pakiety na kupnie po kilka tysięcy akcji. ????????
    jak nikt nie oddaje akcji to wrzucają zlecenie z drugiego koszyka?????
    Teraz przy takim popycie wystarczy ustawić 5 tys. akcji na dorzedaży po 6,9 zł i skutecznie zablokują kurs.????

a teraz HIT!!!

Przy takim popycie to można sobie manipulować kursem HEH

Przeczytaj sobie to coś jeszcze raz co napisałeś , ja na takie rzyczy nie bede odpowieadał wolę abyś Szanowny Obser mi sam odpowiedział na swoje to coś co napisałeś

• Re: Bowim Autor: ~Iggy [194.177.28.*]
    Mili Panowie jak chcecie pospekulować trochę to proponuję rozważyć ELKLOP:)
  • Re: Bowim Autor: ~Inwestor [188.146.14.*]
    Tutaj niestety mamy przykład nieudolności zarządu. "Trzymają kasę" po poprzednim dobrym okresie bez praktycznego wykorzystania. Skupieni są tylko na swoim od lat rozwijanym biznesie i nic więcej. To nie na dzisiejsze czasy. Trzeba dywersyfikować jak wszystko.
  • Re: Bowim Autor: ~Grzyb [84.205.172.*]
    Ja nie wiem jak mam odpowiedzieć - o jakich Ty pakietach ustawionych piszesz?
     a Bowim ustawiane są pakiety na kupnie po kilka tysięcy akcji. ????????
    jak nikt nie oddaje akcji to wrzucają zlecenie z drugiego koszyka?????
    Teraz przy takim popycie wystarczy ustawić 5 tys. akcji na dorzedaży po 6,9 zł i skutecznie zablokują kurs.????

a teraz HIT!!!

Przy takim popycie to można sobie manipulować kursem HEH

Przeczytaj sobie to coś jeszcze raz co napisałeś , ja na takie rzyczy nie bede odpowieadał wolę abyś Szanowny Obser mi sam odpowiedział na swoje to coś co napisałeś
  • Re: Bowim Autor: ~oko [31.182.6.*]
    Mnie to już się nie chce komentować tego co pisze OBSER - gość owładnięty paranoją maniakalną. Żadnych zleceń nie składa ale dzień w dzień go ktoś blokuje i kursem manipuluje...
[x]
BOWIM -0,20% 4,96 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.