Ja nie wiem jak mam odpowiedzieć - o jakich Ty pakietach ustawionych piszesz? a Bowim ustawiane są pakiety na kupnie po kilka tysięcy akcji. ???????? jak nikt nie oddaje akcji to wrzucają zlecenie z drugiego koszyka????? Teraz przy takim popycie wystarczy ustawić 5 tys. akcji na dorzedaży po 6,9 zł i skutecznie zablokują kurs.????
a teraz HIT!!!
Przy takim popycie to można sobie manipulować kursem HEH
Przeczytaj sobie to coś jeszcze raz co napisałeś , ja na takie rzyczy nie bede odpowieadał wolę abyś Szanowny Obser mi sam odpowiedział na swoje to coś co napisałeś
Tutaj niestety mamy przykład nieudolności zarządu. "Trzymają kasę" po poprzednim dobrym okresie bez praktycznego wykorzystania. Skupieni są tylko na swoim od lat rozwijanym biznesie i nic więcej. To nie na dzisiejsze czasy. Trzeba dywersyfikować jak wszystko.
Ja nie wiem jak mam odpowiedzieć - o jakich Ty pakietach ustawionych piszesz? a Bowim ustawiane są pakiety na kupnie po kilka tysięcy akcji. ???????? jak nikt nie oddaje akcji to wrzucają zlecenie z drugiego koszyka????? Teraz przy takim popycie wystarczy ustawić 5 tys. akcji na dorzedaży po 6,9 zł i skutecznie zablokują kurs.????
a teraz HIT!!!
Przy takim popycie to można sobie manipulować kursem HEH
Przeczytaj sobie to coś jeszcze raz co napisałeś , ja na takie rzyczy nie bede odpowieadał wolę abyś Szanowny Obser mi sam odpowiedział na swoje to coś co napisałeś
Mnie to już się nie chce komentować tego co pisze OBSER - gość owładnięty paranoją maniakalną. Żadnych zleceń nie składa ale dzień w dzień go ktoś blokuje i kursem manipuluje...