Generalnie miło z Kostka strony.
Powiesić ludzi na haku a teraz wymyślać nowe portfele, regulaminy grupy, bo się nie podoba jak inni widzą jaki z niego oszust.
Czytankę na weekend też dał :D
Dnia 2023-08-12 o godz. 13:01 ~Radosny napisał(a): > Generalnie miło z Kostka strony. > > Powiesić ludzi na haku a teraz wymyślać nowe portfele, regulaminy grupy, bo się nie podoba jak inni widzą jaki z niego oszust. > > Czytankę na weekend też dał : Ponad 100milionów gotówki i powiedzmy inne aktywa z 30 milionów to daje jakieś 10 zł na akcję ,może Ci co kupowali po 8zł kiedyś się odbiją . Jak pamiętam jak był komunikat ,że w I -jej instancji wygrali to kurs wzrósł do 6zł i wielu kupiło . Później był zjazd nawet do 2,5 zł . Teraz z 8 zł do 3,81zł
Ja zarobiłem. Wisialem na haku na Betacom prawie rok, jakież było moje zdziwienie gdy pewnego dnia pięknie się sprzedał po 11 zł. Poczułem od razu niepokój, może coś mnie ominęło , ale po chwili wyszło że nie, normalna standardowa gadka co to nie będzie. Pozniej dowiedziałem się że to Wyznawcy Kostki odkupili , za co jestem im wdzięczny
no taki pump and dump mogą robić tylko na małych tanich spółkach, więc intersport czy eco5tech się do tego świetnie nadają
niczego dużego nie ruszą , bo nie ta skala, to taka mała początkująca spółdzielnia :-)
do ich listy "udanych" pomysłow jeszcze Betacom dodajcie, też miał rosnąć w kosmos, a dokładnie to co z resztą typów Kostki , zero ruchu , jakieś transakcje po 50 zł dziennie i kiszący się kurs,
Dobry był też jak eco5tech ludziom wcisnął
Pół dnia pisania o niesamowitej spółce i jej kosmicznej przyszłości
A potem raz dwa spółka znikla z jego zestawienia
Na kilka nieśmiałych pytań wyznawców stwierdził że są dziecinni , nie znają się , a wogole to się dowiedział czegoś tajemniczego o spolce i zmienił zdanie :-)
Nie no gigat jest. Odpowiada na post o Olymp, że będzie spoko.
Ktoś mu pokazuje screen i pisze, że to o Rafako.
Jak można ufać :D
Co by nie było pamiętajcie, że on i banda potrzebuje was bardziej, niż Wy go.
Bo nie będzie komu sprzedać
Co Wy chcecie od gościa ,jak pisał o spółce przed wyrokiem to miało być 160 milionów . Dlatego ludzie kupowali ale i teraz nie jest źle samej kasy jest ponad 7 zł na akcję , Ja ze średnią 3 zł mogę poczekać
chyba masz syndrom sztokholmski, zerknij na inne spólki o których pisał, wszedzie ten sam schemat. Widać na wyresie że ktoś zgarnął pakiecik, potem jest info na czacie (oczywiście piszę "tylko nie kupujcie PKC" aby KNF sie nie przyczepił że daje sygnały) a potem okazuje się on spółki się pozbył bo dopatrzył sie jakich problemów :) ostatnie przykłady to Eco5tech, Olymp, Intersport, mPay są jeszce inne gdzie jego wierni wyznawcy drogo kupili i tanio sprzedali :)
Ktoś dobrze tu napisał: "pamiętajcie że on potrzebuje was bardziej niż Wy jego"
Dnia 2023-08-01 o godz. 12:26 ~abc napisał(a): > chyba masz syndrom sztokholmski, zerknij na inne spólki o których pisał, wszedzie ten sam schemat. Widać na wyresie że ktoś zgarnął pakiecik, potem jest info na czacie (oczywiście piszę "tylko nie kupujcie PKC" aby KNF sie nie przyczepił że daje sygnały) a potem okazuje się on spółki się pozbył bo dopatrzył sie jakich problemów :) ostatnie przykłady to Eco5tech, Olymp, Intersport, mPay są jeszce inne gdzie jego wierni wyznawcy drogo kupili i tanio sprzedali :) > > Ktoś dobrze tu napisał: "pamiętajcie że on potrzebuje was bardziej niż Wy jego"
Ja Ja kupowałem te akcje to o żadnym Kostce nie wiedziałem może innych nagonił tego nie wiem . Kupowałem też akcje Energi i kostka też o nich pisał . Akcje Energi wartość księgowa to 30 zł a na GPW tylko 9 zł . Co do magny to przypominam ponad 100 milionów gotówki i inne aktywa . Kupuję akcje sam a nie to co rekomendują inni .
Następne czystki na grupie bo się kłamcy już płaczą w zeznaniach i to widać.
Kostka i gdzie 25 zł na Magdzie?
Gdzie ten kocioł na Rafako?
Eco5tech też przebił ~2,30 po infie?
Mpay, Olymp itd.
Kłamca