Adiuvo 2,6? Po tyle dalej wisisz? Przeciesz przy 0,54 pisałeś, że oddałeś ze stratą?
technik ty już całkowicie odjechałeś i te wtopy tylko pogłębiają depresję :(( odpocznij
Czerwiec 2023 to był wspaniały czas po wzrostach z 11 gr na 0,348. Jak już pisałem setki razy wtedy ze sporego pakietu prawie 800 k szt. akcji wykeszowałem średnio ok 150% zysku albo 154% już nie pamiętam nawet dokładnie, chyba 154%. Akcje były wykeszowane wszystkie z zasadą fifo do pakietów branych po 11-12 groszy.
Nawet dla równego rachunku cześć branych po 11 gr się rozliczyła. Pozostałem brane 11-12 poszły w styczniu 2024 średnio po 0,3 zł. Akurat te co oddalem w styczniu w całości odkupione. Z tych czerwcowych odkupiono czesc. Dlatego zarówno obecnie mam dużo dużo mniej niż miałem kiedys i dużo wyższą średnią zakupu :)))
Miło, że technik podbija te wątki to lubie czasem powspominać :)))
wszystko wtedy zebrałeś do 60 w wzwyż i nikt tych akcji nie może kupić teraz, co najwyżej my mamy po 20 gr albo po 15 ale nie wiem jak to kupić jak ty po 60?
akcio nie zaczepiaj mnie na innych wątkach bo nie wiem kiedy zejdziesz z haka z Hyenergy po 98, póki co zawieszone i nawet nie ma możliwości zastosowania AT