• Re: Malinowa Ściana Autor: ~DD [79.184.243.*]
    mam od 17 zł ale cierpliwość mi się kończy
  • DD Autor: ~Piracik33 [45.134.212.*]
    Panie DD tak właśnie niszczycie wizerunek spółki o ktorym pisalem w poprzednim watku....podaj skad masz info ze 3 q. Właśnie takimi postami powinien zajac się ktoś ze spółki odpiwiedzialny na GPW. To jest celowe działanie na szkodę spółki!
  • Re: DD Autor: ~mdg [31.61.179.*]
    DD,

Brawa należą się piracikowi który konsekwentnie kęci swoje kółeczka żeby powiększyć pakiet z 1200 na 1300 sztuk a automaty nie mają wyjścia i muszą schodzić z kursem niżej. Nie miej zatem pretensji do algorytmów tylko podziękuj swojemu koledze który aktywnie wspiera kurs :)
  • mdg/xiel/ixi Autor: ~piracik33 [185.246.208.*]
    2024-03-30 o godz. 16:01 ~mdg napisał(a):
    > DD,
    > >
    > > Brawa należą się piracikowi który konsekwentnie kęci swoje kółeczka żeby powiększyć pakiet z 1200 na 1300 sztuk a automaty nie mają wyjścia i muszą schodzić z kursem niżej. Nie miej zatem pretensji do algorytmów tylko podziękuj swojemu koledze który aktywnie wspiera kurs :)

Biedny ,mały człowieczku.....Pamiętaj ja inwestuje swoje pieniądze i wara ci od tego:)
    Tylko pachołki funduszy jak ty i Sandman76 mącicie ludziom w głowie swoimi herezjami o AT na perełce..:)
    Na ciebie tez przyjdzie czas i puścimy Cię w skarpetkach....:)

Ale najlepsze jest to ,że dwóch speców od AT sprzedających na górkach i kupujących w dołkach pisze o mnie ze kręcę kółka...
    Takimi wpisami zaprzeczacie słuszności AT bo po co miała by służyć w takim razie...???
    HIPOKRYCI:)

Widzisz MDG zamiast odnieść się do postu DD ze wprowadza ludzi w błąd to się mnie czepiasz czym potwierdzasz moją teorie ,że działacie wspólnie i w porozumieniu w celu osiągniecia profitów szkalując spółkę....
    Jak wam NIE WSTYD!!!
  • Re: mdg/xiel/ixi Autor: ~mdg [31.61.179.*]
    Aha czyli to że czepiam się ciebie to znaczy że szkaluje spółkę? A co Ty prezes? Chyba prezes drużyny kolarskiej ...
  • Re: mdg/xiel/ixi Autor: ~ixi [46.204.4.*]
    Naprawdę z takimi ludźmi jak jednooki lepiej nie rozmawiać. Obraża nawet podczas Świąt Zmartwychwstania Pańskiego.
  • mdg/xiel/ixi Autor: ~piracik33 [5.187.54.*]
    Dnia 2024-03-30 o godz. 22:17 ~ixi napisał(a):
    > Naprawdę z takimi ludźmi jak jednooki lepiej nie rozmawiać. Obraża nawet podczas Świąt Zmartwychwstania Pańskiego.

Czy ty naprawdę myślisz że akcjonariusze są z innej planety i jak zrobisz 3h pomiędzy swoimi postami pod innymi nikami nie wydedukują ,że to jedna i ta sama osoba:):)
    MDG zrozum, że Twój czas się kończy:)

Na razie na forum, nie długo na kursie:):):)
  • Re: mdg/xiel/ixi Autor: ~mdg [31.61.179.*]
    Jesteś żałosnym małym zawistnym człowieczkiem.

Żal mi ciebie.

Ps. 7 zł.
  • Re: mdg/xiel/ixi Autor: ~Niki [37.30.2.*]
    Prezes klubu tecza:)) ryszard o.
  • Re: Malinowa Ściana Autor: ~DD [79.184.243.*]
    up
  • Re: Malinowa Ściana Autor: ~kkk [83.22.124.*]
    Wykres skotanu też tak wyglądał. Wzrosło o 2 zera w kilka miesiecy
  • Re: Malinowa Ściana Autor: ~FF [188.146.4.*]
    Potwierdzam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.189.113.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)