Columbus ma pomóc w sprzedaż produktów Saule, a nie sam kupować Żadna firma na świecie nie sprzedaje jeszcze komercyjnie perowskitów, ale mam nadzieję, że pierwszy będzie Saule, choć trwa to bardzo długo. Ty też wiesz, że to prędzej czy później nastąpi. Nie zwiększa się zatrudnienia (już współpracują ze 100 osobami, w tym najlepszymi na świecie), by nic z tego nie wyszło. A dlatego o dokładnie 2 LAT obrzydzasz spółkę, piszesz, że wydmuszka, że zejdą z giełdy, że nigdy nic wyprodukuję, że bankrut itd. 2 LATA obrzydzasz spółkę.
I każdy normalny inwestor wie, że nie robisz tego bezinteresownie.
czeski trolu takie pytanie bo jak sam przyznałeś kupowales juz akcje tej spolki i znowu zamierzasz dokupic - to jak kupujesz akcje tej spółki to najpierw robisz negatywne wpisy na forum i potem składasz zlecenie czy na odwrót?
Coraz śmieszniejsze są wypociny "inwestorów" którzy nie tylko nie rozumieją jak działa biznes i od czego zależy wartość akcji, ale nawet nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem prostych komunikatów. To wróży duże dalsze sukcesy w inwestowaniu :)
To są trolle, które nie potrafią czytać ze zrozumieniem i jak każdy troll wymyślają swoją teorię starają się ją wmówić innym wbrew faktom. Doszli już do takiego poziomu absurdu, że twierdzą, że to min. przez moje wpisy Saule nie sprzedało cenówek, a ja jedynie kiedyś napisałem, że PESL nie mają technicznego i ekonomicznego sensu, a sukcesem będzie sprzedaż paru tysięcy sztuk, a opowieść o milionach to jest bajer "Bogini".