Dnia 2024-06-12 o godz. 23:09 ~James napisał(a): > Minął szybko miesiąc (no prawie). > Dzisiaj kurs to 311 USD - powoli wychodzimy z lekkiej korekty (ok. 10%) > No i przed nami zapewne kolejne nowe ATH. > Jeszcze w czerwcu? > Oby. > > :D > J >
Czyli w mijającym miesiącu Rank pobił tę genialną Aristę o 100%.
Dałbyś jakieś inne dobre typy? Dalej trzymasz Dino?
Sesja wręcz genialna, najlepsza w tym roku. +20 USD/akcja Na zamku 331 USD (ATH tym razem nie numerowane;)) Opór na 330 złamany. Droga na 370-400 otwarta szeroko.
Co myślisz Andrzej? Pisałem Ci że złamie, kwestia tylko cierpliwości. Pozdrawiam.
Dnia 2024-06-13 o godz. 22:06 ~James napisał(a): > Sesja wręcz genialna, najlepsza w tym roku. +20 USD/akcja > Na zamku 331 USD (ATH tym razem nie numerowane;)) > Opór na 330 złamany. > Droga na 370-400 otwarta szeroko. > > Co myślisz Andrzej? > Pisałem Ci że złamie, kwestia tylko cierpliwości. > Pozdrawiam. > > :D > J
Friday! Wskazane by przytulić żóltego płynu przed kacem;) Arista to Artysta. A byli tacy którzy wątpili ... coż. Ja czekam na 400 zielonych. Potem pomyślę. Siemandero!
Ps. A gdyby tak dolar w tak bardzo nieodległym czasie "chodził" po np. 4,80? Fantazje przyszłego "burżuja";) Aktualnie kurs wynosi 3,92 a więc wciąż sprzyja tanim zakupom.
Powoli szykujemy się na kurs 500 zielonych. Gruba kasa. Może nowsze auto? ;) Jeszcze jakby dolar podskoczył z 50 gr. byłoby całkiem miło. Nawet w tym tygodniu dobrałem zwrotem z Żabki.