Witam , aby wszystko było jasne - postaraj się przeczytać Regulamin . Znajdują się tam m.in. zasady i konsekwencje zmiany/anulowania złożonego zlecenia , nie bez znaczenia jest to czy dajesz dyspozycję modyfikacji czy anulowania. Za 2 dni koniec miesiąca , więc nic wielkiego się nie stanie, ale pochopne anulowanie zlecenia może skutkować utrata transakcji - byłaby szkoda , jeśli później by jej zabrakło .
19. Zlecenie zamknięcia pozycji ( w tym TP ) można modyfikować wielokrotnie lub anulować, ------ no tak , ale zauważyłem też ciekawą formę zlecenia widełkowego będę musiał spróbować może przy konsoli :>) , dzięki za przypomnienie o regulaminie
Chodziło mi głównie o zmiany dyspozycji otwarcia pozycji , czyli :
15. Każde zlecenie otwarcia pozycji można modyfikować tylko 1 raz . 16. Każde zlecenie otwarcia pozycji można anulować ALE jest to równoznaczne z wykorzystaniem 1 dostępnej modyfikacji w ten sposób, że złożonego później ( w dowolnym czasie ) zlecenia otwarcia nie można już modyfikować a jego anulowanie skutkuje utratą transakcji .
Tak , otwarcie jest kluczowe bo tylko raz można zmienić , jeżeli ja miałem odwracam 1901 to dla zamknięcia nie ma to znaczenia ale otwarcia już tak bo ono weszło jako pierwsza zmiana , na odwracam trzeba patrzeć przez pryzmat otwarcia. Pzdr