Łukaś, cały świat to oglądał. Plotki mówią, że Scorsese jest pod wielkim wrażeniem i chce nakręcić The Wolf of Wall Street 2. Myśli, żeby zastąpić Leonardo DiCaprio tobą. Z twoją elokwencją i interpunkcją możesz nawet zdobyć Oskara
Dnia 2023-07-07 o godz. 13:54 ~De napisał(a): > Artur do rosmana po krem w koncu masz weekend kon do reki i jedziesz
Tam gdzie mieszkam nie ma takich sklepów. Muszę sobie zrobić wycieczkę do większego miasta. Na razie zapasów mi starczy. A pieniędzy dla pracowników i na spłatę kredytu do mBank w Compremum starczy?
Dnia 2023-07-07 o godz. 10:02 ~Bin napisał(a): > Łukaś zamiast robić quizy na temat pozwolenia na budowę i swoich niezliczonych wcieleń powinien teraz skupić się na zbieraniu kasy na kary.
Mało tych kar nie będzie. Tylko dwóch pierwszych wierzycieli ma szanse na odzyskanie należności po ogłoszeniu niewypłacalności.
Dnia 2023-07-13 o godz. 08:03 ~Bin napisał(a): > Bezwzględnie z Sinopec. Hahaha. Na pewno są mocno zainteresowani wybitnym Łukasiem i nawiązali już współpracę. Zaraz nam to Łukaś ogłosi.
W tym momencie jest inny priorytet: "Oddaj nasze 100 milionów" na spłatę kredytu mBank i kar dla PKP za wagony. Może jest już aneks z GSMR i pozwolenie na budowę, ale to ukrywają?
Zakar dla jasności gdybyś nie wiedział jaka jest poprawna pisowna to sprzed tygodni zawsze pisz sprzed, nigdy z przed .Nie pozostawiaj tego przypadkowi jak powyżej, nie pisz z błędami. Nawet po Cegielskim możesz zapamiętać zawsze sprzed.
Zakar, dla przejrzystości oświadczam, że nie jestem byłym pracownikiem lub osobą, która była wewnątrz Compremum tak jak ty lub niektóre osoby na forum sugerują.
Przejrzysty jak łza.
I żeby być przejrzystym ... się tłumaczy.
Patrzcie jaki bezstronny i uczciwy.
I wszystko co tu pisze robi z własnej nieprzymuszonej woli wisząc tu 24h i 7 dni w tygodniu.
Przekonałes mnie ... the besciak
Napisz mi która to część wtedy będę wiedzial - nie jestem taki bystrzacha jak ty.
Nie mam najwyższego wykształcenia :)
Poza tym nie nadążam ws Mazowieckiej, Cegielskiego, Łukasia i innych farmazonów które z kolegą wypisujcie .. żal na to patrzec. Masz jakie kompleksy to może spróbuj inaczej to jakoś wyleczyć ... 3mam kciuki, będzie dobrze
Bin zgłupiałeś już do reszty ? Nadal myślisz że zarząd Compremum pisze tu z Tobą pół roku na forum ?
Bin wiem że nie chcesz pamiętać ale jestem tylko zwykłym akcjonariuszem który usiłuje kupić Compremum namawiałem was dwóch najbardziej niezadowolonych Ciebie i Artura do transakcji pakietowej ale Artur się wypił że nigdy nie miał żadnych akcji ot taka średnia ściema jak ma kogoś kto spędza tu non stop czas od początku roku.
Ty natomiast walnąłeś mi cenę zaporową 5 zł za akcję!! Będziesz udawał że tego nie pamiętasz ?
Więc może nadal namawij na sprzedaż ludzi to przynajmniej ja na tym skorzystam ale nie udawaj że nie wiesz z kim piszesz !!
Frustrat może robić co chce i przeciw wszystkim, tylko dlatego że go w d... W głowę kłuje.
Trudno 1 czy 2 frustratow, którym życie się nie ułożyło.
Pisz farmazony intensywnie i skutecznie, w końcu i tak cię to rozłoży na łopatki boś frustrat.
Nakazuje ci pisac - taki masz obowiązek.
Pamiętaj musisz pisać bo to twój obowiązek jest.
Pisz jak ci nakazałem
Im więcej tym bardziej się spełniasz.
I nie zapomnij od poniedziałku zapisać się do lekarza - on też ci pomoże.
Co prawda jak na NFZ to możesz do specjalisty trochę poczekać, ale pamiętaj im szybciej tym dla ciebie lepiej.
Uważaj też na literówki bo za szybko piszesz i ci się tekst rozmywa a to jest dobrze na wzrok, z głową pamiętaj ... do lekarza (oby tylko zdążył cię poratować)
I dużo pisz na bankierze - przyniesie ci to ulgę i spełnisz swój obywatelski obowiazek
Qbq powiedź Łukasiowi, że czekamy na niego, niech nam poobiecuje jeszcze trochę. Dobrze mu szło, jak takiemu co podszywa się na wnuczka. Pośmiejemy się z niego.