Żegnam się z Wami. Wydałam oddzielne oświadczenie podpięte pod post. Idę na inne spółki. Nie mam czasu tu pisać i udzielać się na tej amatorszczyźnie.Wszystkim ubranym w grube palta życzę powodzenia i jaknajwiekszych wzrostów.
WielkiSzu ja Ciebie bardzo lubię jak Kroledward1, Wojtka, Bossa i kilku innych. Spędziliśmy tu wkońcu kilka lat. Czasami było bardzo zabawnie. Może w przyszłości spotkamy się na innych spółkach tylko nie zmieniajcie NICK, żebym wiedziala z kim pisze. Póki co życzę powodzenia:)
Dziękuję. Jeżeli chodzi o Newconnect znajdziecie mnie na Medicofarma Biotech za niedługi czas. Zostało połknięte kilka mil.waloru w okolicach 41-80 gr. Papier może być grzany a czy będzie to zostawiam to już w waszych mądrych głowach.
Mogłaś nie żegnać się to może takiego spadku by nie było i jakiś co najważniejsze popyt by był. A tak wszyscy zaczęli się żegnać po wyszczale to i forum zgaśnie:)
Napisalam gdzie niedługo wracam. Medicofarma Biotech. Na stare śmiecie! W piątek kolejne było ssanie. Prawie 400k papieru wciągnięte. Trzeba rozru..ać forum, bo zdechło śmiecią naturalną!
Spółdzielnia przerzuciła z wora do wora a ja prawie wszystko sprzedałem z dużą stratą ,nikt teraz się akcji nie pozbędzie kiedy wiadomo co ma być movie games też chce na projekcie zarobić proszę już takich numerów nie robić