• Re: GSM-R Autor: ~Kr [31.182.221.*]
    Dnia 2023-08-08 o godz. 11:30 ~Fan napisał(a):
    > "Zmęczony pracą.
    > Już nie mam siły pytać co z aneksem, co z pozwoleniem na budowę, ile kar będą musieli zapłacić, kiedy zgłoszenie upadłości i kiedy w końcu znów zobaczę mecenasa Szymańskiego na youtube. Mecenas z Ukrainy szykuje niespodziankę?
    > Na te pytania Compremum nigdy nie odpowie, bo jest zarządzane przez lizuska z pipą między nogami."
    >
    > Hehe no czyli sam się przyznałeś, że to Twoja praca. Praca trolla na forum

Marną mają prace Bin z Arturem nie dość że musza od pół roku pisać bzdury, to jeszcze wierzą w to że piszą tu z całym zarządem Compremum buhahaha
  • Re: GSM-R Autor: ~Marek [213.25.24.*]
    Po kursie jednak widać, że ich praca jest bardziej efektywna od całego stada troli-naganiaczy.
  • Re: GSM-R Autor: ~Marek [77.111.245.*]
    Racja !! kurs 02-03.01.2023 to 2,45-2,46 udało im się zbić kurs o 20 groszy w ciągu ponad 7miesięcy !!
    Szkoda tylko że prawie nic się nie da już kupić obrót umarł po tym kursie a nasze dwa nadęte trolle spadkowe Artur i Bin które tu nawet już syndyka i upadłość nam kilka razy ogłaszali swoich akcji sprzedać nie myślą sprzedawać nawet w transakcjach pakietowych !!
  • Re: GSM-R Autor: ~Marek [213.25.24.*]
    Myślisz trochę ?? Jak ci mają sprzedać coś czego nie mają?
    Mają mają cichaczem dokupują, nie sądzę by siedzieli tu czynie społecznym od rana do wieczora w tym w weekendy tylko dla przyjemności by sobie z kimś pogadać.
    Marku przez ile miesięcy Ty non stop wchodzisz na forum pisząc po kilkadziesiąt glópich ppstów dziennie spółki której nie kupujesz i nie chcesz mieć z nią nic wspólnego ?
    Wymyślasz wsztko co możliwe od kochanek zarządu przez bankructwo po afery na Ukrainie i posiadanie akcji przez słupy ??
    Ile miesięcy możesz to robić bezinteresownie tak dla zabawy ?
  • Re: GSM-R Autor: ~Bin [89.77.195.*]
    Ciekawa dedukcja, Fan. Niestety wnioski błędne ale trzymaj tę linię. I tak to nie pomoże tej spółce. Obroty na giełdzie prawie zerowe, w spółce marazm a trole Fojtowe robią dobrą minę do złej gry.
    Bin a możesz szybciej namawiać wszystkich na tą sprzedaż ? Czas się kończy a zakupy ostatnio mizerne robię postaraj się bardziej proszę !!
  • Re: GSM-R Autor: ~Qbq [188.47.118.*]
    Bin, powiedz zatem dlaczego obroty są zerowe?
    Fakt że nie ma naporu na wzrost kursu, ale nie ma też wyrzucania akcji, czyli nie ma spadków.
    Zatem w mojej ocenie trwa wyczekiwanie.
    Wasze durne komentarze nie wpływają na nic, a tym bardziej na kurs.
    Że są durne to widać, słychać i czuć :)
    Qbq zapytaj swojego zleceniodawcę Łukasia i więcej nie zadawaj durnych pytań. Jak masz wątpliwości to dzwoń do telefonu zaufania.
  • Re: GSM-R Autor: ~Kr [31.182.221.*]
    Dnia 2023-08-09 o godz. 08:48 ~Bin napisał(a):
    > Qbq zapytaj swojego zleceniodawcę Łukasia i więcej nie zadawaj durnych pytań. Jak masz wątpliwości to dzwoń do telefonu zaufania.

Tak tak tu nikt nie ma prawa napisać ze ma akcje spółki i czeka na fabrykę magazynów energii... bo jest od razu jest trollem Łukasza Fojta.
    Natomiast piszący tu bzdury Bin i Artur piszą z własnej woli już osiem miesięcy i nic z tego nie mają i ani myślą kupować akcji Compremum po prostu tracą tu swój czas dla zabawy !! hahaha
  • Re: GSM-R Autor: ~StasiuzeŚląska [213.91.213.*]
    Znalazłem na szczęście to forum. Syn namówił mnie na tę spółkę dwa lata z hakiem temu. Kupiłem akcje i jestem w du...pie. Syn zna się na inwestowaniu, ale w tym przypadku niestety poległ, podobnie jak zarządzający w tej spółce. Totalny marazm, nic się nie dzieje. Karmią nas swoimi marzeniami, a z wykonania nic nie wynika. Akcje spadają. Musiałem sprzedać akcje z dużą stratą. Najgorsze to, że teraz syna mam za wroga. Przestrzegam przed tą spółką, a raczej ludźmi nieradzącymi sobie w biznesie.
  • Re: GSM-R Autor: ~Zakar [37.47.116.*]
    O jej nowe metody haha stare już nie działają?
    Po dwóch latach znalazło się to orum no no ... wybitnie ...
    Widzę że dużo łatwiej znaleźć i zalogować się przez Bułgarskie IP niż odnaleźć forum na Bankierze haha
  • Re: GSM-R Autor: ~Bin [188.146.120.*]
    Bo Łukaś jest w tym roku na wakacjach w Warnie. Musi oszczędzać bo sytuacja finansowa nie jest łatwa.
    Bin znów uważasz że na forum bankiera pisze Łukasz Fojt ?
    Myślisz Bin że syn Łukasza Fojta namowil ojca do inwestycji w Compremum ??
    Wow gratuluję dedukcji !!
    Niesamowite wnioski !!
    Marku, to twoje dedukcje i wnioski. Widać pod berecikiem pusto.
  • Re: GSM-R Autor: ~Qbq [37.47.155.*]
    Binu
    Ty nie masz nic na głowie i ci tam wszystko wywiało.
    Nie ma nic, pustka.
    Dlatego .... Mazowiecka Helenka i Cegielski i Lukas ... i co tam jeszcze dziubasku?
    Prawda, Helenka, Szymański i Łukaś to pustka.
    Tak samo jak ten teren gdzie miała być fabryka. Totalna głusza. Już tam drzewa i krzaki rosną. Czyż aby Compremum zmieniło profil działalności ?
  • Jak nauczyć Bina czytać ze zrozumieniem ?? Autor: ~Kr [31.182.221.*]
    Autor: ~StasiuzeŚląska [213.91.213.*] 2023-08-09 18:33
    Opublikowano przy kursie:  2,26 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Re: GSM-R

Znalazłem na szczęście to forum. Syn namówił mnie na tę spółkę dwa lata z hakiem temu. Kupiłem akcje i jestem w du...pie. Syn zna się na inwestowaniu, ale w tym przypadku niestety poległ, podobnie jak zarządzający w tej spółce. Totalny marazm, nic się nie dzieje. Karmią nas swoimi marzeniami, a z wykonania nic nie wynika. Akcje spadają. Musiałem sprzedać akcje z dużą stratą. Najgorsze to, że teraz syna mam za wroga. Przestrzegam przed tą spółką, a raczej ludźmi nieradzącymi sobie w biznesie.

Autor: ~Zakar [37.47.116.*] 2023-08-09 18:54

O jej nowe metody haha stare już nie działają?
    Po dwóch latach znalazło się to forum no no ... wybitnie ...

Autor: ~Marek [77.111.245.*] 2023-08-09 19:02

Widzę że dużo łatwiej znaleźć i zalogować się przez Bułgarskie IP niż odnaleźć forum na Bankierze haha

Autor: ~Bin [188.146.120.*] 2023-08-09 20:15

Bo Łukaś jest w tym roku na wakacjach w Warnie. Musi oszczędzać bo sytuacja finansowa nie jest łatwa.

Autor: ~Marek [77.111.245.*] 2023-08-09 20:25

Bin znów uważasz że na forum bankiera pisze Łukasz Fojt ?
    Myślisz Bin że syn Łukasza Fojta namowil ojca do inwestycji w Compremum ??
    Wow gratuluję dedukcji !!
    Niesamowite wnioski !!

Autor: ~Bin [188.146.120.*] 2023-08-09 20:41

Marku, to twoje dedukcje i wnioski. Widać pod berecikiem pusto.

Bin nam odjechał ... czyżby do Warny ?? hahaha
    Proszę nauczcie Bina czytać ze zrozumieniem !!
    Dnia 2023-08-09 o godz. 18:33 ~StasiuzeŚląska napisał(a):
    > Znalazłem na szczęście to forum. Syn namówił mnie na tę spółkę dwa lata z hakiem temu. Kupiłem akcje i jestem w du...pie. Syn zna się na inwestowaniu, ale w tym przypadku niestety poległ, podobnie jak zarządzający w tej spółce. Totalny marazm, nic się nie dzieje. Karmią nas swoimi marzeniami, a z wykonania nic nie wynika. Akcje spadają. Musiałem sprzedać akcje z dużą stratą. Najgorsze to, że teraz syna mam za wroga. Przestrzegam przed tą spółką, a raczej ludźmi nieradzącymi sobie w biznesie.
    MASZ RACJĘ FOJT TO ZERO BIZNESOWE a SPÓŁKA TO DNO. BĘDZIE NEKROLOG WKRÓTCE.....

• Re: GSM-R Autor: ~Re [37.30.10.*]
    https://www.nik.gov.pl/kontrole/P/22/021/KIN/

Tutaj szybciutko będą podpisy , ciemne czasy komuny
    Zgadza się. Pewnie szybko podpiszą odstąpienie od umowy.
  • Re: GSM-R Autor: ~Zakar [37.47.117.*]
    Szybko podpiszą odstąpienie od umowy ? Potem rozpiszą kolejny przetarg który potrwa do 2030r ??
    Stracą ponad miliard dotacji z UE... na projekcie GSM-R i wiele kolejnych mld dotacji na kolej dużych prędkości bo jest od niego zależna !!
    Nauczcie Bina cztytać że zrozumieniem ??
    To się nie uda bo on nic nie potrafi zrozumieć !! Nauczcie Bina myśleć !!!
    Zakarku jak bardzo widać, że jesteś od głupiego Fojta.
    Możesz napisać wszystko co chcesz i tak już po Compremum .... zbliża się ostatnie pożegnanie ....
    Hahaha
    Bin nie potrafisz myśleć .. ta sytuacja z kontraktem GSM-R Cię przerasta co ?
    Nie dociera to do Ciebie że jak rozwiążą ten kontrakt po tym jak PKP samo tak zawaliło wszystko to nie tylko stracą dotacje z UE tu na 1mld i wiele dotacji z tym powiązanych na koleje, to jeszcze Nokia wygra od nich w sądzie odszkodowania jakie zechce ??
    Masz rację jesteś tak niekumaty że można Cię tylko tu pożegnać !!
    Żegnaj niemyślacy i niepotrafiący nic zrozumieć Binie !!
    Dobra, dawaj niech się Fojt pochwali, co robi, żeby się ratować ??? Pośmiejemy się
    Bin znów marzysz że piszesz z Fojtem lub z kimś z zarządu ... po raz kolejny Ci powtarzam że jest tylko zwykłym akcjonariuszem i nawet nigdy nie byłem w Poznaniu myśl człowieku !!

Gazeta Prawna znów znęca się nad PKP:
    https://edgp.gazetaprawna.pl/e-wydanie/59111,10-sierpnia-2023/76545,Dziennik-Gazeta-Prawna/872197,Cyfrowy-poslizg-na-torach.html
    Binu, im więcej piszesz tym bardziej się pograzasz ukazując swoją głupotę.
    Zatem ilość twoich postów jest wprost proporcjonalna do twojej inteligencji (jeśli rozumiesz co napisałem)
    Tyle
  • Re: GSM-R Autor: ~Re [37.30.10.*]
    Po co zatem dyskutujesz dal3j z kaleką intelektualną?
    Jak ruszysz gowno to śmierdzi..
    Upadek Compremum jest proporcjonalny do braku rozumu Fojta
    Bin i super tylko po co wciąż kupujesz w górę te akcje, przestań już kupować do góry przecież możesz wszystko sprzedać co masz, a ty kupujesz już po 2,32 !! Hamuj trochę nie bądź taki samolubny !!!
    Marek - masz rację że to dziwne, ponoć firma się chwieje a ktoś kupuje, dziwne i kurs rośnie ... niesamowite
    Oni kupują ile wlezie a jak nikt nie chce już sprzedawać w dół to tak jak dziś kupują w górę. Zwykli kłamcy którzy żeruja na tym że ktoś może się da jeszcze nabrać na ich lipne afery.
    Haha teraz dajecie łapki w dół ale kupujecie w górę ...taka polityka haja
  • Re: GSM-R Autor: zakar [37.47.116.*]
    Dodajmy, że w okresie objętym kontrolą NIK, na wdrażanie systemów ETCS i GSM-R w ramach dedykowanych temu projektów przyznano spółce dofinansowanie UE w kwocie ok. 9,4 mld zł.
    Warto wspomnieć, że od końca 2019 r. do 1 czerwca 2022 r. zbudowano system ETCS na długości zaledwie 3,1 km linii kolejowych - wylicza NIK. "Minister przyjął błędne założenia planu wdrażani" - podsumowuje NIK.

Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-nik-uderza-w-koleje-zarzadowi-wyplacono-sowite-premie,nId,6966635#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
    PKP PLK może stracić w sumie 9,4 mld zł dotacji ? No no to niezły tam pasztet mają. Minister się ucieszy !!
[x]
COMPREMUM 11,90% 0,94 2025-11-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.