Panie DD tak właśnie niszczycie wizerunek spółki o ktorym pisalem w poprzednim watku....podaj skad masz info ze 3 q. Właśnie takimi postami powinien zajac się ktoś ze spółki odpiwiedzialny na GPW. To jest celowe działanie na szkodę spółki!
Brawa należą się piracikowi który konsekwentnie kęci swoje kółeczka żeby powiększyć pakiet z 1200 na 1300 sztuk a automaty nie mają wyjścia i muszą schodzić z kursem niżej. Nie miej zatem pretensji do algorytmów tylko podziękuj swojemu koledze który aktywnie wspiera kurs :)
2024-03-30 o godz. 16:01 ~mdg napisał(a): > DD, > > > > Brawa należą się piracikowi który konsekwentnie kęci swoje kółeczka żeby powiększyć pakiet z 1200 na 1300 sztuk a automaty nie mają wyjścia i muszą schodzić z kursem niżej. Nie miej zatem pretensji do algorytmów tylko podziękuj swojemu koledze który aktywnie wspiera kurs :)
Biedny ,mały człowieczku.....Pamiętaj ja inwestuje swoje pieniądze i wara ci od tego:) Tylko pachołki funduszy jak ty i Sandman76 mącicie ludziom w głowie swoimi herezjami o AT na perełce..:) Na ciebie tez przyjdzie czas i puścimy Cię w skarpetkach....:)
Ale najlepsze jest to ,że dwóch speców od AT sprzedających na górkach i kupujących w dołkach pisze o mnie ze kręcę kółka... Takimi wpisami zaprzeczacie słuszności AT bo po co miała by służyć w takim razie...??? HIPOKRYCI:)
Widzisz MDG zamiast odnieść się do postu DD ze wprowadza ludzi w błąd to się mnie czepiasz czym potwierdzasz moją teorie ,że działacie wspólnie i w porozumieniu w celu osiągniecia profitów szkalując spółkę.... Jak wam NIE WSTYD!!!
Dnia 2024-03-30 o godz. 22:17 ~ixi napisał(a): > Naprawdę z takimi ludźmi jak jednooki lepiej nie rozmawiać. Obraża nawet podczas Świąt Zmartwychwstania Pańskiego.
Czy ty naprawdę myślisz że akcjonariusze są z innej planety i jak zrobisz 3h pomiędzy swoimi postami pod innymi nikami nie wydedukują ,że to jedna i ta sama osoba:):) MDG zrozum, że Twój czas się kończy:)