kolego jego i jeszcze z dwóch, trzech takich samych trzeba ignorować tak jak to jest na innym wątku gdzie piszą sami ze sobą o krętaczach i doszedłem do wniosku, że piszą o sobie ponieważ sprzedają się za parę złotych.
ło matko ale pajac z ciebie Xxx. Na połowie z tych spółek które wkleiłeś nawet nigdy komentarza nie napisałem. Chyba masz coś z kopułą nie tak albo zbyt bujna wyobraźnie, że taki urobek zrobiłeś. Piłeś nie pisz...
5% to i tak przesada. Niestety myślenie boli znaczącą większość i to wykorzystuje te 0,5% które zajmuje najwyższe stanowiska w kraju, robiąc przekręty bo barany nic nie zrobią i tak nas wybiorą
Niestety te 95% jak zawsze i wszędzie idą jak owce na rzeź. Ponadto ten naród tylko przygląda się i komentuje anonimowo w większości w zaciszu domowym pisząc bzdury z uwagi na totalny brak wiedzy i logiki i w znaczącej większości jest to jeszcze zazdrość. Dlatego szkoda czasu na przepychanie się z ........ i trzeba robić to co rozum i logika podpowiada, a reszta niech robi co chce. Podziwiam na forum Piotra, który w sposób bardzo jasny wyjaśnia bardzo wiele rzeczy. Niestety jest tylko garstka osób, które wiedzą o czym on pisze, a reszta tylko plucie, nienawiść zazdrość itd. i jak ma być w tym kraju dobrze ?
Dzięki @Xxx zawsze miło czyta się takie opinie. Chętnie zawsze dzielę się moimi spostrzeżeniami i cieszy mnie, że są ludzie, którzy odnajdują w nich jakąś wartość dla samych siebie.
Jeszcze raz wielkie dzięki @~Piotr za to co tutaj robisz, za poświęcony czas i wiedzę, którą dzielisz się z osobami nie mającymi czasu zapoznawać się ze wszystkim na bieżąco. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w nowym roku
Ty się charytatywnie tak nie bój o naszą kasę bo siedzisz i wypisujesz głupoty wraz z koleżkami non stop, ty się lepiej bój o posadę bo jak zejdzie poniżej 2,9 to dobieram ponad 10 k i takich osób będzie więcej. Jeżeli nie zejdzie to do 3 zł tak skubnę te 10 k, więc na nic twoje wpisy bo takich wszędzie mnóstwo ha ha ha. Kto chce ten kupuje, a reszta niech patrzy i się zastanawia miło później jak i teraz czytać wpisy takich jak GG, gruby itd. W związku z powyższym starać się bo czym więcej mi wpadnie tym będę bogatszy, a wam za pisanie płaci kto inny ha ha ha.
Chętnie dokupię tak jak pisałem wcześniej !!!!!!!!!!!! Jeżeli twierdzisz inaczej chętnie dopasuję się do twoich wytycznych, proszę napisz informację wiążącą. Kupić czy umoczę i mam wszystko sprzedać ????????? Informuję, że w przypadku pomyłki do połowy roku 2026 r. wyciągnę konsekwencje i oddasz mi wszystko co do grosza !!!!!!!!!!!!!! Masz jaja to napisz !!!!!!!!!!!!! Takich jak ty, GG, gruby itd to mogą mi trawnik strzyc o ile macie chociaż w tym kwalifikacje ha ha ha.
takich co ściągali było pełno przez ostatnie lata i skończyli pisać głupoty, teraz piszą inne ha ha ha. Widać że jesteś za nimi w tyle bo oni pisali o takich głupotach w 2020, 2021, 2022 r. ha ha ha. Jprdl skąd takie bar.... się biorą to wyborcy PIS, PO, 2050, konfy, lewicy i innych mafii ha ha ha
to po co tutaj siedzisz ??? płaczesz GG z resztą i narzekasz za ile ??? te parę groszy które dostajecie za pisanie głupot to tylko świadczy o was jak można się poniżać i sprzedać za parę groszy. Zero szacunku do własnej osoby i współczuję rodziną, znajomym itd. bo ich też sprzedacie to tylko kwestia za ile !!! Nie zmienia to faktu, że jest tutaj wał ale cierpliwym to pasuje bo mogą dobierać za darmo dalej.
Tak bardzo boli cię logiczne myślenie ??? zacznij myśleć, czytać itd to naprawdę nie boli !!! Jprdl co trzeba mieć w głowie aby tak się poniżać i pokazać, że mózgu się nie ma. Zastanów się kto od 35 lat jest ( ci sami) i czym się różnią ( NICZYM) to jedna klika manipulująca takimi jak ty !!!!
Będzie więcej i niewątpliwie zarobimy tutaj majątek !!!!!!!!! Natomiast trolle zanieczyszczają nie tylko forum ale również świat i nadają się do utylizacji !!!!!!!
Mało pamiętasz i mało wiesz, a drobne może ciebie i osoby twojego pokroju interesują bo nie masz pojęcia co to jest inwestycja więc dalej baw się klockami. Jprdl dlaczego większość Polaków ma problem z logicznym myśleniem i patrzy komuś do kieszeni ??? Ludzie zacznijcie myśleć to nie boli i tylko biedak chce się pokazać, a i/d/i/o/t/a nic nie warty sprzeda się za parę groszy.
Wysyp trolli jak i opłacanych tak i tych ograniczonych piszących z zazdrości niesamowity i wszyscy martwią się nie o swoją kasę bo jej brak tylko o naszą ha ha ha jacy wolontariusze ha ha ha.
Do wiadomości mam akcje kupuję i będę kupował akcje PCX dopóki są tanie, a potem sprzedam je z ogromnym zyskiem lub zostaną jako pewna inwestycja na lata !!!!!!!!
Będzie ducha jak nic w końcu jeden na plusie cierpliwości nie ma lepszej spółki na GPW nie przeczytałem nawet jednej recenzji kup trzymaj czy wywal to badziewie chyba nikogo ten syf nie interesuje widać po obrotach
Te wielonicki nie mają akcji razem z pelikanami oni tylko laskę robić potrafią i dawać na plebani tak że luzik bo czasami trzeba zniżyć się do poziomu zero który oni reprezentują żeby zrozumieli. Obserwator już sam sobie odpisuje z telefonu który dostał na plebani lub znalazł na ulicy.