Panowie, zachowujecie się jak dzieci kłócące się o przeszłość. Mamy teraźniejszośc i przyszłość. W teraźniejszości mamy wydana grę hotel renovator, w niedalekiej przyszłości inkwizytor i Serum. Xdd dopiero szczekał że nie ma daty, potem że nie lubi, potem że zacznie kłamać a teraz spuszcza ciśnienie nad samym sobą. Nie ma to sensu.
Nie, pomysł i klepnięcie planu to nie jest zaczęcie prac nad produkcją. Coś o tym wiem, bo jestem inżynierem o wiem jak wygląda cały life cycle projektu. Sama oferta i wstępne ustalenie danych, czyli tutaj list intencyjny, to nie jest i nigdy nie był start projektu.
Nie, gamedev srejmedev, start projektu to rozpoczęcie prac stricte projektowych, a nie pomysł i list intencyjny. Bo list intencyjny może nie przemienić się w umowę. Tego pan bezrobotny najwyraźniej nie wie.
Śmieszne, który to już raz Pan Schizo się ośmieszył. Filozofując początkiem jest zawsze myśl, może za początek prac nad Inkwizytorem należy uznać moment, gdy pan Wolf sobie o tym pomyślał. Kto wie ile lat trwają już prace, może ponad 10.
Dnia 2023-10-13 o godz. 18:01 ~Ups napisał(a): > Obstawiam że mniej niż jedną. W sumie, to nawet to wiem. Mocna beka, nie?
O straszna beka! Prezes dusta głupi nie czyta książek oha ha. Wtf? Jak już skończyłeś kaszleć to zerknij teraz gdzie jest i co robi w swoim życiu Jakub, a potem zerknij na swoje rozciągnięte galoty i zastanów się ile książek jeszcze musisz przeczytać żeby opuścić norę.
Uwielbiam jak wciągacoe xdd w rozmowę w której traci tylko swoj czas w życiu hahahahah piękne to jest. Wyobrażam sobie jak opowiada o tym partnerce/partnerowi jak spędził dzień i co tam dziś osiągnął hahahah mistrzostwo że internet tego nie generuje ze sztucznej inteligencji a że jest taki chłop co realnie powietrze zużywa. Bomba chłopaki, doceniam